Fikablog

Back to the Future – avagy a tegnap híre is újdonság

Sziasztok! A napokban beszélgettem az egyik fórum tulajdonosaival, akik arról próbáltak meggyőzni, hogy ami volt elmúlt, meg hogy nem kell a régi dolgokkal foglalkozni. Tudjátok? Ilyen kínai sütis bölcsességekről.

Az mondjuk valóban igaz, hogy nem szabad a régi sérelmeknél leragadni, de viszont elfelejteni sem tanácsos őket, hiszen akkor az ember egy olyan időhúrokba keveredik ahol újra és újra átélheti és soha sem lesz képes tanulni belőlük.

Ha pedig az ember néha napján visszatekinget,  akkor talán nem lesz a mai nap szenzációja egy közel hat éves esemény:

Hát én meg azt tartom nevetségesnek, hogy ez  hat év alatt még csak most tűnt fel.  Mindig elgondolkodtat, mikor a vicc tárgya nevet a leghangosabban.

De mik a további vélemények? Vajon feltűnik valakinek, hogy egy hatéves történetről beszélgetünk? A folytatásból az is kiderül:

 

Egy bolond százat csinál. Hallottam már ezt a kifejezést de,  jó végre látni milyen ez a gyakorlatban. De merüljünk csak el a magasztos gondolatok sűrű erdejében.

A magyar elit bojkottálja a gazdaságot, és nem hajlandó dolgozni, fizetni. Az új mottó, általam nem gazdagszik az tuti.

Kedves barátainkat az is taszítja, ha valamiért fizetni kell.  Micsoda egy ingyenélő számkivetett lehet az, aki nincs tisztában azzal, hogy a legtöbb dologért az életben fizetni kell. Biztos a boltban sem fizetik ki az árut, és a segély is csak úgy a semmiből száll alá nekik.

Mivel ezeknek a kiváltságosoknak dolgozni se kell, így azért már nem lep meg, hogy  ráérnek olyan torrent oldalak kapuja előtt recskázni, ahol saját bevallásuk szerint még csak nem is tagok.

De hé srácok? Eltévesztettétek a házszámot. Ez nem a makiverem, hanem a majomparádé, ami ha csak ilyen semmirekellő tagokból állna, biztosan régen bezárt volna.

De ez igaz az összes többi torrent oldalra is. Hiszen minden csak legyen, mert az jár nekem, csak dolgozni ne keljem nem igaz?

Aki ugyanis nap mint nap húzza az igát, az nagyon jól tudja, hogy minden pénzbe kerül. Ezeknek az embereknek természetes, hogy így vagy úgy de támogatják kedvenc oldalaikat.

Vicces nem? De majd én fordítok. Szerintük  a tulaj dolgozzon, fizesse a szervert, a domaint, a különböző fejlesztéseket, hiszen ez a dolga. Ne hogy valaki beszálljon a költségekbe, mert a végén még meggazdagszik, vagy ne adja Isten keres vele és még jól is járhat. Micsoda egy rohadék lehet.

Szóval mennek a kemény beszólások, de vajon mi történik, ha nekik szólnak be?

Hát nem aranyos? Megsértődött. Lányos zavarában még azt is elfelejtette, hogy nem idézzük az előttünk szólót.

Vicces, hogy milyen jól megy más emberek és oldalak oltogatása, semmi kivetnivalót nem talál benne. De ha ő kerül pellengére hirtelen észreveszi mi is ezzel a probléma.

Régen a torrent valóban az ingyenélők és a csórok mekkája volt. Hiszen az első közösségek alappilléreit nem valami magasztos indok vezette rá a torrentezésre, pusztán nem akart pénzt kiadni.

De ahogy teltek és múltak az évek, a közösségek egyre nagyobbak lettek, ahogy az adott oldalak költségei is.

A jobb érzésű emberek, ezt megértették, hiszen az oldalakkal együtt nőttek fel ők maguk is, és bizony nem voltak restek áldozni arra, hogy ez a jó világ amit együtt teremtettek, továbbra is működhessen.

A torrent társadalom tehát átesett egyfajta törzsfejlődésen, (persze van aki erről lemard) így elég ritka, hogy valaki 2020-ban kapát és kaszát ragad a támogatás, vagy az sms-reg címszavakra.

Azt sem árt megemlíteni, hogy az emberek bizony jobban megbecsülik azt amiért fizetnek, mint azt amit csak úgy utánuk hajítanak. De aztán kitudja, hiszen van akit taszít ha már fizetni kell valamiért. LOL Szinte látom milyen undorral bámulják otthon a monitort, hiszen az is pénzbe került.

 

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • X
  • X
   XXXXX
  • 2021-07-07
  Itt látszik nem hiába mondják neked sötét vagy!!!! Szerintem bújj a föld alá
  Ki sötét és miért? Anyád inkább a fogamzás gátlót vette volna be a fogalmazás gátló helyett. Akkor nem lenne gondod sem a névválasztással sem pedig az írással. XD
  Látom jönnek a híveid XD
  Valamiért a fogyatékosok a királyukká koronáztak XD El nem tudom képzelni, hogy miért XD
  Valamiért a fogyatékosok a királyukká koronáztak XD El nem tudom képzelni, hogy miért XD
  Ne viccelj már, ez így van rendben, te vagy "A Provokátor-Egy kibaszott legenda"! Ez maradjon is így! :sörkoccint
  F