Antiszoc Figyelő

Port, búzát, békességet

Mai bejegyezésünk talán az egész torrent világ legnagyobb lúzeréről szól. Ő nem más, mint vagyalompor akinek az a különleges képessége, hogy minden témában képes magát lejáratni folyamatos nyavalygásával.De mielőtt bárki is így látatlanban megsajnálná, vegyük csak szemügyre pontosan milyen stílusban történik ez a nyilvános önmegfeszítés?

 

„Próbálkoztam én átlagos, sőt, egészen csúnya nőknél is, azok is elhajtottak.
So sick.

A legutóbbi nő akivel voltam 120 kilós volt..előtte meg egy 47 éves tehén…

Ennyire nagy a baj, ennyire nagy a kiéhezettség.”

 

Hát igen, valóban nagy a baj! Hiszen aki 120 kilós vagy 47 éves az már nem is ember? Tegyünk fel magunknak a kérdést, mitől értékesebb az az ember aki alatt kevesebbet mutat a mérleg? Miért ér többet valaki ha kevesebbek az évek? Gyomorforgatóan undorító ez a hozzáállás, főleg egy olyan embertől durva ez az értékelés, aki saját bevallása szerint sem egy főnyeremény. De jöjjön még egy kis porcsó.

 

„Engem már nem izgatnak a nők túlságosan. Nem érte meg nekik eddig se udvarolni, mert általában semmit nem kaptam vissza a befektetett energiából.

Marad a faszverés meg a netes trollkodás.”

 

Mivel az udvarlás főként intelligencia kérdése, így valahol nem ért meglepetésként por barátunk sikertelensége. De az is igaz,  hogy por valószínűleg úgy udvarol, ahogy a kanos kiskutyák az ember lábának.

 

„Ha nem megy a csajozás, egyszerűen el kell engednie. Én ezt tettem és azóta sokkal jobb.”

 

Haláli a gyerek. Csajozásról meg udvarlásról beszél de olyan távol van ezektől a dolgoktól mint a hold túlsó fele.

 

„Erre a videóra frankón ki lehet verni. Vagy csak túl ki vagyok éhezve.”

 

Hát izé, ha valaki arra gerjed be, hogy két csaj péniszekről beszélget, akkor csak nyugodtan. Persze felmerül a kérdés, hogy mégis mire van kiéhezve?

 

„Anno anonim alkoholisták gyűlésekre el akartam menni, de végül oda se mentem…

Most egy MGTOW közösség megalkotásán dolgozom egyébként, tartani fogunk gyűléseket is valószínűleg.”

 

Minden nő álma egy alkoholista munkanélküli lúzer, aki egész álló nap egy netes fórumon rinyál, és a nőket pusztán a kinézetük alapján rangsorolja. Komolyan, nem is értem miért van még egyedül. Igazából ő az a fajta lúzer, aki nincs tisztában azzal, hogy mégis micsoda egy szánalmas semmirekellő képet jelenít meg magáról az állandó rinyával.

 

„Van 3-4 férfi típus ami bejön a nőknek, azokra mondogatják hogy jóképű.

Szerinted hány pamacs mondaná rám hogy jóképű vagyok, rá pedig hogy ronda :
http://media.borsonline.hu/cikk/14/138587/gallery-picture/645w/1290402_kasas-tamas42-bir.jpg

(Kásás Tamás)

A vér nem válik vízzé. Vannak a jó pasik, meg a szar pasik. Ennyi. Mármint külsőre.”

 

Porcsókám neked a legkisebb problémád a külsőd. Neked egy komplett agyátültetésre lenne szükséged. Akármilyen furcsa is, de a férfiak többsége nem hasonlít porcsó férfiideáljára, Kásás Tamásra! Mégis boldog párkapcsolatban élik le az életüket. Ez azért lehet, mert az ember társaslény és valahol mindenkinek meg van a maga párja. Biztos létezik valahol porcsó női kiadása is, de mivel ő is hasonló megközelítéssel dolgozik, így soha sem fog összejönni egy alkoholista kövér munkanélküli rinyáló szánalmas lúzerrel. Porcsó párja tehát köröblül hat sorral fog arrébb egyedül nyugodni mint porcsó. XD

 

„Nekem reálisan megmondták milyen vagyok.
Én még sose kaptam ilyen jelzőt nőtől hogy „jóképű vagy”

Azt azoknak szokták mondani akik tényleg azok.”

 

Ezt mondjuk aláírom. Általában tényleg azoknak szokták mondani akik jóképűek. XD

 

„Az hogy jóképű vagy e szerintem úgy derül ki a legegyszerűbben ha ismeretlen nőknek küldesz fotót neten, de legalább 20-25nek! Ha a nagyobb részük jóképűnek mondd, akkor valószínűleg tényleg az vagy, ezt érdemes megcsinálni, ezt a „kutatást”.”

 

Ez megint nagyon jó. 😀 Hány olyan pasi van, aki nem néz ki jól, de lehengerlően magabiztos? Csupán a kinézetével nem aratott még tartós sikert egy pasi sem. Viszont egy jó pasinak nem kell közvélemény kutatás. 😀 Az azoknak kell, akik nem azok, valahol sejtik is, de szeretnék ha valaki meggyőzné őket az ellenkezőjéről. XD Ebben az esetben anyucihoz kéne fordulni.

 

„Nem taliztunk azóta, más pasival kavar… nem nagyon érdekel már.

Csak meg akartam egyszer baszni, PÉNZÉRT. A legtöbb amit kihozhattam volna ebből az 1 db szex lett volna”

 

Így kell udvarolni. Melyik nő tudna annak ellenállni ha kurvának nézik?

 

„Hétvégén talizunk a pamaccsal, ivás van betervezve. Magához nem akar felengedni. Dunaparton rá fogok mászni. Nem érdekel már semmi.

Mindent vagy semmit. Senki nem állíthat meg.”

 

Semmit se bírnak jobban a csajok a régi jól bevált nemi erőszaknál. Aki evvel a csávóval önként találkozik, és nem visz magával gázsprayt az valahol bele is egyezik. XD De az is megnyerő ahogy minden hölgyet pamacsnak hív. Így nem kell bajlódni a kamu nevek kitalálásával. Mondjuk kettőnél több női nevet meg se bír ez jegyezni még úgy se h a saját anyja az egyik.

 

„Én 2,5 éve nem dugtam. Nem hiányzik annyira. Elég intenzív recsivel karban lehet tartani magadat.

Csak a hülyék hiszik azt hogy létszükséglet a punci.”

 

Így van, a hozzád hasonló hülyék hiszik azt. A nőknek viszont tényleg létszükség. De mondjuk nem tudom mióta a soha megfelelője a két és fél év XD

 

„Fel se fogom miről beszéltek, annyira sokat áztattam szeszben az agyamat hogy szerintem tényleg retardált lettem, egy élő halott.. durva.

De legalább volt valamiről szó a totyikban”

 

Ez mondjuk igaz. De itt viszont ismét előbújik az antiszoc emberek egyik fő jellemzője, miszerint nélkülük megáll a világ. De őszintén megmondom, ennél még a csend is jobb lenne, mint ezt a szánalmas senkiházit olvasni. A szerző is ember, és bizony anyaggyűjtés közben legszívesebben beírtam volna neki, de a felét se fogta volna fel. Ilyenkor az az érzésem, hogy az ilyenek csak a levegőt szívják el elölünk.

 

„Regisztráltam eropolisra, régebben fent voltam, de még mély alkoholista időszakaimban. Tele van kiéhezett 35-50 éves nővel. Na, ezekre fogok most célozni.

Túlságosan magas már a kiéhezettség.”

 

Ez megint jó. Szegény nyomi továbbra is azt gondolja, hogy aki elmúlt 20 éves, az bárkire ráveti magát. 😀 Istenem, undorító ez a csávó.

 

„Én 8 éve leszoktam a cigiről, az egyetlen dolog kb. ami sikerült az életemben.

Az alkoholról ugye nem sikerült teljesen leszokni.”

 

Én rá se szoktam a cigire, akkor én már porcsó szerint eredendően sikeresnek születtem? Alkoholt sem fogyasztok, úgy néz ki én valami csodabogár lehetek. XD Ha ezt tudom nem melózom annyit és én is beköltözök az nc fórumba. XD

 

„Ha tökös férfi vagy, kidobod. Ha nem törődsz vele miért is van rád szüksége?
Gondolom valami másik férfi van a képben.”

 

Porcsó párkapcsolat nélkül, nulla tapasztalattal a háta mögött is képes párkapcsolati tanácsokat adni. Persze mindig arra szavaz, hogy szakítani kell. Ugyanis ha az ő lova döglött, dögöljön meg a szomszédé is. XD Tipikus antiszoc viselkedés. Az a fajta akivel még a macskádat se hagynád kettesbe, nem hogy a barátnődet.

 

„De most ugye nem az van hogy egy ilyen nő se reális nekem? Ugye nem?

Mármint a Bazsi 1.0-nak. Aki cseszik az életre, akinek nincs rendes munkája, aki vagyontalan, aki kretén, aki túlsúlyos és emellé idegesítő személyisége is van, amolyan habként a tortán.

Ugye nem?”

 

Milyen az ideális nő bazsinak? Ilyenkor várja a véleményeket, és pont úgy rá ránt a negatív kritikákra, mint a biztató megnyilvánulásokra. XD Megnyerő egy figura. 😀

 

Bazsi, az az porcsó aktív része a torrent oldalak közösségének. Mert bár a normális emberek inkább leiratkoznak minden témáról ahol csak megjelenik, de a lúzereknek egy valódi messiás. Bármilyen szar is az életed legalább elmondhatod magadról, hogy nem vagy egy porcsó. XD Ő egy hős, aki értünk járja be a legalsó szinteket, hogy mi azt érezhessünk alattunk is van még valaki. XD Mert ha azt hitted szerencsétlen és visszataszító vagy, csak kövesed vagyalompor munkásságát, és garantáltan meg fogsz nyugodni.

  • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

    Rangok és titulusok:

    Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

    https://www.torrentek.org/utsv4/register/

    Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

  • E
    • E
      erika
    • 2019-11-04
    Undorítóak a megnyilvánulásai. Komolyan hányinger.
    F
    • F
      fanni24
    • 2019-11-04
    Istenem csak ezektől ments meg engem. :D
    M
    • M
      mano
    • 2019-11-04
    jézuska
    M