Seed szerver beszélgetések Seed szerver (saját ajánlás) 2022!

Sziasztok!
Ez éven sikerült jó pár szolgáltatót kipróbálnom, és levonni a konklúziót, hisz mindenki a jó minőségű megbízható és viszonylag olcsó seed szervert keresi!
Nos, itt van egy kis teszt, amit saját magam végeztem el, hogy neked ne keljen!(ph.n is én írtam)
A tesztben szereplő seed szervereket mind saját magam teszteltem, 3-4 hónapos időintervallumban, hogy teljes képet kapjak arról érdemes e bérelni az adott szolgáltatótól!
A szerverek tesztelése elég jól sikerült, 4 fő szempont alapján teszteltem őket, ami számomra jelentős volt!(számomra!)
1; Megbízhatóság és 0/24 folyamatos szolgáltatás!
2; Támogatottság-Baj és szerver változtatás esetén elérhetőek legyenek(fontos!)
3; Sebesség!(valós sebesség)
4; Terhelés alatt mit bírnak a see boxok
A lent felsorolt seed boxokat minden lehetséges módon leterheltem! Nagyméretű fájlok létöltés(1TB méretű fájlokkal!), sebesség, feltöltésre, és a teljes leterhelés tele tárhellyel(ez azért fontos mivel mikor a tárhely kezd elfogyni, sajna belassulnak a boxok), és a közel szerverenkénti több ezer db (jó olvasod!)fáj tárolásán át mindenen végig mentem!

seedhost.eu (1Gb/s)(korlátolt forgalom) Minden szempontból csak tárolásra való, (ha pontgyűjtés a lényeg) sebesség jó,(egy ideig) támogatásuk gyors, minden másban semmire nem jó, olcsó, de ennyi, terhelés alatt leáll, tele tárhelyél akadozik, lelassul,(ilyenkor a sebesség is nagyon alacsony lesz) fél kapacitásnál már időtúllépés miatt szerver leállások vannak! Ha eléred a feltöltött Tb mennyiséget utalnod kell és fizetsz ismét! Több torrent egyszeri letörlésére nem alkalmas, max 6-10 db, de itt már sebesség lassulás és időtúllépés van! 1500 torrentnél már szenved ! Kisebb fájlok ebook , hangoskönyvek, nagyon kicsi sorozatok tárolására való kb 200MB nagyságig, nekem pl 11.000 kis méretű fájlt seedel (pontgyűjtés miatt) erre való másra nem!Késő este vagy reggel érdemes szerverbe pakolni a fájlokat, délután és este igen csak lassú! Olcsósága miatt csak tárolás pontgyűjtés!

seedserver.co (1Gb/s) magyar!(korlátlan forgalom) Sebesség igen csak jó,(néha a 110Mb/s is elérte) alkalmas gyors arányjavítása, forgató torrentezésre, erős, tárhely telítettsége miatti lassulás nincs! Támogatottságuk viszont lassú, volt ,hogy 2 napig senki nem írt vissza semmit, nem kommunikatívak, nem jeleznek feléd semmit, ha változtatni szeretnél valamit 3 nap!!) A külföldi seed boxokhoz képest kevés tárhelyet adnak viszonylag drágán, de magyar! Több torrent egyszeri letörlésére alkalmas, 10-15 torrentet is töltöttem már le egyszerre nagy sebességgel, tette a dolgát lassulás és időtúllépések nélkül! AJÁNLOTT! több ezer torrent seedben tartásakor is szépen teljesít!

debiseedbox (10Gb/s)-gyors , (korlátlan forgalom) Ez a gyorsaságban (120-150 MB/s) stabilitásban igen csak megbízható box, támogatottságuk szinte azonnali,a többihez képest nem drágább, tényleg gyors nagyobb oldalakon lévő arányjavítás vagy sok Tb feltöltésre való box! Több torrent egyszeri letörlésére alkalmas, 20- torrentet is töltöttem már le egyszerre nagy sebességgel, tette a dolgát lassulás és időtúllépések nélkül! AJÁNLOTT!! több ezer torrent seedben tartásakor is szépen teljesít!

seedboxes.cc nagy tárhely, jó árak, 20Gb/s (korlátlan forgalom) de sajna semmire nem való, hiába a jó ár és a nagy sebesség és a vonzó tárhely!Lassú, pár száz torrent letöltése után már belassul a sebesség, majd a szerver is leáll,rengetegszer kelet újraindítani a rutorrentet, senkinek nem ajánlom még tárolásra sem, 800-1200 torrentél használhatatlan!

monsterseed (1GB/s) Gyors, megfelelő támogatottság, nagy tárhely, igen csak jó árak,2500-4000 torrent futtatása sem gond neki, egyszerre 40-55 torrentet is be lehet rakni letöltésre, remekül teszi a dolgát,remek feltöltési sebessége pillanatok alatt több TB hoz egy délelőtt folyamán, leállás, akadozás a mai napig nem volt, igen erős szerot kapunk a pénzünkért!
Jelenleg 2TB és a 4TB szerokat bérlek amik megérik a pénzüket! Nálam best, árban tárhelyileg és erőben ezt találtam a legjobbnak! AJÁNLOTT! több ezer torrent seedben tartásakor is szépen teljesít!
 
A seedboxes.cc egy hulladék azt mindenki kerülje. Korlátlan foraglomként reklámozza, de nem az, mivel belassítanak elég hamar.

Amúgy köszi a teszteket, biztos lesz olyan, akinek hasznos.
 
Hozzá tenném még kiegészítésként,hogy paypal fizetés van, és havi rendszerességgel leveszi a pénzt, így megrendelés után a paypal fiókodba ki kell törölni az automatikus utalást!(bal oldalt ott lesznek a listában a oldalak, ki kell egyesével törölni és kész!) Erre figyelj, mert le fogja venni a pénzt a kártyádról ha nem törlöd! Majd ha tovább szeretnéd használni az adott szervert, paypal ról újra elutalod az összeget! Így biztonságos, és nem automatikus az utalás, jelenleg szinte az összes oldal ezt az automatikus utalás állítja be neked, így erre figyelni kötelező!!!