Fikablog

Lakat fórum – Kulcs a zárt osztályra

Sziasztok! Létezik egy külön faj, pontosabban az ékezet tagadók törzse. Ezek az eretnekek nem ismerik el az ékezetek puszta létezését sem, így ezeket nélkülözve tengetik napjaikat.

Hosszas kutatómunkával ráakadtunk eme különös lények egyik bázisára. Kecsi barátunk gondozásában ugyanis megnyílt a lakat fórum, ami soha nem látott igénytelenséggel várja a kedves látogatókat:

 

Nem kell regisztrálnunk, hogy átérezhessük a lakat életérzést. A login oldal ugyanis alaposan felkészít minket a ránk váró borzalmakra. De igaz ami igaz ad egy  hangulatot  ez a dizájn, a szolidan befigyelő ATW reklámmal. XD

Az oldalra belépve elég hamar ellentmondásokba ütközünk. Az oldal szabályzata szerint ugyanis ez az oldal nem tracker, tehát nincsenek letölthető torrentek:

Ezen az oldalon nincsennek sem filmek, sem zenek, sem letoltheto jatekok. Mi egy forum vagyunk, nem tracker

 

De ha ez így van és ez csak egy  fórum, akkor miért van rajta arány?

 

 

A válasz egyszerű. A lakatosok ugyanis egy torrent oldal motoron szeretnének fórumozni. Ami elsőre furán hangozhat, de nincs de. Fura és kész. XD

 

De ha már fórum, lássuk csak milyen témákkal várnak bennünket a lakatosok:

 

Pontosan 13 téma leledzik az oldalon. Gondolom ez lehet a szerencseszámuk. Külön érdekesség, hogy bár bittorrent fórumnak nevezik magukat, de a torrent világgal kapcsolatos témákat csak olvasni lehet, hozzászólni nem.

Nem szívesen lőném le a poént, de a torrent világgal kapcsolatos bejegyzés valami egyéb oldalról szervírozott vélemény még 2007-ből:

 

Remélem minél többen okolni fogják ezért. XD Nem tudom mi értelme több mint tíz éves bejegyzéseket másolgatni, de gondolom ennyi idő alatt jár le a szerzői jog XD

De nem ez a kedvenc bejegyzésünk. Egy ilyen oldalon mindig nagy bátorságra vall, ha valaki arra kéri a kedves látogatókat, hogy írják le véleményüket az oldalról. Nos, az ékezet tagadók törzse egy rendkívüli bátor népcsoport:

Hát most meg kell védenem a kedves lakatot, ugyanis a WordPress nem fórum motor. De tény, hogy vannak hozzá ilyen jellegű modulok, kiegészítések. Na ennyi volt amibe bele lehetett kötni, a védelem vissza vonul. 😀

Végezetül annyit mondanék, hogy tetszik az ötlet miszerint egy torrent oldal motor segítségével alakítsunk ki egy portál jellegű fórumot. A megvalósítás viszont kevesebb a nullánál, ugyanis ha csak felrakja az érintetlen motort és csupán a „gyári” stílusokat használja még mindig értelmesebben festene az oldal.

De ugye ízlések és pofonok.  Én kívánom hogy találja meg a számítását ebben a projektben.

 

 

 

 

 

 

  • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

    Rangok és titulusok:

    Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

    https://www.torrentek.org/utsv4/register/

    Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

  • Erről lehetne egy update XD Erdekel XD
    B