Diablo TorrentTorrent oldalakTracker info

Diablo Torrent és Kriptovaluta

Diablo Torrent és Kriptovaluta

 

Sziasztok! Mikor szárnyra kapott a kriptovaluta jelenség, sokan úgy gondolták csak idő kérdése, hogy a hazai torrentezésben is felüsse a fejét.
Azt sem volt nehéz kitalálni, hogy mely oldalak fognak a témával kísérletezni. Nyilván azok, amik amúgy is bővelkednek különböző reklámokban.


Így akaratlanul is felmerült két nagy magyar torrent oldal neve, a diablo torrent és a ztracker oldalaké.

Utóbbi mellesleg valóban folytatott ilyesfajta tevékenységét az oldalán:

http://torrentek.info/forum/uts-exkluziv-hirek/143629-ztracker-titokban-kriptovaluta-banyaszasra-hasznalja-sajat-felhasznaloik-gepet.html

A Ztracker vezetése hamar reagált a szerkesztőségünk által közzétett információkra:

http://torrentek.info/forum/uts-exkluziv-hirek/143813-ztracker-reagalt-kriptovaluta-botranyra.html


Bár a Diablo torrent tulajdonosa nem szokott interjút adni, velünk mégis kivételt tett, és egy baráti hangvételű beszélgetésben kifejtette saját és oldala határozott álláspontját a kriptovaluta kérdésben.


Mr.Diablo most megnyugtatott minket, hogy bár tisztában vannak avval hogy, jelenleg is megy a bitcoin vadászat sok oldal alatt, a diablo torrent alá soha se helyeztek el ilyen scripteket és nem is tervezik, ugyanis ők is mélységesen elítélik.

Továbbá Mr.Diablo és a Diablo torrent biztosított bennünket arról, hogy elsőként továbbra is az UTS – www.torrentek.info olvasóit értesítik az exkluzív hírekről és érdekes eseményekről.

Így továbbra is az UTS hazánk második legnagyobb torrent oldalának híreinek hivatalos forgalmazója.