Tracker info

Megújultunk!

Sziasztok! Magazinunk némi ráncfelvarráson esett át. A szerkesztőség és a tartalom régi, viszont számos új funkcióval és kiegészítéssel bővültünk. Egyik főbb változásunk, hogy a torrentek.org szívében kapott helyet az utsf legújabb teszt verziója. Ha tagja voltál az oldal korábbi verzióinak, akkor nincs más dolgod, mint új jelszót kérni, és máris be tudsz lépni. De melyek is ezek a korábbi verziók? Itt megtekintheted őket:

https://torrentek.info/impresszum

Az oldal jelenleg béta verzióban van, az az még folynak a kisebb simítások. Ha elkészül, az uts negyedik verziója lesz a legnagyobb bittorrent fórum világon. Ennek okairól itt olvashattok bővebben:

https://www.torrentek.org/utsv4/threads/utsv4-a-teszteles-megkezdodoett.505109/

Amiről viszont még nem esett szó az az egyedülálló megjelenés. Oldalunk követi a legújabb trendeket, így most már lehetőségetek van sötét, illetve világos megjelenések közül választani. Ehhez nincs is szükség több stílusra és bonyolult manőverekre.

Világos:

Világos kinézetünk nem más, mint az UTSv2-ön használt stílus újragondolt és egyben modernizált változata. Ez a stílus  teljesen Reszponzív, azaz bármilyen platformon optimális megjelenést biztosít. Új stílusainkba olyan opciók is beépítésre kerültek melyek eddig még nem voltak részei egyetlen magyar bittorrent oldalnak sem. Ilyen kiegészítés a háttérválasztó, melynek a segítségével maguk a felhasználók szabhatják testre az oldal megjelenését:

További érdekesség, hogy az oldalon egyetlen kattintással átválthattok a sötét verzióra:

Sötét:

A sötét verzió szintén azonos funkciókkal rendelkezik. Külön érdekesség, hogy az oldalt részben egy prémium motor egy xenforo hajtja. Mellesleg az uts volt az első bittorrent fórum ami a xenforo 1 verzióját használta 2014 és 2016 között. És mi vagyunk az elsők abban is akik a legújabb 2-es verziót használják.

Reméljük ti is elégedettek vagytok az eredménnyel.