bithorloinsaneMajomparádénCoretorrentTorrent oldalakTracker info

A koronavírus és a torrentezés

Sziasztok! Pár hete még népszerű volt azt hangoztatni, hogy bezzeg az én időnkben mi a  szabadban voltunk és nem a gép előtt ültünk. Vannak akik szerint  sokkal rosszabb ha a neten beszól valaki mintha agyonvernének a parkban. LOL Nem tudom ti hogy vagytok vele de szerintem a második dolog azért komolyabb és a kinti világban sokkal több borzalom vár rátok mint a világhálón.

Mára azonban hatalmasat változott az internet megítélése. Kezdenek rájönni a nagy médiumok is, hogy van rosszabb annál mint beoltva lenni a facebook-on!

Igen, itt a koronavírus ami az egészségünket, az életünket veszélyezteti és az internet lehet az a hely ahol biztonságban átvészelhetjük ezt a krízist. Ezt a kalózok is nagyon jól tudják, így a legnépszerűbb torrent oldalak is mind az otthonmaradásra buzdítanak.

Az nCore különböző akciókkal és engedményekkel igyekszik megóvni saját felhasználóit:

A rendkívüli helyzetre való tekintettel a hó végi hit’n’run elszámolásokat felfüggesztettük, azaz a mostantól letöltött torrentek nem számítanak bele a hit’n’run-ba, valamint a 30 napos letöltés megvonásokat feloldottuk. Ezeket a hónap végén utólag fogjuk törölni, ezért az Aktivitás menüt ideiglenesen figyelmen kívül hagyhatjátok.

Mindenkit arra szeretnénk megkérni, hogy ezzel a kedvezménnyel éljen és ne visszaéljen, ne most tárazzátok be az elkövetkezendő 100 évre a liszt, élesztő és olaj sorozat és pornó tartalékotokat!

Gondoljatok azokra akik most otthonról dolgoznak, tanulnak vagy éppen életük egyik fontos mérföldkövéhez érnek májusban és az érettségire készülnének, de a hasznos időtöltés helyett a lelassult internettel küszködnek.

A hó végi hit’n’run elszámolásának felfüggesztése visszavonásig érvényes.

Elkészült a régóta várt IMDb kereső, amit így tudtok használni.

Maradjatok otthon és vigyázzatok egymásra!

nCore

De az egyik legnépszerűbb torrent oldal, a majomparádé is az önkéntes karanténra buzdít:

A jelenleg kialakult vírushelyzettel kapcsolatban a Majomparádé vezetősége is azt látja a legjobb megoldásnak, ha távol tartjuk most magunkat a személyes, tömeges találkozásoktól.
Az oldalon még 2017.07.10-én eltöröltük a seed kötelezetséget, bízunk benne, hogy ezt kihasználva még többet torrenteztek nálunk, vagy valamely másik kedvenc oldalatokon!!
A fontos az, hogy ezt otthon tegyétek!
Mert abban a kivételes helyzetben vagyunk most, hogy tényleg otthon ülve menthetjük meg a világot! Tegyük hát együtt!
Köszönjük nektek a Majomparádé és a staffja nevében is az együttműködést.
Vigyázzunk egymásra!!!

Majomparádé

 

Míg mások szabad regisztrációt hirdetnek:

#maradjotthon:
Meghatározatlan ideig szabad regisztráció van érvényben.
A speedtest kép beállításához itt találtok segítséget.

Bithorlo

A megváltozott körülmények miatt és a nagy érdeklődésre való tekintettel a szabad meghívózást szabad regisztrációra cseréljük.

A NOHnR akciót megnyújtjuk egy héttel.

insane

Az ismert emberek után tehát a torrent világ is felszólal, és igyekszik megóvni népét. Mert itt most nem arról van szó, hogy ez csak az időseket érintő probléma és én saját felelősségemre azért az utcára mehetek mert én faszagyerek vagyok.

Sajnos nem tudhatjuk biztosan ki fertőzött, (még magunkról sem) és ki hordozza a betegséget. Így csak akkor szabhatunk gátat a vírus terjedésének ha nem megyünk emberek közé, mert ez a biztos. Hát ne légy önző, gondolj másokra is.

Az internet számos alternatívát nyújt a kinti világunkra, csak a fantáziánk szabhat határt. Az internet az a hely ahol filmeket nézhetsz és zenéket hallgathatsz. Ahol új barátságok és  szerelmek születhetnek. Ahol biztonságosan tarthatod a kapcsolatot a családoddal és az ismerőseiddel. Az internet a végső menedék ahol biztonságban átvészelhetjük ezt az egészet.

Ha mégsem tudod mivel üsd el az idődet nézz be a torrentek.info fórumára és adunk tippeket, segítséget:

https://torrentek.info/forum/

Aki pedig torrentezne (szigorúan legális fájlokat megosztva) de nem rendelkezik torrent oldalakkal az vegye kicsit szemügyre ezt az oldalt:

https://torrentek.info/tracker-lista

Azt hiszem bátran ajánlhatom, hiszen a torrentezés most a kisebbik rossz. Aki pedig nem csak olvasná a híreket de ki is beszélné őket, annak szeretettel ajánljuk az alábbi témánkat: https://torrentek.info/forum/ltalnos-beszlgetsek/207453-koronavrus.html#post429877

Osszátok, hogy senki se unatkozzon, senki se menjen az utcára!

Kitartás és vigyázzatok magyarokra!