Majomparádénetmozi.comtorrentTorrent oldalakTracker info

Örül, mint majom a farkának

Tudvalevő, hogy az aprócska blogunk egyedülálló a maga nemében. Így az sem meglepő, hogy sokszor oldalak vezetői, staff tagjai, tulajdonosai is nyilvánítanak nálunk véleményt.

Ez történt a tegnapi napon is, mikor személyesen a főmajom jelentkezett be nálunk, és kifejtette véleményt a zsozso üggyel kapcsolatban:

Jeleztem időbe ?
Most nő a májam és nem a sörtől ?
Üdv a való világba

ganxsta7

 

Való igaz, ganxsta7 korábban többször is megjósolta Cinema.zsozso bukását. Véleménye szerint zsozso túlértékelt, pontosabban saját magát értékelte túl XD

 

Zsozso sose volt ász, csak annak állítja be magát ?
Már rég a begyünkbe van, de azt hiszem most jött el az ideje, hogy……

ganxsta7

 

ganxsta7 nagy valószínűség szerint arra céloz, hogy a majomparádénak korábban többször is meggyűlt a baja zsozsoval. Akkor a diablo torrent még teljes mellszélességgel Cinema.zsozso mellett állt. De ahogy a főmajom is sugallja, ennek vége, és minden bizonnyal itt az ideje a revansnak.

 

Cinema.zsozso korábban elmondta nekünk, hogy a carpathians az egyetlen torrent oldal amely még preferálja és tiltja a netmozi kiadványait.

 

Mint említettük a majomparádénak több összetűzése is volt a Cinema.zsozsova. Erről a Cinema.zsozsova címke alatt több információt is találhattok:

https://www.torrentek.org/category/cinema-zsozso/

 

 

  • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

    Rangok és titulusok:

    Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

    https://www.torrentek.org/utsv4/register/

    Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

  • C
    Miről beszélsz ganxsta...Te tudtam hülye vagy,ez sosem volt kérdés.
    Most is minden gondjuk itt enegem próbáljanak lejáratni,de sajnos esélyetek sincs :)
    Magatoknak írkálhattok hülyeségeket,a kutya sem kíváncsi rá.Ganxsta én neked rágen mondtam minden próbálkozásod felesleges,mert te csak egy kis porszem vagy,akit max csak a szél zenget meg,és úgy jut szóhoz.Dark Angel neked is a legnagyobb bajod az,hogy tényleg el is hiszed amit írsz.Az sem zavar egészen idáig engem istenítettél amíg a NetMozin voltam.Apropo netmozi..Amikor linkelsz azt is linkeld be mikor az ottani staffok,feltröltök kiakadnak,mert nem tudák elviselni azt a tényt,hogy szarrá tiltsák őket.Ugyanis más oldalakra küldve az anyagot azokat azonnal törlik,és a NetMozis nézettség nem hozza vissza a kiadást :-D .
    Így ők már a kővetkező anyagot már nem is felíratozták,és ugyanugy kirakták azonnal más oldalakra.
    Nagyon őrülök neki ennyit írtok róllam,mert ezek szerint csak nekem van hírértékem,és azzal lehet megtekintéseket kreálni.U.I: ganxsta nyugi...leszel még mérgesebb :-D
    C