cinema.zsozsotorrentTorrent oldalakTracker info

Zsozso nélkül is van online-mozi élet

Zsozso nélkül is van online-mozi élet hangzik el egy bejegyzésben. Persze sokan nem tudják, hogy javarészt továbbra is zsozso munkáit nézik, ugyanis bár zsozso már valóban nem a netmozi vezetője, de a munkái továbbra is elérhetőek a netmozin.

Egy másik véleményt szerint a premierek gyorsabban felkerülnek az oldalra mióta zsozso nincs:

 

Őszinte vélemény, minden tiszteletem zsozso munkáira
de mióta ö nincs az oldalon érdekes minden film premier előtt vagy aznap kikerül és nincs az a szarakodás ami eddig volt,észrevettem hogy ami eddig fent volt megvágott csiszolt film az most el tűnt és ugye reklámokkal teli (ami szerintem senkit sem zavar mert nem olyan sok)kiadják időben.köszönöm a filmet jót szórakoztam rajta csak így tovább.

 

Igaz ami igaz valóban zökkenőmentesebben megy a munka. Sokáig hosszú napokat is várni kelett arra, hogy a netmoziról átkerüljenek az anyagok a diablo torrentre.

De mivel a torrenten minden a gyorsaságról szól, és lényegében a közösség a motorja az ilyen oldalaknak, így voltak akik nem vártak zsozsora, hanem leszedték az anyagokat a netmoziról, és ők töltötték azt fel.

Ezeket az anyagokat később hamisnak jelölték meg és megpróbálták töröltetni. Ekkor született meg az az értelmetlen szabályozás, miszerint zsozso munkáit csak zsozso, és az arra engedélyt kapott személyek tehetik közzé.

Ami valljuk be azért nevetséges, mert nem a Diablo az egyetlen torrent oldal. Így ez a törvény csak plusz munkát adott a moderátoroknak. De ennek a szélmalomharcnak úgy néz ki vége szakadt. A diablo torrent kínálata jól szemlélteti a dolgok jelenlegi állását:

 

Jól látható, hogy a netmozi premier kínálata még aznap felkerül a Diablo Torrentre. Tehát lényegében zsozso munkáiból többet profitálnak zsozso nélkül, mint zsozsoval együtt.

Ugyanis a gyorsaság nagyon fontos a kamerás filmek kedvelőinek a körében. Persze azt se árt megemlíteni, hogy számtalan oldal van még az interneten, ahol zsozso munkái zsozso nélkül is elérhetőek.

Viszont a kemmentek között  még mindig előkerül  az a vélemény, miszerint zsozso egyenlő a netmozival:

 

Nem azért de elöször ZSOZSO kezdte vinni itt a staffot , érdekes mindenkinek jó volt ,,,,, NEMTUDOM TE HOGY VAGY VELE de engem rettenetessen zavar mikor a //CSACSI //a monitor közepén le erszkedik mint egy k..baszott PÓK XD ….
UI:
Zsozsorol vagy jót vagy semmit mivel ha jol tudom ////neki köszönhetjük ///hogy van NETMOZI , ha esetleg belegazoltam valaki lelki villágába tiszt elnézést kérek ,.
További szép estét ,jés jó filmezést….

 

Átlag alatti vélemény, átlagon felül helyesírási hibákkal. De annyi bizonyos, hogy a netmozi igyekszik zsozso részét kisebbíteni a netmozi életében, de az valóban igaz, hogy ő volt az aki vezette a staffot. De manapság divat pusztán sima adminként hivatkozni rá. De igaz ami igaz, ő viszont felnagyítja saját szerepét és jelentőségét, így a dolog valahogy így egál.

A kedves kommentelő láthatóan kifogásolja a filmekben elhelyezett reklámokat, és mint kiderült azt hiszi, hogy ezt a netmozinak köszönheti, na ez az igazi ikszdé. Remélhetőleg ez nem egy újabb népszerű tévhit, de azért elébe megyünk.

Ugyanis tudvalevő, hogy a kép nem a magyar kalózok munkája. A reklámokért javarészt az 1xbet, egy orosz kaszinó a felelős, aki előszeretettel reklámoz kalóz filmekben. Erről korábban itt tettünk említést: https://www.torrentek.org/2019/10/18/az-mpa-hozzaadja-az-1xbet-et-es-a-baidu-t-a-legujabb-kaloz-jelenteshez/

A többi igazából szintén a szokásos túlzó magatartás viselkedési jegyeit hordozza magában. Egy oldal ugyanis ritkán működik egy embertől. Persze lehetséges, de akkor annak az egy embernek kell tartalmat generálni, modoreláni, a számlákat fizetni, az oldalt fejleszteni, létrehozni. Ezekből zsozso csupán a tartalom generálásában vett részt.

De mint írtam amíg az egyik szereplő szereti saját jelentőségét felnagyítani, addig a másik szeretné azt kisebbíteni.  Az igazság az, hogy a netmozi sokat köszönhet zsozsonak, ahogy zsozso is sokat köszönhet a netmozinak. Minden más kimeríti az óvoda elég tág fogalmát.

 

 

  • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

    Rangok és titulusok:

    Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

    https://www.torrentek.org/utsv4/register/

    Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

  • A
    • A
      Aaa
    • 2020-02-14
    Most komolyan a bdrip kit érdekel még??
    A