nCoretorrentTorrent oldalakTracker info

nCore SpOoKy DaYz 2k19 ÉrTékeLéS

Még javában tart a tökvadászat az ncore torrent oldalon, de úgy érzem eleget láttunk belőle ahhoz, hogy kimondjuk, az idei kicsit más volt mint a többi. Aki nem tudná a SpOoKy DaYz egy évente megrendezett Halloweeni játék, aminek a lényege, hogy 3-4 napon át bámuld a képernyőt, és ha látsz megjelenő random figurákat, akkor kattints rájuk.

Ezek a figurák persze többnyire ajándékot rejtenek vicces szövegek kíséretében. Pontokat adnak, és seedkötelezett torrenteket visznek el.

 

Az álruhás zombik útbaigazítást kértek tőled, te viszont a futballstadion helyett a vágóhídra küldted őket, ezért 125 pontot kapsz.

A gonosz boszorkány ellopta a Halloween-re faragott töködet, de arra nem gondolt, hogy 2 seedkötelezett torrentedet rejtetted bele.

 

Persze vannak olyan figurák is, amik ennek az ellenkezőjét váltják valóra, hiszen mégis milyen játék lenne ez némi kockázat nélkül?

 

A szomszéd kutyájára azt hitted, hogy ő egy vérfarkas, és el akartad kergetni. Emiatt a szomszéd bosszúból elvett tőled 31 pontot.

Éjfél zárórát jelent a temetőben, te viszont ott maradtál és megzavartad a boszorkányok gyűlését. Büntetésből 20 perc seed időt írtak hozzá a torrentjeidhez!

 

Ezeket a szövegeket mellesleg többségében maguk a felhasználók írják. De mi azt érezzük kicsit kezd elfáradni már a játék. Ami nem is csoda, hiszen legalább 11 éve fut. Ahogy a játék, úgy a poénok se frissülnek. Igazából évelő „poén” hogy a játék elmarad, amit még akkor is erőltetnek mikor a staff már felhívást intézett a felhasználók számára, hogy küldjenek be szövegeket.

Kezdetben még komolyabb tétje volt, hiszen az oldal akkor még nem volt aránymentes. Ennek megfelelően gigabájtokat is rejtettek a tökök, amik nagyon jól jöttek a gyenge netesek számára.

De még így is sokan játszanak, és ilyenkor általában rekord mennyiségű felhasználó tanyázik az oldalon.

Jelenlévők száma: 6 004 (0.88%)
Egy napja itt jártak: 229 744 (33.86%)

A tökökre várakozni igazi közösségi élmény, ugyanis vannak létrehozva különböző témák, amikben a többi tökvadásszal együtt szinte elröppen ez a 2-3 nap. XD De idén ezek a témák is inkább a sztereotípiák beigazolódásáról szóltak. Miszerint a lányoknak azért nem a fényképük a profil képük, mert túl szépek, a fiuknak pedig azért nem, mert a béna szövegek hajóján még ott az az esetleges mentőmellény, miszerint talán jól néznek ki. De ez az esetek többségében sajnos nem így van. Ezt lényegében be is bizonyították.

De már az is árulkodó jel volt, mikor megjelent egy csinos lány, aki nem rejtette véka alá saját profilképét. Egyből a társaság középpontja lett és a fél brigád begerjedt. Ezen felbuzdulva, a többi hölgy is megmutatta magát, amivel semmi baj nem lett volna, de a pasik is bekapcsolódtak, amiben viszont nem igen volt köszönet. Az idei tökvadászat inkább a szüzek viadala volt, mintsem a tökösöké, és azt hiszem most már nem is fog változni.

De soha nem jelentettek annyi hibát, mint az idei játék során. Kollégánk elszántan bámulta a képernyőt, zsinórban egy órán át, de egyetlen egy figura se jelent meg neki. Miközben a statisztikából jól látszott az elmúlt egy órában megjelenő figurák száma.  Többen pedig arról panaszkodtak, hogy hiába kattintottak az adott ikonra, nem történt semmi se.

Ez persze csupán azokat frusztrálja, akik versenyben vannak. De ez sem lehet kifogás a végeredményre, hiszen ha a házigazdánál a hiba, akkor mindenki futott már bele ilyenbe. Ha pedig nem, akkor mindenki magára vesse az első követ.

De kétségkívül töretlen a játék sikere, és az ncore ezzel is stílust teremtett. Számos oldal másolja, indította be saját tökvadász játékát, vagy csak jelentet meg random figurákat melyek szintén ajándékot rejtenek.