Tracker info

Mi folyik a Torrent-invites Fórumon?

Sziasztok! Érdekes dolgok történnek mostanság a torrent-invites.com oldalon. Körülbelül április óta használhatatlan az oldal.

Random bannolgatások, konkurens oldalak reklámozása a hírekben, csalók visszaengedése, staff tagok tiltása, meghívók árusítása.

Csak néhány a szabályzatnak ellentmondó művelet a jobb napokat is megélt oldalon.

A napokban viszont napvilágot látott egy érdekes közlemény, ami némiképp magyarázatot adhat a történtekre:

https://i.ibb.co/Y0yDRZj/Screenshot-2020-05-23-Return-to-vb4.jpg

 

 

 

Fordítás:

Kedves barátaink! A TI sajnos rossz kezekbe került. hummingbird alias GODFATHER az ismert csaló és trader elfoglalta régi oldalunk, és a sajátját új oldalát reklámozza rajta. Az ingyen meghívóknál önkényesen lopott fiókokat árul. Csalókat enged vissza.

Továbbá tagokat tilt ki azzal az indokkal, hogy az oldal elköltözött ami hazugság.

Az oldalt is kedve szerint spemeli, adatokat, jelszavakat ment, a vezetőség fiókjaival is ő ír.

Mivel az illetékesek tehetetlenek, a helyzet pedig tarthatatlanná vált ezért szabad kezet kapva, a régi csapattal egy új címen a már jól megszokott tartalommal térünk most vissza.
Az új cím tehát a https://www.torrent-invite -s nélkül!

Haladéktalanul kérünk minden kedves felhasználót, hogy ne használja tovább a régi oldalt, és ha máshol is ugyan az a jelszava mint ott, azonnal cserélje le.

Az oldal tehát egy sikeres puccskísérlet áldozatává vált. Mint utólag kiderült a vezetőség teljesen elvesztette saját oldala felett a kontrollt, ezért úgy döntöttek, hogy egy az oldalhoz köthető másik címen, új köntösben, de tovább folytatják.

Mivel a régi oldal szét trollkodva továbbra is elérhető, feltehetően újabb hatalmi játszmák kezdődnek egy letűnt királyság koronájáért. Ennek rendszerint a felhasználók isszák meg a levét.

Annyi viszont bizonyos, hogy a közlemény nem kacsa, ugyanis megtaláltuk a képek forrását, hiszen a mai napig elérhetőek! Ami viszont arról árulkodik, hogy jelen pillanatban sem rendeződtek a dolgok.

Itt például az egyik tulajdonos profiljában láthatunk egy fajta beismerő vallomást:

https://www.torrent-invites.com/member/15667-vegas

Itt pedig a fent említett fiókokat árulja az illőt pénzért, közbe meg a sima meghívó csere is tiltott az oldalon:

https://www.torrent-invites.com/forum/bittorrent/tracker-information/4524947-torrent-trackers-for-sell-ptp-btn-bibliotik-hd-spain-nzbs-in-omgwtfnzbs-more#post4524947

Itt pedig az látható, ahogy egy régebbi közleménybe szerkesztik a reklámot:

https://www.torrent-invites.com/forum/the-couch/announcements/260617-torrentinvites-net-the-best-invite-forum-for-free-torrent-tracker-invites

Szóval valami nagyon nincs rendben velük jelen pillanatban sem. Aki tehát tag a torrent-invites.com oldalon, az függessze fel a tevékenységét egy időre. Legalább addig, amíg rendeződik a helyzet.

Hamarosan jövünk a további fejleményekkel.

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • Hajj. Most akartam regisztrálni....
  Akkor nem fogok. Vagy érdemes?
  Mi a célod vele? Ha informálódni akarsz, akkor vannak jobb oldalak, ha meghívót akarsz kapni vagy adni másoknak akkor szintén van jobb, bár szerintem ilyen oldalalra már csak informálódás miatt jó regisztrálni. IPTorrentsd meg Torrentleechek vannak, amit az X-ik invite fórumon is kaphatsz. Szóval informálódáson kívül nem tudom mi értelme, ahhoz meg sokszor regisztráció se kell.
  Mindkettő cél.
  Nem mindenhol van minden meghívó, így ide is érdemes bekerülni.
  A fent leírtak szerint az S nélküli új oldalra érdemes regisztrálni.
  De ezeken csak kiírják, hogy van meghívó, hogy beregeljenek. Aztán akikre tudják rásózzák pénzért vagy tradelgetnek. A többi népszerűbb oldalt meg ncoreon is kérhetsz, de ahogy gondolod.
  Akkor írd be a címet s nélkül és regisztrálj XD
  A