nCore nCore – Furcsa születésnap, avagy a nem születésnapi party

Te normális embernek vallod magad egyébként?
Ezt te kérded Darktól te Csabika004 ? :D Aki öt féle néven írogat egy témában,az valóban erősen skizofrén gyanús. :D
Legközelebb milyen néven fogsz jönni? James Bond 007? :bruhaha

Amúgy ki ez a Csabika/Feri/Tamás/Bence...miegymás.. ? :D Mármint az ncore-os nickje micsoda? Ezt is lehet tudni? Gondolom azért jön ide 5 néven bunkózni. :D
 
Látom Loren a pillangókisasszony is angyallá változott a kedvetekért.
Ezt honnan veszed? Nem is szeretném azt feltételezni, hogy ezt te komolyan is gondoltad, mert akkor arra kell következtetnem, hogy vagy belsőbb körökben beszélitek ki a semmit, vagy a Gumiszobában. És ezzel nekem semmi bajom, minden embernek megadatik a szólás szabadság. De ha csak "poénkodni" próbáltál, akkor elég nagy bunkóság volt részedről. Akkor én kérek elnézést Lorentől a nevedben. Engem soha semmivel meg nem bántott. Szóval jó lenne, ha itt és most ezt tisztázzuk. Várom a válaszodat.
 
Loren? Ő so se nevezett hülyének, sőt a staff -ról és a moderálásról mindig is egyezett a véleményünk. (Legalább is privát ha őt érte sérelem) De emlékszem egy történetre vele kapcsolatban ahol nem volt igaza és az igazságtalanság az ő oldalán állt.

A legtöbb téma kiemelt hozzászólásában ismertetve vannak a szabályok. Fontos, hogy betartva legyenek, hiszen az egész beszélgetést vagy játékot értelmetlenné tehetik.

Az egyik új tag bekapcsolódott egy ilyen beszélgetésbe. Feltűnt neki, hogy valaki az írott szabályokkal ellentétes tevékenysége! Ezért felhívta a figyelmet a szabályokra:






Erre megjelent Loren, aki egyből a védelmébe vette a kis cimboráját:






Mi köze van ennek az egésznek ahhoz, hogy ki alapította a topikot?

Milyen jogon alakítanak olyanok a szabályokon akiknek jogkörük sincs azt módosítani?

Ők eldöntik hogyan lenne jó, és ezek után úgy használják a témát mind1 mi a szabály?

Ezek után még kérditek hogy miért csak a gyépé különítmény irkál?


ŐŐŐ minden normális embert zavar kedves Loren ha a tagok maguk alakítanak a szabályokon, főleg ha az ellentétes a leírt szabályokkal. XD


De van jobb is. Kicsit később ugyan ez a személy a Loren által közölt képzeletbeli szabályok szerint használta a témát. Kapaszkodjatok meg ki írt ismét:






Itt már ő maga mutatja a kiemelt hozzászólást amit fentebb még a szokásjogra hivatkozva semmissé tett. :D


Na várjunk, hogy is van ez?

Ha úgy használod ahogy kell, az is baj.
Ha úgy használod ahogy mondják az is baj.

Ilyen igazságos és korrekt egy brigád ez. De hány ilyen szitu van ahol az usernek van igaza, de nem ismerik el inkább megszégyenítik. Minden pofára megy. Aki régen ott van mindent lehet. Pedig minél több időt eltöltesz ezek között mérhetően csökken az intelligenciahányadosod.


De mit szól mindehhez a staff?



Hát ezek a nők ilyenek. XD Ez a szakmai és a magánvélemény a történésekről. Lehet, hogy ezért van ott csak egy aktív női fórumozó?

Ez ismét ékes bizonyítéka annak, hogy a hülyéknek akkor is igazuk van ha nincsen. De csak egy szűk körben. Nem kell spanyolviaszt szarni ahhoz, hogy valaki lássa és értse milyen kivételezés folyik és hogy a korrektséget még csak hírből sem ismerik. Pedig csak elég volna azokat a szabályokat betartatni és betartatni amiket még a régi vezetés hozott.

Na az ilyen dolgok miatt korlátozódik a közösségetek egy tucatnyi marhára. Ezek nem véresen komoly dolgok, de ahhoz bőven elegek hogy ne írjon akinek esze van. Hiszen kinek van erre szüksége? A normális emberek nem teszik ki magukat ilyeneknek. Csak letöltenek és csók. Ha felfüggesztetnek meg mennek máshova letölteni.