BithumenTorrent oldalakTracker info

Bithumen: Semmi pánik csak egy kis karbantartás

Sziasztok! Már megszokhattátok tőlünk, hogy csak akkor írunk ha van is miről. És bár sokan örülnének ha lenne min csámcsogni, egy újabb nagy oldalt temetni, de sajnos ki kell ábrándítanunk a keselyüket.

Legújabb információink szerint ugyanis a bithumen  nem szűnt meg csupán az oldalon szerverkarbantartás van. Mellesleg a tracker is rendben működik.

Maga az oldal is pár percre többeknek betöltött, majd az alábbi kiírás jelent meg:

 

 

 

 

A Bithumen tehát nem szűnt meg és még csak nem is tűnt el. Ez csupán egy szokványos kis leállás, amiből szinte minden hétre jut egy torrent oldalra.

Ami miatt mégis nagyobb port kavart az az, hogy hát a bithumen így meg úgy. Na de gyerekek, ne legyünk amatőrök. A bh is csupán egy torrent oldal amit emberek irányítanak és ami ugyan úgy ki van szolgáltatva a technika ördögének szeszélyeinek mint bármelyik másik oldal..

De most már értem, hogy miért írták ki, hogy ne ess pánikba. Azt hiszem mi vagyunk az egyetlen oldal ami megfogadta ezt a kis tanácsot, így képes volt tényszerű maradni és valós tájékoztatást adni. A képzelgést és a pánikkeltést meghagyjuk másoknak.

Ha pedig ismét megnyitják a kapukat a látogatok előtt frissítjük a cikkünket.

Update:

Az oldal ismét megy. Ugyehogyugye