insaneTorrent oldalak

Insane V2.0

Készül az új szerver, teljesen új kóddal, optimalizálva, MVC-OOP + mysqli backend alapokon, html5+css3+full jquery kliens oldallal.

 

 

Els? körben itt az új index oldal, ami még nem teljes, de egy kis képet már ad:
teljes méret:

Érdekesség, hogy a rendszer párhuzamosan fut az éles rendszerrel, így a fejlesztés folyamán egyre jobban lehet majd használni az új szervert is – akár párhuzamosan is.
Minden totál újra lesz írva, semmi foltozgatás nem lesz átvíve.

Természetesen még jó ideig development státuszban fog futni, nyilván sok buggal.
Id?vel tesztel?nek is lehet jelentkezni, ami annyiból áll, hogy az oldalt ott kell majd használni, és minden rendellenességet megfelel? formában jelezni.

Az alapok készen vannak, a cleanup, a hnr kezelés, login, user státusz, stb. kezelés már m?ködik, a funkció fejlesztés megy.

Jelenleg már lehet szavazni, kész lett a notification és a hírkezelés is. Persze sok minden félig-meddig kész van, a jelenlegi szerverre is sok háttéranyag átkerül tesztelés miatt és optimalizáltság miatt is.
Persze, párhuzamosan egy default design is készül.
Van akinek rossz hír, hogy a mostani skinek biztosan nem lesznek adoptálva az új szerverre.

A jelenlegi szerver még biztos, hogy kb. egy évig alap lesz.

Az új kód az index page-et kevesebb, mint fele annyi id? alatt generálja ki, mint a mostani – pedig rakat dolog át lett hozva oda is. Amúgy igyekszünk az optimalizált kódokat lehet?ség szerint a mostani szerverre is átrakni – amennyire lehet

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • Nekem nem jön be az index. Csak egy téves kép hivatkozás jelenik itt meg.
  S