TechTracker info

Top 5 Torrentezéssel Foglalkozó Oldal /Alexa Rank/ by Torrentek.org – 07.04.2019

Sziasztok! Az Alexa Rank, vagy magyarul Rang az Alexa Internet, inc. amerikai cég által számított rangsor, amely a weboldalak nézettségén alapul. Az Alexa Rang értelmezése: egy weboldal nézettség annál magasabb, minél kisebb számot kap az Alexa Rank-ben. Az egyes jelenti a világ leglátogatottabb oldalát, ez jelenleg a google. De minket most csak is azok az oldalak érdekelnek, amik magyar vonatkozásúak és a torrentezéssel foglalatoskodnak.

 

1. Torrentek.info

Az UTS – Torrentek.info  portál 2009 óta üzemel és évek óta az első helyet tudhatja magáénak hazánkban a bittorrent témakörben.

Globális internetes helyezés: 827,937

Helyezése a magyar vonatkozású weboldalak között: 4,642

2. Utorrent.hu

Az utorrent.hu amolyan kakukktojás ami kis listánkon. A nevével ellentétben semmi köze a valódi utorrent oldalhoz, csupán a nevét használja fel. Ettől függetlenül megtalálható rajta néhány utorrent kliens is, amit le is lehet tölteni.

 

Globális internetes helyezés: 1,134,693

Helyezése a magyar vonatkozású weboldalak között: 9,263

3. Asva.info

Az asva.info egy nagy múltú internetes blog, ami a bittorrent történéseivel, eseményeivel foglalkozik. Manapság inkább már csak archívumként szolgál.

Globális internetes helyezés: 2,325,239

Helyezése a magyar vonatkozású weboldalak között:  Az Alexa nem rendelkezik hozzá elég adattal!

4. Torrent-empire.me

A Torrent-empire.me magyar bittorrent fórum, ami a Cammora magyar bittorrent fórum utódállamának tekinthető. Az oldal mellesleg az UTS – Torrentek.info fórumrészlegének, az UTSfórumnak egyik korábbi verzióját használja.  Az empire-ön találhatóak torrentes hírek, meghívócsere témák, és egy saját gyártású tracker lista is.

 

Globális internetes helyezés: 2,549,399

Helyezése a magyar vonatkozású weboldalak között: 19,541

5. Meghivovadasz.hu

A Meghivovadasz.hu egy meghívócsere fórum, ami kisebb kihagyásokkal 2012 óta üzemel. Az oldal valamivel korábban is elérhető volt már invitehunter címen. A nevéből és jellegéből adódóan torrent oldalakra lehet meghívót cserélni náluk. Az oldal mellesleg szintén rendelkezik tracker listával,  ami az UTS – Torrentek.info tracker listájának egyik korábban lementett html változata, amit engedéllyel használnak.

Globális internetes helyezés: 15,855,321

Helyezése a magyar vonatkozású weboldalak között: Az Alexa nem rendelkezik hozzá elég adattal!

 

 

Reméljük, hogy nektek is a hasznotokra válik ez a kis összeállítást. Az igazat megvallva a torrentek.org is bőven felfért volna a listára, de az meg már hogyan nézett volna ki? De képzeljétek oda a középmezőnybe.