Fikablog

Visszavonul a személyiségtolvaj

Nehéz szívvel írjuk le az elkövetkező sorokat, ugyanis egyik fő humor forrásunk, open bedobta a törülközőt. De előtte még jól beolvasott nekünk:

 

Na Szóval Kezdjük is az elején Te @mersy és a barátod @Dark Angel a két zseni Istenem szinte röhögnöm kell rajtatok !

azt a forumot ( fórumot) ami mára már megszünt , (megszűnt) nem az enyém volt ,de énis (én is) résszt (részt) vettem a munkában az ígaz (igaz) mint a dizájn!

Nekem van saját forumom (fórumom) baszki már rég  LOL !

Én ennyi pénzt akkor sem adnák egy forum (fórum) motorért ha százszor ennyi tudna ,pedig ismerem a VBullentin (vBulletin) Motort ! (motor)

a ti Forumotok  (fórumotok) meg hiába megvásároltátok egy nagy szart ér – tele reklámmal .,lassú mint a dőg — (dög) szóval sorolhatnám !

nemvagyok (nem vagyok) Zseni (zseni) de ettöl (ettől) a Forumtól (fórumtól) énis (én is) külömbet (különbet) összehoznék 1 hét alatt , ami legalább gyors nem ilyen mint ez , ahogy látom nem is ígazán (igazán) nagy aktivitás van itt lehet néha igen

de Összeségébe (összességében) SZAR !!! Nagyjából csak ennyit akartam !!!!

Open

Ahogy láthatjátok, igyekeztünk netetek magyarra lefordítani open kifakadását. Közel húsz szót sikerült helytelenül leírnia, vagyis kvázi újra értelmeznie. Erre a teljesítményre mi most elégtelent adunk. És bizony nem irigyeljük azokat akiknek ez a levél eredetileg címezve lett.

Ugyanis ez az értelmi fogyatékos ezt az értelmezhetetlen katyvaszt változatlanul több helyre is elküldte, ezért emlegeti annyit a fórum szót. Gondolom erején felül teljesített mire ezt a hosszú, nyelvtani hibáktól hemzsegő katyvaszt ide fosta, ezért úgy döntött ez mindenhová jó lesz ahol reklamálnia kell valamiért.

De mi is ez a hiszti? Hát ha hiszitek ha nem, open kamu lehúzó oldalát ismét lekapcsolták. De a szokásos képek és illusztrációk helyett halljuk most ezt a kis történetet open szemszögéből:

 

VB írt egy Levelet a Tárhely Szolgáltatónak és Ő Természetesen Megszüntette !

Kine (ki ne) tenné ha kockáztatja a szolgáltatását ! Viszont ahogy írtam is első levelmbe (levelemben) 240$ ,nem adok egy Forum (fórum) motorért max csak ha majd gazdagabb lesszek (leszek) !

Open

 

Erről az egészről egy általános iskolai mondóka jut az eszembe. Olyan világ sose lesz hogy a lesz-ben 2 sz lesz. Látszólag open egy ilyen képzelt világban él. De remélem hamar meggazdagszik, és megveheti magának a szar és lassú vb-t amire mindig is vágyott. Na de hallgassuk inkább tovább open barátunkat:

 

A Srác eléggé levolt ( le volt) lombozva mikor törölték a tárhelyröl (tárhelyről) a forumját (fórumát) ! mivel a munka is sok volt benne !

Open

 

Itt open csupán három komolyabb hibát vét, de igaz ami igaz ez most csak egy mondat volt. Fentebb még arról ír, hogy nem ad kétszáznegyven dollárt egy fórum motorért, most viszont azt állítja köze nincs hozzá, a srác volt lelombozva miatta.

Akkor viszont miért open jött hisztizni az oldal lekapcsolása miatt, ha állítólag a srác volt lelombozva? De vajon melyik kamu alteregójára gondol pontosan mikor ezt a srácot emlegeti?

 

A kamu theTrader profilja bánja?

A személyiség tolvaj!

 

Vagy tálam a jimmy7 nevezetű moderátor könnyezte meg?

A személyiségtolvaj 2.0

Igaz ami igaz, open előre szólt nekünk, hogy nem egy zseni. De arról elfelejtet tájékoztatni, hogy kissé retardált is. Azt hiszem ezek után a kétkedőknek is világos, hogy ki állt a kamu TI oldal mögött.

 

Most térjünk rá az állítólagos meghívókra, hiszen mint ti is tudjátok, open kamu oldal hálózata az állítólagos meghívók árusítására épül. Ezért több ritka oldalra is rákérdeztünk amiket hajdanán árult, de lássatok csodát, ami nekünk kellett volna az pont nem volt neki:

 

az enyhe túlzás hogy nincs semmim ,de azok pont nincsenek sajna

Open

Hát ez már csak így van.  Külön érdekesség, hogy open, aki pár hónapja még szinte korlátlan számban árulta a meghívókat, most  horusz2 néven a torrentek.info csere szekciójában próbál szerencsét:

 

Ez azért érdekes, mert korábban egy lassú és szar oldalnak nevezte, na meg legutóbb pont ő árult korlátlan számú MagicTorrents meghívót:

 

MagicTorrents ( MT ) Click Here 950$

 

A teljes kamu listája pedig itt érhető el:

Erről a listáról szemezgettünk, de nekünk semmire se merte azt mondani, hogy van. De ez nem volt számunkra meglepetés, hiszen ha valóban ilyen jól menő üzlete volna, lazán kiköhögné azt a rongyos kétszáznegyven dollárt. Hiszen ez a lista már önmagában több ezer dollárra rúg.

Viszont ígértünk egy meglepő bejelentést. Open ugyanis megígérte, hogy nem indít több kamu vb oldalt:

 

én ahogy írtam is nem csinálok több forumot (fórumot) VB motorra ,hacsak nemlessz  (nem lesz) pénzem rá !

Open

Nem azt akartad mondani, hogyha a srácnak lesz rá pénze? Jaj Istennem, de jókat derültünk most is egy közel sem vicces helyzeten. Hiszen ha valaki másokat megakar károsítani, az közel se mókás, és bizony az se lehet mentség rá, hogy teljesen hülye az illető. Hiszen tudjátok? A szándék a fontos.

De mi elég régi motorosok vagyunk a szakmában ahhoz, hogy átlássuk az ilyen nyilvánvaló átveréseket, és ha pár percig ti is a mi szemünkön át vizsgáljátok az ilyen abszurd helyeteket, akkor kevés esély lesz rá, hogy titeket is átverjenek.