nCoreTorrent oldalakTracker info

nCore: Tőlünk biztosan nem szivárogtak ki jelszavak!

 

Sziasztok! Egy kedves olvasónk felhívta a figyelmünket egy újabb érdekességre, de mivel tegnap este még javában majmoztunk:

http://torrentek.info/forum/uts-exkl…-galmaira.html

így nem tudtunk a dologgal érdemben foglalkozni. De ma egy új nap és egyben egy új kezdet köszöntött ránk, és mi megújult erővel vetjük bele magunkat egy újabb témába, a bittorent szövevényes világában!

Legújabb cikkünk története ott kezdődik, hogy az IT Café egyik frissen megjelent cikke nyomán a makay.net nyomozásba kezdett, és arra a megállapításra jutottak, hogy valószínűleg több ezer „ncore felhasználó” jelszava is kikerülhetett az éterbe!

Arról, hogy pontosan miről is van szó, és hogy miből jutottak erre a következtetésre, azt a weboldalukon megjelent cikkükből megtudhatjátok: Tobb mint 4000 €žnCore-felhasznalo€ jelszava szivaroghatott ki €“ Makay.net

Hiába nincs egyenlőre bizonyítva, hogy a jelszavak akár az ncore-hoz, akár egyéb torrent oldalakhoz köthetőek lennének, mégis sok érdekes kérdés, és felvetés érkezett oldalunkra a Kapcsolat menüponton keresztül.

Ezért, hogy megnyugtassunk mindenkit, kicsit mi is nyomozgattunk, és többek között sikerült az ügyről megszólaltatnunk az nCore vezetését is, akik nyomatékosan kijelentették,hogy a közelmúltban nem kerültek ki jelszavak az nCore torrent oldalról, és semmi közük a cikkben felsorolt kamu oldalakhoz sem:


„Meg tudom neked erősíteni, hogy a közelmúltban nem kerültek ki innen jelszavak és hogy semmi közünk a cikkben említett kamu oldalakhoz.”

nCore

Ettől függetlenül azt ajánljuk nektek, hogy sehol ne használjátok ugyan azt a jelszót, és a jelszavatok tartalmazzon kis- és nagybetűket, illetve számokat. Ha pedig egy mód van rá, havonta változtassátok meg a jelszavatokat!

Fontos azt is megemlíteni, hogy az nCore torrent oldalon nincs fizetős regisztráció. Az az oldal, ami hasonló ajánlatokkal kecsegtet, ezer százalék, hogy átverés.

Az nCorra jelenleg csak meghívóval lehet bejutni és kizárólag az ncore.cc webcímen érhető el!

Mellesleg az nCore továbbra is töretlen népszerűségnek örvend, jelenleg

767 090 felhasználóval és 434 178 torenttel rendelkezik!

De nem kell regisztrált felhasználónak lennetek ahhoz, hogy errő magatok is meggyőződjetek. Elég csak ellátogatni az nCore adatlapjára: http://torrentek.info/ncore

Az ncore tehát annak ellenére dübörög hogy sokan farkast kiáltva harangozták be vesztüket mikor 2014 májusában kijöttek a facebookra:

https://www.facebook.com/ncoreofficial/

Evvel a lépessel pedig nem csak az oldalt sikerült szélesebb körben népszerűsíteni, de a hamis facebook profilokat is kicsit a hátrébb szorultak.

  • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

    Rangok és titulusok:

    Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

    https://www.torrentek.org/utsv4/register/

    Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

  • text
    A