cinema.zsozsoTorrent oldalakTracker info

Gemini Man: ki ért hozzá és ki nem!

Sziasztok. Tovább folytatódik a cicaharc. Zsozso szerint ugyanis szar a netmozi által prezentált Gemini Man magyar hangja. Azt is hozzátette, hogy ilyen minőségi hangja neki is volt, csak nem akarta feltölteni.

 

ahogy egyszer sem most sem volt előzés ugy döntöttem nem megy ki. Pedig ilyen mínőségü hangom nekem is van

Cinema.zsozso

 

De ha nem ment ki, akkor mégis csak volt előzés? Most akkor hogy is van ez? De ne ragadjunk le a részleteknél.

 

Viszont a  netmozi   ma egy videóval reagált a vádakra:

https://verystream.com/stream/YisnWFk1LLD/zsozso_a_profi.mkv.mp4

 

Feltehetően arra céloznak, hogy zsozso több anyaga sem felet meg a diablo feltöltési szabályzatának.

 

Zsozso viszont váltig állítja, hogy nincs szó se rivalizálásról sem pedig harcról.

 

 

Ez az állítás viszont ellent mond az anyagaiban közzétett vízjeleknek:

 

 

Szóval a netmozira nem kerülnek ki zsozso anyagai. Majd azzal folytatja, hogy mégis elérhető, csak jóval később. Ritka mikor valaki egy mondaton belül képes magát megcáfolni.

 

Akárhogy is, ez a kiírás még ha kissé ellentmondásosra is sikeredett, a cél biztos nem az volt, hogy segítsünk a netmozinak. LOL Szóval bátran beszélhetünk harcról, még ha elég értelmetlen is. Egy marketinges erre csak azt mondaná, hogy ebben az anyagban három oldal is reklámozva van.

 

De jöjjön még egy kis szösszenet. Zsozso szerint a netmozi emberei egy percen belül átlinkelték más oldalakra Gemini Man című filmet:

 

a netmozi emberei 1 percen belül átlinkeltek másik oldalra..Így értelme sem volt írni ezt.Tehát mindenhova kirakták

Cinema.zsozso

 

Aki az online világban létezik, az nagyon jól tudja, hogy ami egyszer kikerül a netre, az pillanatok alatt felkerül egyéb oldalakra is. Viszont most egy online filmes magul is megerősítette, hogy csupán percekre van szükség egy film tradeléséhez.

Azt hiszem nem ártana átírni a vízjelet arra, hogy a netmozira egy perccel később kerül fel. Ha már annyira fontos, hogy minden körülmények között igazt írjunk. 🙂

 

Végezetül egy kihívást is teljesítenénk:

 

         Folyamatosan nekem köszönik az anyagokat,mert vannak gondolkodó emberek is.

amióta zoli ilyen erőszakosra vette nézd meg a szaros diablóa is hogy esik.. https://www.alexa.com/siteinfo/diablotorrent.net

csak folyamatosan buknak meg az oldalai…a még valami.. 🙂

és amíg netmozi,és diabló folyamatosan esik,furcsamodón az oldalak ahova mentem,pedig emelkednek

mozicsillag https://www.alexa.com/siteinfo/mozicsillag.me

mozicsillag.me
https://www.alexa.com/siteinfo/online-filmek.me

online-filmek.me

https://www.alexa.com/siteinfo/online-filmek.me

ezt nem mered megírni ugye??? 😀

Cinema.zsozso

De megmerem írni, sőt teszek róla, hogy senki se érthesse félre. 😀 Zsozso szerint a diablo torrent és a netmozi megbukott mióta őt kitiltották. Csak azt nem értem miért nem zártak még be?

Továbbá szerinte az ő aktivitását méri az alexa! Ahol jelen van, az az oldal növekszik, ahol nincs az pedig csökken. Elképzelhető, hogy így van, igazából senki se ismeri az alexa rank működési elvét. Így nem zárható ki, hogy külön zsozsora írták az egész rendszert.

A mozicsillag és az online-filmek valóban jól teljesítenek, de  régen is a netmozi előtt voltak.  A növekedésük nem egy ember függvénye, de ha kiírják a hírekbe, hogy egy ember munkája miatt tartanak ott ahol tartanak, és az személyesen  a Cinema.zsozso, akkor fejet hajtok.

De azon tények, miszerint még mindig mindenki zsozsonak köszöni meg az anyagokat a netmozin azt bizonyítja, hogy a többségnek fel sem tűnt a távozása.

Persze ezt mondhatjuk úgy is, hogy ők az okosok és a tájékozottak, elfogadhatjuk a nekünk kényelmes igazságot, de ez egy idő után olyan szintű önámításba csaphat át, hogy elveszítjük a valóság szilárd talaját és a fél ország rajtunk röhög majd.

Az igazság az, hogy a Cinema.zsozso anyagai Cinema.zsozso nélkül is jelen vannak mind az online mind a torrent világban. Csupán nem személyesen a Cinema.zsozso teszi közzé, de ez a moziélményből szerintem semmit sem vesz el.