Fikablog

Yoputube

Sziasztok! Végre valahára. Három hetet kellett várnunk, de megérte. Ami zadmin barátunk végre csak megtalálta azt a hiányzó videót amit lassan egy hónapja hiába  keres:

 

A fogyatékkal élő barátunk  nem hazudtolta meg magát, és  szépen elmeséli amit a videót megtekintve bárki hallhat és láthat. Majd ismét megerősíti totális idiotizmusát avval, hogy valóra váltja egyik Nostradamusi jóslatomat, miszerint forrásként a youtube-ot adja meg majd helyettünk:

 

No de nem bánom, dobjatok egy csontot ami zadminunknak. Nem bírom kivárni, míg magától találja meg és forrásként a youtube-ot adja meg. Azt hiszem a zutobbi elkerülhetetlen.

 

Ja, mégsem. Ő a Yoputube-on találta meg. XD Aki ezek után is azt mondja, hogy ok nélkül nézek le egyeseket, az most megkövethet. Ugyanis én a ketteseket is lenézem. XD Meg úgy alapjáraton mindenkit aki alul van.

 

Gondolom emlékeztek még arra, hogyan is kezdődött ez az egész. A mi zadminunk fülébe jutott, hogy valami történt az estone tájékán, és akcióba lépett:

Nyomoz a Zadmin

 

Persze addigra már a sokadik csont is lerágásra került, és a tányérokat is rég elmostuk már. De ami zadminukat ez nem zavarta. Ő most valami témát talált, és nem ereszti. Össze is ült az agytröszt, hogy produkáljanak valami erőltetett beszélgetést aminek a keretein belül együtt a végére járhatnak a dolgoknak:

 

 

Az első bejegyzésben ami zadminunk közzétette veterán nálunk prezentált reakcióját, Atlantisz szintén számunkra készített videójára. Annyit sikerült kihámoznia belőle, hogy ez valaminek a következménye, és ígéretet tesz nekünk, hogy azt is megfogja keresni.

A kövi kommentben megjelenik az agytröszt másik fele is, Laci86 személyében, akinek már ismerős ez a történet. Szimpatizál a videókészítőjével, (veteránnal) hiszen saját bevallása szerint őt is rengeteg oldalról kirakták, persze mindig a tulajdonos volt a hibás.

Ezt a részt mondjuk én is megkönnyeztem. Miért mindig a jók mennek el olyan korán? Miért rájuk utazik az összes oldal? Miért nem hagyják őket nyugodtan éldegélni? A saját képükre formálni minden oldalt? Bárcsak könnyebb sorsuk lenne az antiszociális idiótáknak. Milyen szép is lenne..

Végezetül ami zadminunk képes a saját idiotizmusát megfejelni azzal, hogy beteszi azt a videót folytatás gyanánt, amit a legelső bejegyzésében megígért, hogy közzé tesz. De annyira tájékozott, hogy ezt is csak tőlünk fogja megtudni. XD

De lehet, hogy a bolondok világában minden fordítva működik. Ott a dilis a normális,  a rossz a jó, és ott az egész dolog avval kezdődik, hogy veterán reagált valamire. Az a valami meg csak is a folytatás lehet. XD

Mellesleg ha menne neki a szövegértés, akkor tudná a lényeget az estone balhéról, hiszen a szemünk előtt zajlott le minden..

Vezetők, akik csak a legjobbakat veszik fel köreikbe.

Ex staff tagok, akik a kultúra címeres bajnokai lehetnének.

Bosszú, hiszti, idiotizmus.

Azt hiszem sikerült kellőképpen, „szótagolva” leírni a lényeget. De tudjátok, vannak dolgok, amiket nem lehet elmondani, azokat látni kell. De aki elolvasta az ide vágó cikkeket, aki látta azt a több tucat kommentet, annak már lehet egy kialakult képe a dolgokról. Hiszen mi csak elétek tárjuk a dolgokat, az igazi bírák ti vagytok.

Nem mondom azt, hogy ez az évszázad eseménye, de látjátok?  Még ezt is lehet hitványul bemutatni. Én örülök neki, hogy léteznek a Torrent Funokhoz hasonló oldalak. Mert ilyenkor a normálisak felértékelődnek.