insaneTorrent oldalakTracker info

Az iNSANE 15 éves lett!

Sziasztok!

Tizenöt éves az insane, egy kevésbé ismert de annál színvonalasabb torrent site. Az örömteli eseményt közleményben tudatta az oldal:

 

„Kedves, drága barátok, rokonok, ismerősök!

Nagyon nagy büszkeséggel jelentjük be, hogy

Az iNSANE 15 éves lett!

Ez több szempontból is nagy eredmény. Egyrészt a mai trendek a torrentezés hanyatlását mutatják, másrészt a torrentoldalak túlélési aránya igazán kicsi. A túlélők, így mi is, kizárólag a lelkes felhasználói közösségnek köszönhetik a fennmaradásukat.

Ezúton is köszönjük mindenkinek, hogy munkátokkal, érdeklődésetekkel toljátok előre az oldalt!

Nem is akárhogy! Ki gondolta volna, hogy nemhogy nem csökken az érdeklődésetek, de meredeken növekszik. Az utóbbi idők milliós peer-számai (és rekordjai) azt mutatják, hogy még mindig érdemes csinálnunk.
Bár van az oldallal munka bőven, ilyenkor csak örömöt és boldogságot érzünk: tudjuk, hogy nem hiába dolgozunk. Ettől jobb visszajelzés nem is kell.
Az oldal továbbra is csak hobbi oldal, abból pénzt nem veszünk ki, minden adományotok visszafordítjuk. Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult az életben maradásunkhoz!”

 

E kivételes alkalomból isane egy nem mindennapi játékkal is megörvendezteti felhasználói:

 

„Szülinapi játék

Hogyan is ünnepelhetnénk meg a szülinapunkat legjobban? Egy nagy, közös szülinapi játékkal! És persze rengeteg ajándékkal.
A játék folyamán egy nagy tortát láthattok a bal felső sarokban. Ha rányomtok elolvashatjátok a játék részleteit.
Reméljük, mindenki jól szórakozik majd! A játék első verziós, így ha bármi problémát észleltek, a fórumban jelezzétek bátran!

Kitüntetés
A szülinapot követő két hétben egy speciális kitüntetést is beválthat mindenki a kitüntetések oldalon.

Még egyszer köszönet!
Staff”

 

Az oldal mellesleg vegyes tartalmú. A kínálat pedig elég széles skálán mozog. A cam-os felvételeken át, az xvid-es feltöltéseken keresztül, az rtl klub anyagait is beleértve egészen a hd kategóriákig terjed.

Tovább az e-könyvek terén is az egyik legnagyobb adatbázissal rendelkező torrent oldal. Maximálisan kiszolgálja a felhasználók igényeit, és nem sújtják az ismertség terhei sem, így viszonylag szépen csendben evickél a kalóz tengereken. Ezért sok olyan anyag is megtalálható a fedélzeten, melyek egyéb helyeken tiltottak.

Száz szónak is egy vége. Szükség van az insane-hoz hasonló oldalakra, szükség van tényleges alternatívákra az ismertebb oldalakkal szemben.

A teljes vezetőség nevében kívánok még legalább tizenöt évet.

  • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

    Rangok és titulusok:

    Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

    https://www.torrentek.org/utsv4/register/

    Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

  • az első oldal volt amiről töltöttem
    A regi szep idok
    F