BitHUmen meghívó: Avagy, bithumen regisztráció ingyen

Manapság az nCore meghívó után egyre többen vadásznak BH-ra, az az bithumen meghívóra. Az interneten ezt az oldalt illetően kevés információ áll rendelkezésre. Annyi bizonyos, hogy sok nCore felhasználó is vágyik ebbe a zárt közösségbe.

ncore meghívó

Persze az emberek többsége nem elég elszánt és leleményes ahhoz, hogy képes legyen bejutni. Pedig létezik egy módszer, ami már több tucat embernek segített a biztos bejutásban. De ehhez nem elég csak megosztanunk az email címünket, és várni a sült galambot.

Ha azt gondolod, hogy te nem tartozol az átlaghoz, és kellőképpen elszánt vagy, akkor olvass tovább. De ha nem, itt az ideje hogy elbúcsúzzunk. De azok akik itt maradtak, a kezükbe kapják a megoldás kulcsát, és azt a bizonyos kiskaput, aminek a segítségével ti is a tagjai lehettek a Bithumen közösségének.

Létezik egy oldal, amin rengeteg magas rangú  felhasználó tölti unalmas perceit, óráit. Ők csak arra várnak, hogy a számtalan felgyülemlett meghívóikat oda adhassák valakinek. Persze nem akárkinek, csupán azok keveseknek, akik képesek kiállni korunk egyik legnehezebb próbáját.

Ez nem más, mint a kommunikáció. Ahol a beszéd, nem egy kéréssel kezdődik és nem egy szimpla köszönőmmel ér véget. Ahol a témák mind próbatételek, és értelmes, tartalmas választ adni rájuk, annyit tesz, mint kiállni ezt a próbát. És aki erre képes, az tanúbizonyságát adja annak, hogy képes a normális kommunikációra, így nem lesz baj vele a bithumen torrent oldalon, vagy akármelyik másik közösségében sem.

Az oldal ahol ezeket a próbákat magatok is megtalálhatjátok az nem más mint  a torrentek.info fóruma: https://torrentek.info/forum/

Nincs más dolgotok, mint regisztrálni, és válaszolni pár témára egyszerű témára, hogy kicsit másokat is beengedjetek a saját kis külön bejáratú világotokba.

 

A bithumen kacsszóra jelen pillanatban is vannak aktív felajánlások: https://torrentek.info/forum/tags/bithumen.be/

 

Üdv. Felajánlok 5 darab bithumen meghívót!

Feltétel: Tag rang

A rangokról bővebben itt tájékozódhatsz: https://torrentek.info/forum/awards.php

 

Látható, hogy az egyedüli feltétel csupán a tag rang, amit pedig úgy érhetitek el, ha válaszoltok pár témára, vagyis hozzászólásokat gyűjtötök. A módszer pedig szemmel láthatóan működik:

 

Persze csak is azoknál, akik a mai kiber világunkban több kommunikációra képesek egy lájk gomb megnyomásánál. Ha te is úgy érzed, hogy a mai rohanó világunkban képes vagy pár percet egy bithumen meghívóra feláldozni, akkor keress pár témát az említett oldalon és válaszolj rájuk.

 

3 Responses to BitHUmen meghívó: Avagy, bithumen regisztráció ingyen

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük