Hírek a Nagyvilágból Pankotai Lili - A jelen és a kibaszott jövő! ( A video cenzúrázatlan változata)

Mindenki érti a mondanivalót trágárkodás nélkül is. Igen egyetértünk a tanárok fizetésemelésével. Elárulom hogy ha akarták volna akkor átalakítják az oktatást de szerintem ez is csak a szőnyeg alá lesz söpörve miután megkapják a fizetésemelésüket a tanárok. Az oktatás semmit se változott szerintem a módszerek ugyanazok. Pl a tanárok nem foglalkoztak azzal hogy én mit akartam mert csak az volt a jó amit a többség akart.

Bemutatjuk Pánkotai Lilike családját: Az apuka Orbán Viktort simán fejbe lőné
Rengeteg olvasónk jelezte nekünk, hogy Lilike familíája is necces. Ezután mi is megnéztük Lilikét a Facebookon, kíváncsiak voltunk, hogy a szülei vajon mit szólnak Lilike színvonaltalan előadásához.
Azonban nem lepődtünk meg, az apja egy Orbán-gyűlölő elmebeteg.
https://www.vadhajtasok.hu/2022/10/24/bemutatjuk-pankotai-lilike-csaladjat-az-apuka-orban-viktort-siman-fejbe-lone
 
Last edited:
Én nem rég egy tanár beszédébe hallgattam bele, és az volt az egyik sor, hogy eltanácsolta az egyetem fura ura. XDD Ettől biztos mindenki lehidal, hogy milyen frappáns. De nekem az ugrik be, hogy egy tanár mindig és mindenkor tanít. Ezzel nekem azt, hogy nincs semmi egyéni gondolat, és a régiek majmolásával még nem leszünk az ő szintjükön se az ő cipőjükben. XD
 
Szerintem az embernek a mondanivalóját (főleg nyilvánosan) el kellene tudnia (illene) mondani alpári jelzők nélkül is! Ez a szerencsétlen lány most nagyot hibázott e téren szerintem. Mielőtt jöttök itt az eszmékkel, a történésekkel meg, hogy "kinek van igaza", most szólok, szerintem ez nem mentség erre! Ilyen viselkedést nem lehet ezekkel igazolni! Persze mi is használunk "csúnya szavakat", de nem minden helyzetben. Tudni kell viselkedni bizonyos helyzetekben! Na, itt neki is tudnia kellett volna viselkedni! Ami a tettét súlyosbítja, az az, hogy nem hirtelen felindulásból jött ki belőle az alpári szöveg, hanem meg is írta előre (még büszke is volt magára), amit alig bírt felolvasni! Amúgy a tanárok fizetéséhez, mi a franc köze volt a f*szszopózásnak, az "apa férfi és az anya nő" témának. Valamint milyen jogon meri számonkérni az elődeik tettét!? Ő, aki nem élt abban a helyzetben! Sőt ő még nem nagyon tett le semmit "az élet" asztalára! Még nem dolgozta le a fél vagy egész életét, nem aggódott az ő és családja (gyermekei) megélhetésén, egészségén! Még "csak" iskolába jár, könyörgöm!!! Szegény csak azt hiszi, hogy tudja miről is beszél! Mi is ilyenek voltunk, de nem beszéltünk így az elődeinkről soha! Szégyen...
Én nem mondom, hogy ki kell rúgni az iskolából, nem kell őt bántani, de hibázott szerintem!
 
Ez a magyar valóság. A másik leváltásában és a bűnbakok gyártásában látják a megoldásokat. Mindig van egy cél ami szent és sérthetetlen amit valahogy mindig bemocskol az önös érdek.

1956-ban valóban szép eszme volt a szabadság, és a márciusi ifjak majmolása valahol előrejelezte a kudarcot, jelzem azóta se sikerült kitörni ebből az időhurokból, folyton azt hisszük mi vagyunk azok és minden ügy amiben hiszünk magasztos, méltó dédapáink és dédanyáink szellemiségéhez.

De a szép eszmék és a nagy egyetértések után mi is következett? Jött az önös érdek, most nincs törvényes rend elveszem ami nekem kell. Utálom a szomszédomat mert gazdagabb, vagy mert ő vette el az iskolai szerelmemet. Felkiáltok, ott a kommunista! A tömeg gondolkodás nélkül felhúzza a lámpavasra. Vagy a kisbolt, amit csak azért nem sikerült felgyújtani, az eladókat meggyalázni, mert egy szovjet tank beállt elé.

A szovjetek mint a megmentők és a törvényes rend oltalmazói? Az eltitkolt történelmünk olyan fejezetei amiket kitéptek 56 nagy könyvéből csak mert nem felel meg a jelenlegi elképzeléseknek. Mindenkit hősöknek nevezni ugyan akkora hazugság mint lincselő csőcseléknek.

Nem ez a megoldás. Emlegetjük 48-at, 56-ot, ünnepeljük a nemzeti kudarcainkat, és mégsem vagyunk képesek tanulni a múlt hibáiból. Ismét kelljen fel a nép? Ragadjon fegyvert? Most sikerülhet? Nem. Kard által vész el aki kardot ragad.

A videóban látott lincshangulat, és az újongás minden trágár szóra igazán megmutatja, hogy milyen messze van az emberektől 1956 tanulsága. Miért nem említik meg Deák Ferencet? Aki békésen egyezett meg. Nem mindent ért el, de a semminél azért többet. Szolgaságból partnerség. A partnert lásd az ellenségedben, különben az ügyed halálra van ítélve. Mert aki csak a csatákat keresi előbb vagy utóbb oda fog veszni.

Szép dolog a tanárok melletti kiállás, és hiszem, hogy a magyarok többsége egyetért azzal, hogy a tanárok több fizetést és megbecsülést érdemelnek. Ez egy olyan eszme amivel pártfüggetlenül egyetért minden jóérzésű ember.

A baj ott kezdődik el, mikor a tanárok és az ő problémáik eszközei lesznek a kormányellenes megmozdulásoknak. Amivel már csak többségben az ellenzéki érzelműek tudnak azonosulni. Az ellenzéki tanár elmegy, a fideszes pedig otthon marad. Sikerül magát a szakmát is megosztani és egy értelmetlen politikai csatározás színterévé változtatni.

Ha a tanároknak több fizetést és megbecsülést akarsz a kormánytól kiharcolni, akkor tedd azt, harcolj ezért. De minden megosztó kérdést belekeverni az olyan dolog ami eltereli a figyelmet a lényegről. Amivel jobb estben is csak az országnak a fele fog egyetérteni.

Elzavarni a kormányt és a hasonló hülyeségek nem hiszem, hogy a normalitás világában részét képezhetik bármiféle tárgyalási alapnak. Szóval nem azért hívják balosnak meg mit tudom én minek, mert az, hanem mert ezekkel az emberekkel veszi körül magát. Azért nevezik kormányellenesnek mert kormányellenes dolgokat mond. Azért nem figyel senki a lényegre, mert nincs egy épkézláb ember aki értené és aki képes lenne ezt elmondani. A vulgárisan leegyszerűsített üzenetek pont ugyan azt a célt szolgálják mint a kormány propaganda videói. Az egyiknek tapsolunk de a másikat lenézzük? Ugyan az az eszköz, csak valamiért jobban csillog ha valaki olyan forgatja a kardot akivel egyetértünk.

Álljunk egyszer a győztes oldalra, hányszor hangzik még el ez a baromság? De kérem. Magyarország mindig a pillanatnyi győztes oldalára állt. Senki hátára nem volt írva, hogy vesztes. Szóval aki azt mondja álljunk az esélyesebb mellé, az lényegében ugyan azt az utat járná be mint az őseink. A mérhetetlen ostobaság, hogy ezt észre sem veszik. Átgondolatlan, leegyszerűsített üzenetek.

Minden potenciális néző hülyének van nézve, és így vagy úgy de eszközei, szócsövei az őrületnek. Igen, valóban ilyen ember kell mint ez a hölgyemény, tökéletesen beleillik abba a képbe, amit a jelenlegi világrend képvisel. Azt hiszi minden kérdésre egyszerű a válasz. Ahol a diák akarja tanítani a tanárt, az nem hiszem hogy a jó irány, az nem az a világ amiben a tanároknak helye és értelme van.

Az igazán okos ember tudja igazán, hogy mennyire keveset is tud.
 
Last edited:
Nos ha nektek ezek a hiteles hírforrások akkor itt nincs miről beszélni.
Amúgy meg ha egymásra akarunk köpködni alkalmasabb erre a Mandiner oldala mint sem ez,
Egy személyes vélemény!
A Bayer saját magát minősíti,ez a kislány viszont lejáratja mint a tanárait ,mint a szüleit ezzel az ocsmány beszéddel.
És hogy egy kicsit kiegyensúlyozottabb legyen a kép,itt egy másik hiteles hírforrás:
https://www.vadhajtasok.hu/2022/10/27/o1g-mocskos-fidesz-igy-vergodtek-ma-az-ovodasok-a-kisdiakok-meg-a-balliberalis-tanaraik-budapesten-fotok
vagy
https://www.vadhajtasok.hu/2022/10/27/egy-tanar-levele-kedves-lili-te-ertem-ne-harcolj
Van egy mondat amivel szívből egyet értek: "a semmire sem fogod vinni"
Nem járatott le senkit, az a te hibád, hogy nem tudod értelmezni, meg elvonatkoztatni attól, hogy nem így beszél a hétköznapokban. Egy fiatal lányt egyszeri megnyilvánulása alapján leírni örökre, hogy semmire se fogja vinni, nem bölcs megnyilvánulás. Ez egy slam poetry volt , megvan a műfajnak a szabadsága, maga stílusa és nagyon jól használta figyelem felkeltésre a trágár szavakat, nem csak indokolatlanul káromkodott össze vissza. Örülnék annak, ha minden ember kimérve ,jól adagolva használná trágár szavakat nem pedig indokolatlanul, ha felhúzza magát más véleményén és már ömlik is a mocsok a szájából a másik ember felé. De ha tényleg annyira bánt a csúnya beszéd, hogy elsiklasz a valódi mondanivalója felett akkor még önfejlesztésre szorulsz. Sajnos el kell hogy szomorítsalak attól, hogy még valaki káromkodik lehet belőle valaki, de ne higgy nekem ,hanem beszéljen a történelem és az irodalom helyettem:
https://konyvesmagazin.hu/friss/kuldjetek_irodalmi_igenyu_karomkodasokat.html
Szerintem Csokonai , Petőfi, Kosztolányi azért vitte valamire pedig őkis elkövették eme halálos bűnt ,hogy használtak ocsmány (júj) szavakat néha. Személyes kedvencem Kosztolányi https://www.arcanum.com/hu/online-kiadvanyok/Verstar-verstar-otven-kolto-osszes-verse-2/kosztolanyi-dezso-19890/rimjatekok-csacsi-rimek-parodiak-1AAA2/nyar-nyar-nyar-1ABDB/
Nyugi voltak nálad galamblelkűbb emberek is a történelem során akik meghurcoltak embereket egy egy szó miatt. Vegyük József Attilát. Pellengérre volt állítva versei miatta. Nem nemcsak a Tiszta Szívvel című versére gondolok...
https://index.hu/tudomany/til/2022/11/19/jozsef-attila-lazado-krisztus-istenkaromlas-vallasgyalazas-blaszfemia-per/?fbclid=IwAR3MUoeG_nBqSZAQPYrrvLvzRJ9YRn3zfskHDdsixHBg5TYPspmSYXdm97Y
"Keresztény olvasójának vallásos érzületét sérti" ha végig olvasod cikket (nyugi nem hosszú) kiderül, hogy egy félreértés miatta akarták volna fogházba küldeni, szerinted nem túlzás? Igaz nem rugatnád ki a Költészet napjának a születésnaposát (költészet napját József Attila születésnapján ünnepeljük) mint anno Horger Antal úr. Egyszerűen egy szegénységi bizonyítványt állítasz ki, hogy valakit egy megnyilvánulása alapján temetnél. Remélem túl tudsz lépni a göggöségen és átgondolod amit írtam, de ha nem akkor is Szép Napot :D