Fikablogghost-tracker

Spam hadjáratba kezdett a Ghost Tracker

Elég érdekes módját választotta a Ghost Tracker a felhasználók toborzásának. Többen jeleztétek nekünk, hogy az oldal kéretlen leveleket küld. Stílusosan, mindenszentek alkalmából kezdtünk foglalkozni a kérdéses oldallal:

Szia!

Szeretnénk figyelmedbe ajánlani a GHOST közösségi oldalát.
Tapasztalt staff tagok, stabil működés, könnyen kezelhető reklám nélküli letisztult kinézetek, folyamatosan bővülő szerveres feltöltések, továbbá rádió, Kviz  és Filmkvíz.
Ha egy jó társaság tagja szeretnél lenni ne habozz, gyere és lépj be hozzánk!

Moderátor és feltöltők jelentkezését várjuk, jelentkezés a főoldalon!
Üdv: Ghost Tracker Staff

A szöveget olvasva akaratlanul is felmerül az emberben a kérdés, hogy ha tényleg minden ilyen flottul megy, akkor mi szükség reklámra? Ha itt tényleg profi, tapasztalt staff tagok vannak, akkor miért jelentkezhet bárki az utcáról?

De legalább a kinézetet könnyű kezelni, (Bármit is jelentsen ez xd) ugyanis állításuk szerint az oldalon nincs reklám. XD Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem az agyamra mennek azok az oldalak amiken a kinézetet nehéz kezelni XD

De vicces hogy ezt pont egy reklámban említik meg. Hiszen ha valaki ennyire hadilábon áll a reklámokkal, akkor az a minimum, hogy ő maga nem reklámoz.

De nem ítéljük el az oldalt pusztán azért, mert csapnivaló a marketingesük. Így gondoltunk egy merészet, és körülnéztünk. A

belépés után egyből a főoldalra irányítottak minket, ahol az oldal életével kapcsolatos hírek találhatóak. Pontosabban azoknak kéne ott lenniük. Ehelyett gyorsan belefutottunk az alábbi két gyöngyszembe:

Na, ezt aztán tényleg fontos közölni a felhasználókkal. Csak halkan súgom meg, hogy az óraátállítás valóban óriási nagy közösségi problémája a pistike oldalaknak. Többségük ezért mindig a címlapon jelzi. Ez a Ghost Tracker szempontjából különösen fontos, ugyanis ha nincsenek tisztába az idővel, akkor mégis hogyan küldözgetik időben a kéretlen leveleiket?

A következő fontos hír, egy google kép egy bányatóról. Amit ismét marha fontos volt megosztani a nagyérdeművel. Biztos fellendítette a falusi turizmust. Lehet, hogy feliratkozom a hírlevelükre, hátha vannak még ilyen gyöngyszemek a a tarsolyukban.

 

Na azt hiszem ennyi bővel elég is volt a főoldalból. De felvillan egy vörös csík, amely szavazásra buzdít minket. Lássuk hát azt a szavazást:

 

 

Nekem az jut erről eszembe, hogy valaki rendkívül rá van gerjedve az évszakokra. Igaz, ez nincs a lehetséges válaszlehetőségek között. Akárhogy is, ennél a kérdésnél már csak a válaszlehetőségek értelmetlenebbek. Mintha egy óvodában lennénk, ahol az óvó néni a gyerekeknek szegezi ezt a kérdést.

Na gyerekek? Mi jut eszetekbe a szeptemberről? A hulló falevelek! Jó a válasz pistike. A partnerek menüre kattintva hamar kiderül, hogy az oldalon mégis csak vannak reklámok:

 

 

Az egyik támogató nem más mint az ewerest torrent oldal, ami ellen a torrentek.info az évek során számos bizonyítékot szerzett:

 

Az Ewerest egy vegyes tartalmú „oldal”, (bár elég túlzó annak nevezni, nem véletlen az idézőjel) ami szintén elég sűrűn keveredik spam botrányba:

Jelszavakat, adatbázisokat lopnak, majd beépítik őket a saját oldalunkba. Legutóbb a Bigtorrent felhasználóit tették magukévá, majd elhíresztelték bezárt az oldal.

Forrás: https://torrentek.info/fekete-lista

 

Szerkesztőségünk azt is kiderítette, hogy a ewerest és a Ghost Tracker vezetőségében vannak közös staff tagok. Így bizonyíthatóan van kapcsolat a két oldal között.

Szóval aki szeretné tudni mikor van óraátállítás, az nyugodtan regisztráljon. De a normális embereknek semmilyen pluszt nem fog adni az oldal. Aki pedig ilyesfajta módon hirdeti magát alapból kerülendő.

 

 

 

  • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

    Rangok és titulusok:

    Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

    https://www.torrentek.org/utsv4/register/

    Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

  • B
    • B
      Bodzási Árpád
    • 2020-03-05
    Az még elmenne , de mint régi felhasználó sérelmesnek tartom azt , hogy kb 1-- 1,5 havivi szünet után be akartam lépni , és azt kellett tapasztalnom , hogy kizártak az oldalról , mondván , inaktív voltam . Nos , nem azért lépek be egy oldalra , hogy naphosszakat töltsek rajta , és mi az , hogy előírják a letöltési mennyiséget ? A bosszantó az is , hogy töltöttem az oldalra , és most , még újra regisztrálni sem tudok . Gratulálok az oldal üzemeltetőjének !!
    T
    • T
      Tankcsapda
    • 2020-03-06
    Én meg Neked gratulálok, több hete bezárta kapuit az oldal!
    T