FikablogMajomparádéTorrent oldalakTracker info

Egy terrorista vallomása!

Sziasztok! A mai napon az estone torrent oldalt ismételten támadás érte. Erről egy terrorista2020 (Veteran1984) névre hallgató egyén tájékoztatta szerkesztőségünket. Gondolom benneteket is marhára érdekel, hogy mégis milyen okok, indokok vezérelték az illetőt. Hát hallgassátok meg cenzúra nélkül:

Sziasztok!
Ma Estone le lőttem mint a szart ahogy ígértem.
Felhasználok miatt tettem és teszem is ,legfőképp a csöves emberek mint
a kvízmester egyik köcsög fő embere és a staff miatt.
Nem megy a feltöltés és nem megy a fal de a fórum se.
Most az összes torrent és a felhasználókat törlöm és mondanapig
csinálom mig nyíltan nem kérnek bocsánatot és a köcsög tulaj nem
csinálja meg az oldalt.
Mint ahogy kapót a Majomparade egy kis ízelítőt tegnap :lol:2012 óta az
sincs fejlesztve egy vicc az egész.
Várom a hírt hogy kérnek e bocsánatot ,de ha nem kérnek akkor kapják a
nagyobb csomagott. Üdv Veteran1984

 

Hát igen, számítani lehetett rá, hogy a karantén miatt unatkoznak fognak egyesek, akarom mondani kiéleződnek a régi ellentétek. Mellesleg az estone fóruma és üzenőfala valóban még most sem üzemel:

 

Szóval ha további furcsaságokat tapasztaltok már tudjátok az okát. Aki tag az említett oldalon még véletlenül se használja ugyan azt a jelszót máshol. Ha mégis megtette, azonnal cserélje le.

Mi továbbra is figyeljük a fejleményeket, ugyanis mi is baromira ráérünk.

  • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

    Rangok és titulusok:

    Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

    https://www.torrentek.org/utsv4/register/

    Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

  • A
    • A
      Atlantis87
    • 2020-04-19
    Ez a Veterán egy masszív pöcsmajszoló állat. Csak azért hisztizik ilyen intenzíven mert a szemébe lett mondva, hogy csutkára balfasz módon baltázott el mindent. Semmihez nem ért és mikor ezt közöltük vele akkor habzó szájjal verte a nyálát, hogy milyen igazságtalanság érte őt. Mellesleg én vagyok az a bizonyos kvízmester akit annyira imád emlegetni. Én mondjuk pont leszarom a félholt vergődését és azok is akik tudják az igazságot az analfabétizmussal megspékel szakmai és szervi impotenciájáról.
    Az eStone természetesen nem tökéletes ez tény. De az ilyen kis zugpiszok csak magát járatja le. Mással végezteti el a piszkos bosszútól fűtött gyerekes feladatokat az oldal ellen ugyanis olyannyira hülye, hogy még a billentyűzeten is összekeveri a Z és Y betűket.
    Mellesleg egy olyan tolvaj csak ne pattogjon aki a saját hitközösségének az adományát is lenyúlja. :p
    G
    • G
      Griffin
    • 2020-04-19
    Hi !
    Na itt vagy te szopornyicás veteran1984 ? Még mindig szénát raksz a villamos elé hogy fel ne rúgjon ? :)
    Mit idegeskedsz ? Nyugodj már le , mert meglátszik az helyes írásodon. Még mindig isten barmát játszod a gyülekezetben ? Gondolom már már szart se kapsz hiába kántálsz, meg kunyerálsz te nyamvadt kis adomány tolvaj. Csak lógsz a Társadalmon haszontalanul, mint kandisznón a csöcs !! Ilyeneket bármelyik vadász már töltényárban is kilőne !
    Ilyen gané cigyány mint te ... járulnak hozzá legfőképp az előítéletekre, meg a rasszizmusra. Saját fajtádnak kéne a beledet kitaposnia.. és ugrókötélnek használni !!
    Mert mint írtad egy szerveren .. Híres akarsz lenni ! Segítek.. csak fussunk össze.. olyan képeket megg videót még nerm látott rólad a Youtubon senki !
    Anyukádat becsülöm, mert leköpköd és ki is rúgott, és szégyenkezik is hogy ilyen gané egy moslákot szült.
    Örülj inkább annak hogy végre szóba állt veled valaki az Estone-on. Igaz hogy általában a picsába küldtek el mert hülye egy idióta voltál mindenhez.. de hát ez neked szinte megtiszteltetés volt. így hálálod meg ? :-D
    G