MajomparádéMicrobitnCoreTorrent oldalakTracker info

Bekeményít az RTL klub

Az ncore és a majomparádé után újabb két oldal hajt fejet az rtl modern inkvizítorai előtt.

 

microbit október kilencedikén dobta be a törülközőt:

 

Kedves felhasználóink!! A mai naptól 2019.október 9.-től oldalunkon is tiltásra kerülnek az Rtl klub műsorai,sorozatai. Továbbá a filmalap által támogatott filmek. Lista: http://microbit.eu/forum.php?topicid=441 Kérjük ezek feltöltéseit mellőzzétek. μBit staff

 

A bigtorrent pedig a tegnapi napon:

Tisztelt felhasználók! A Magyar RTL Televízió Zrt. nyomására, Sajnos kénytelenek voltunk pár kedvelt sorozatot tiltólistára helyezni az oldalon. Ez több nagy hazai trackert is érint. Pár tiltott sorozatok listája A mi kis falunk, Jófiúk, Gyertek át ,Oltári csajok, Elif , Drága Örökösök, Válótársak, A Tanár , Barátok közt, Éjjel-Nappal Budapest, Szulejmán, X-Faktor, Survivor, ValóVilág, Nyerő Páros, Konyhafőnök, Anikó Show, Showder Klub, Megtörve, Alvilág, Doktor Murphy, Love Island BIGTorrent Vezetőség

 

Jól látható, hogy az rtl „szakértői” gárdája a sorozatos visszaeséseket nem a műsorok struktúrájában keresi, hanem egy az egyben az online világra hárítja. Pedig olyan 10-15 éve, mikor az rtl még a csúcson volt, és a fókusz se egy üres bulvármagazin volt, már akkor is letölthetőek voltak az rtl érdekeltségébe tartozó műsorok.

Akkor senkit nem zavartak, de most, hogy hanyatlik az rtl, ahogy hanyatlik maga a televíziózás is, ideje bekeményíteni, és a fejlődés útjába állni. De olyan ez, mint a cement nélküli téglafal a Duna kellős közepén. Megtöri a hullámokat, de meg nem állíthatja. Még senkinek sem sikerült teljesen eltűnni az internetről.

A tegnapi nap szerintem jól szemlélteti az rtl politikáját. Ugyanis amíg az ország a választások hevében égett, az RTL egy kerítő show-t tűzött a képernyőre pont abban az időben. Mikor lecsengett, utána jött a választási műsoruk aminél nagyobb káoszt nehezen találunk a televíziózás történetében. Mintha abban percben kezdték volna el a műsor szerkesztését. Ezzel szemben a konkurens páros szám, a sokat szapult lakáj tv Palik László vezetésével kétség kívül minőségibb választási műsort produkált mint a magát a demokrácia fellegvárának tartott rtl klub.

Szerencsére, itt az online világban, a nagy „szakértő” és önjelölt megmondó emberek nélkül is megtaláltuk a választási eredményeket, és megtekinthettük az ezt követő beszédeket, ünnepségeket.  nem kelett a sok hülyeséget végighallgatni a tv-ben és nem volt szükség arra sem, hogy éjjelekig fent maradjunk.

Igen barátaim, ez a jövő, az online világ, ahol mi döntjük el mit és mikor nézünk meg. Nincsenek kötöttség, nincsenek reklámok, azok gazdagodnak rajtunk, akik valóban megérdemlik, mert azt kapjuk tőlük amit mi szeretnénk.

Számomra ez a választás a kényelemről szólt. A fotel kényelméből, csendben f5-öt nyomogatva minden információt kézhez kaptam. Ez a fajta kényelem az, ami a tv végét jelentheti, mert most már mi vagyunk a szerkesztők, mi döntjük el mit és mikor nézünk meg.

Ez kétség kívül nem tetszik az rtl klubnak, de a fejlődést megállítani ők sem tudják.  Ugyanis a felsorolt torrent oldalakon kívül is van élet. A fent említett oldalakon és az estone torrent oldalon kívül minden egyéb torrent oldalon megtalálhatóak ezek az anyagok.

A torrentek.info tracker listáján számos ilyen oldalt találtok: https://torrentek.info/tracker-lista

De a legjobb mégis az volna, ha megszüntetnénk a függőségeket, és olyan műsorokra szentnénk a drága időnket, amik még érnek is valamit.

Ez az én magán véleményem, egy emberé aki a körön kívül pártatlanul ítél, ugyanis engem ez az egész semmilyen formában nem érint.