Tracker info

Torrent-invite.com – Titkosítás feloldva!

Sziasztok! Még mindig nem sokat tudni a Torrent Invites elleni támadás valódi okairól. Annyi viszont bizonyos, hogy a vezetőség csupán bábu lett saját oldalán. Bábu, amit rugdosni lehet.

A régi oldalról tehát nem tudunk még infókkal szolgálni, de az újról annál inkább.

A tőlünk megszokott játszi könnyedséggel terítjük ki lapjainkat és viszünk be titeket a kulisszák mögé.

De előtte egy gyors kérdés. Normál esetben, mondhatni a boldog béke időkben kinek van teljes hozzáférése egy oldalhoz? Igen, a tulajnak, helyes a válasz!

De mi van ha a tulajnak  se híre sem pedig hamva, így nem hogy a helyzetet nem lehet rendezni, de egy esetleges újraindulás esélyei is szertefoszlanak?

Ilyenkor a vezetőségnek, a fejlesztőknek, az adminoknak, és a moderátoroknak kell cselekedni. Ugyanis adatbázis, lelkesedés van, de ötlet viszont nincs, miként varázsoljanak belőle működő oldalt.

A torrentek.info vezetésének  sikerült kapcsolatba lépni pár korábbi TI staff taggal, és felajánlották a segítségüket. Így hamar felmerült egy esetleges közös projektnek a lehetősége is.

Így történt a rémeset, hogy a torrent invites 4.1-es verziója az UTS gondozásában került napvilágra:

„Elkötelezett hívei vagyunk a bittorrent világnak, és eddig is azon voltunk, hogy minél nagyobb darabot sikerüljön megőriznünk ebből a letűnt korból”

„Ezért anyagi és technikai segítséget nyújtunk a TI.com-nak a további működése érdekében. A TI egy legendás oldal, ami az elmúlt években jócskán vesztett régi fényéből, tekintélyéből. Azon leszünk, hogy az oldal összeszedje kicsit magát, hogy egyszer majd méltóképpen fejezhesse be évtizedes pályafutását.”

A TI.com tehát az UTS nevével fémjelzet projekt, melynek személyes és erkölcsi okairól hosszabb bejegyzést találtok itt:

https://torrentek.info/torrent-invites-v41

További érdekesség, hogy az UTS harmadik verziója annak idején szintén májusban jelent meg.

A torrent invites-nek mellesleg 219,602 témája, 1,937,400hozzászólása, és 317,430 felhasználója van.

Ezzel vitathatatlanul a világ legnagyobb bittorrent fóruma! További érdekesség, hogy az oldalon pusztán kéréseket és felajánlásokat találunk, ugyanis tilos a csere és a trade.