Tracker info

A nav lecsapott a liluka-site-ra! Számítógépeket is lefoglaltak!

Sziasztok! Már több mint egy hónapja elérhetetlen a liluka-site.eu oldal, ami egy meghívásos alapon működő PTV-szolgáltatás volt.

Azt már hetekkel ez előtt tudni lehetett, hogy valami nagyon nagy gáz van, de hogy ekkora? Arra még gondolni sem mertünk.

Az oldalt ugyanis nem cica vitte el hanem a nemzeti adó és vámhivatal:

Több százmillió forintos kárt okozott egy illegális műsorszolgáltatást végző nagykanizsai férfi, aki budapesti társával közvetítette több ezer előfizetőjének a lopott tévéműsorokat –

közölte a NAV Nyugat-dunántúli Bűnügyi Igazgatóságának sajtóreferense.

Azóta számos cikk megjelent a témáról, de egyikük sem tud többet, mint a nav sajtósa.

Itt jövünk mi a képbe, és bizony ismét nevén nevezzük a dolgokat. Az érintett oldal ugyanis nem más mint a liluka site, ami öt évvel ez előtt kezdte meg működését.

A nav szerint több száz milliós kárt okoztak, a bevételük is százmilliókra tehető. Mielőtt bárki a kedvet kapna a büntetésük a teljes vagyonelkobzás mellett  akár nyolc év börtönbüntetés is lehet.

Arról nincs információ, hogy a felhasználók adatai is a birtokukba kerültek-e. Illetve arról sem esett szó, hogy ellenük terveznek-e bármiféle jogi lépéseket. De infó az lehet bőven, ugyanis 52 darab számítógépet is lefoglaltak.

Az oldal két feltételezett tulajdonosát már előállították. A szervert sem volt nehéz megtalálni, ugyanis Budapesten volt bejegyezve.  Mint írtuk számos cikk megjelent már a témában, mi „csupán” nevet adtunk neki, hogy legalább ti tudjátok miről is van szó.

 

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • R
  • R
   reynath69
  • 2020-08-01
  Sziasztok. Nem tudom mennyivel érte ez meg jobban a sok baromnak mint a kábeltévé...
  J
  • J
   J laszlo
  • 2021-03-16
  A sok barom külföldi elöfizetö volt barom !
  J