Seed szerver beszélgetések Seed Szerver ajánlás!

Üdv! Ide azoknak a szolgáltatóknak a nevét írjátok, amikkel megvagytok elégedve, és bátran ajánlanátok másoknak is.



Figyelem! Nem reklám topic! Aki szeretné reklámozni a saját szolgáltatását az megteheti itt:
http://torrentek.info/forumdisplay.php?468-SeedBox-bemutat%F3k
 
Hello kedves seedelni vagyok,
reszemrol a Seed.st a nyero. Gyors, relative olcso, heti ill. havi alapon is rendelheto, klasszikus HDD es a legujabb SSD is rendelkezesre all. PayPal -on keresztul megy a fizetes, a kliens a befizetes utan 2-5 percen belul elkeszul ( automatikusan ) es hasznalhato is. Majdnem egy evig toltam vele ( 1 Gbit 200GB SSD ) - bHU - kb. 100 TB - azt hiszem nem kell tobb ervet mondanom :). ( Meg persze tobb oldalra is TB-ok mentek fel ... szoval szerintem megeri az arat ). :D
 
Igaz új vagyok, de szoktam böngészni az oldalt!
Nem is értem, hogy a powerofseed.hu miért nincs itt az oldalon?! Pedig már jópár éve m?ködnek!
Annó 3éve béreltem t?lük, majd jött egy kis szünet és újra bérelni akartam. De, sajnos nem volt szabad helyük, ezért átmentem egy másik csapathoz akikkel nem voltam megelégedve! (itt vannak a fórumon is, olcsóak és ahogy látom nem csak nekem voltak vele gondjaim) 2 hónap után elegem lett! Csak a szenvedés! Eközben szóltam a powerofseed.hu-nak hogy szeretnék egy 500GB-os csomagot! Nem volt akkor sem nekik, de félre raktak nekem egyet! És jött a kánaán, úgyra pos tag lehettem. Már kb fél éve újra!
Ahogy látom nem sok magyar seed csapat van. Amik vannak azok vagy trehányak vagy csaló banda! Ezekkel nincs gond! Mailre kb fél órán belül válaszolnak. Restart el?tt 1-2nappal küldik a levelet. Eddig egyszer volt náluk komolyabb hiba, de azt is 1nap alatt javították(vasárnap este, és hétf? este újra ment minden)
9000huf-ért bérlek egy 500GB-os disket. Fasza nagyon, külföldre is elég sokat seedelek és megy is oda 15-18MB/s-el.
Lehet azért is nem reklámoznak agyba-f?be mert nem akarják túlzsúfolni a gépeket? És inkább az állandó megbízható tagokra mennek?
Mindegy, én ajánlom ?ket! Meg vagyok velük elégedve!