Fikablog

Nyomoz a Zadmin

Sziasztok! Mi már megszoktuk, ha valamiről írunk akkor attól hangos a bittorrent világ. Legyen akár egy nívós oldal vagy az internet egyik bűzölgő pöcegödre, tőlünk senki se menekül meg.

Nem tudom pontosan mikor robbant ki az estone balhé, (megnézhetném, de annyira nem érdekel) de ami zadmin barátunkhoz a Torrent Funon csak most jutott el a hír:

 

Hát nem egy tündér? Olyan lelkes mint egy kis kölyök kutya. Legszívesebben az ember megvakargatná a kis pocakját, ha nem lenne félő, hogy a cipőjébe tojik.

Külön érdekesség, hogy azt sem tudja miről van szó, de már témát nyit róla. A mi zadmin barátunk az inkompetencia egyik élő bizonyítéka.

De megnyugtatásul közlöm, hogy ígéretet tett miszerint felforgatja az egész zinternetet a videó előzményéért. Meglepő módon sikerült levágnia, hogy a kérdéses videóban egy reakcióról van szó, tehát kell lennie valaminek ami ezt kiváltotta. Szinte látom ahogy füstöl a kis fejecskéje miközben ezt kiötlötte.

Hát még ha megtudja, hogy mind a két videó az oldalunkra készült. Nem vagyok rá büszke, de nekünk biza ez jutott. Vajon sikerül-e ami zadmin barátunknak rálelnie a zigazságra? Vajon be tud-e majd számolni úgy a tegnap eseményeiről, hogy a sztori közepével kezdi?

Jaj hát milyen vagyok nem igaz? Irigy kutya meg minden. De csupán tájékoztatásul közlöm, hogy kb minden hasonló témájú oldal megosztotta a kérdéses bejegyzéseket:

 

 

Hát nem fura? Nem a közepével kezdődik és az egész hír megtalálható. Nini, mit látok? Még a forrás is meg van adva.

Bizony gyerekek. Lehet így is.  Forrással meg minden mint a normális emberek. De tőlem a közepével is kezdhetitek, és a mi zadmin barátunkkal együtt barkochbázhatjátok ki az eseményeket.

Szinte látom ahogy elolvas egy cikket, majd órákkal később víziói lesznek, és azt képzeli ő saját maga írta meg az egészet. Persze a merevlemeze elég durván le van korlátozva, így csak meghatározott információk megértésére és befogadására képes. Ezért ír mindig akkora sületlenségeket. Nem tehet róla, speciális fogyatékkal él amit mindenkinek tiszteletbe kell tartani.

No de nem bánom, dobjatok egy csontot ami zadminunknak. Nem bírom kivárni, míg magától találja meg és forrásként a youtube-ot adja meg. Azt hiszem a zutobbi elkerülhetetlen.

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • F
  • F
   faculty
  • 2019-06-16
  Ritka nagy gyökér ez a zadmin. De legalább a témák viccesek belőle. :D
  L
  • L
   lolka
  • 2019-06-16
  Egy vicc ez az ember!
  L