nCoreTorrent oldalakTracker info

nCore meghívó csupán ötven pontért

Sziasztok! Nyolc hónapja írtuk arról, hogy bár a szabályzat szerint nincs meghívás prémium tagság alatt, a látszat bizony csal, és valójában elitrangtól továbbra is lehet meghívót küldeni:

nCore meghívó ingyen!

A mai napon ez a gyakorlatban is megmutatkozott, hiszen az alábbi hír került ki az nCore főoldalára:

Kedves Felhasználóink!

A tavasz a megújulás időszaka, így az alábbi villám-akcióval kedveskedünk Nektek:
Limitált ideig kedvezményes áron – 50 pontért – hívhatjátok meg ismerőseiteket az oldalra!

Az akciós meghívóküldés lehetősége minden Elite és Legend rangú felhasználónk számára elérhető, akár több meghívót is küldhettek.
Aki szeretne meghívót küldeni, kérjük, hogy mielőbb éljen a lehetőséggel ide kattintva!

Üdvözlettel,
az nCore Staff

 

Ezen nemes alkalomra sikerült végre a wikit is frissíteni:

 

 

De vessünk egy gyors pillantást a statisztikára:

Jól látható, hogy ez az akció amit mindenki láthat és olvashat valójában csak egy nagyon szűk rétegnek szól. Pontosabban 49293 embernek a 648 526-ból! Tehát lényegében az elit és legenda rangúak számítanak teljes értékű tagnak.

Ezen tények fényeben kimerem jelenteni, hogy valójában két rang létezik az oldalon. Egy felhasználó, mely magába foglalja a jelenlegi felhasználó és tagcsoportokat, és egy tag rang, ami az elit és legenda rangúakat tömöríti össze.

Ez kissé más fényben tünteti fel az nCore elképesztő user bázisát, hiszen csak a jókat, az aktívakat szokás jutalmazni. Így nem merész azt feltételezni, hogy az nCore aktivitásának egy elég jelentős részét az a közel ötvenezer ember adja, vagy legalábbis nekik hálás érte a vezetőség. Talán pont ezért várják el tőlük a vérfrissítést is? Kitudja.