nCore nCore – Furcsa születésnap, avagy a nem születésnapi party

Figyelem! Szexuális ragadozók az nCore-on! Kattints a képre!

Szexuális ragadozók az nCore-on!
Mégis milyen választ válsz a kérdésedre? Gyanítom te már eldöntötted magadban, hogy én mi is vagyok és hát már a kérdésed megmutatta hol is a te szinted. Hiszen mégis minek neveznétek ti azt az embert aki attól várja a választ a kérdéseire akit nem tart normálisnak?

Szerintem ülj vissza az ötletbörzére amit a gumiszobában tartotok. Aztán talán együttes erővel egyszer majd egy olyan kérdést is sikerül megfogalmazni aminek még értelme is van. De gyanítom a szövegértés nem a te világod kedves csabi, vagy tamás, bence, feri, attól függően éppen melyik skizofrén korszakodat éled:



Csabi és a többi gyengébb kedvéért mindegyik név mögött ő maga áll. XD

Ezek után te kérdezed tőlem, hogy normális vagyok-e? Mikor te még a saját nevedre sem emlékszel és egyszemélyes hadseregként járatod le magatokat. XD Ha az a normális, hogy valaki mindig más néven ír olyan stílusban amitől a jó édes anyukája elszégyellné magát, akkor a válaszom az hogy nem, én nem vagyok normális hiszen nem felelek meg az általad feltüntetett kritériumoknak.

Sírva nevetünk rajtad, de biztos megdicsérnek majd. XD De tőlem is kapsz egy piros pontot, hogy ti ennyire hülyék legyetek az a legvadabb képzeletemet is felülmúlta.

Fentebb jól lett fogalmazva. Ezek gyávák a saját nevükön jönni. Vicces, ahogy jönnek és úgy igazolják minden állításunkat mintha muszáj volna. XD


UI:

Best of csabi:





Ezek után mondjuk totál megértem, hogy foglalkoztatják olyan kérdések, hogy mi normális és mi nem az. XD Hát kedves csabi segítek, ez amit te csinálsz nem nevezhető normálisnak.
 

Figyelem! Szexuális ragadozók az nCore-on! Kattints a képre!

Szexuális ragadozók az nCore-on!
Ez egy szappanoperának is elmenne rendesen....
Csabi szerepében Alehandró Gutyierez( bugyiereszt) aki megpróbál bekerülni a nagyok közé hogy az ura kertészből előléptesse komornyikká majd abból a személyi testőrjévé, hogy megkaphassa a neki "járó tiszteletet és helyet a nagyok közt"
Szerintem jó befejezés lett
itt a vége fuss el véle, ha nem hiszed NEM ERDEKEL SENKIT :)
 

Figyelem! Szexuális ragadozók az nCore-on! Kattints a képre!

Szexuális ragadozók az nCore-on!
Csabi szerepében: Tamás, Bence, és Feri. XD Meg kéne nézni az nc-én is hány néven van. LOL De mindig az első rész a legizgibb. Mint mikor megjelent WhiteƬ̵̬̊Angel a rég nem látott szerelemem, akivel azért nem lehettünk az egymáséi mert kiderült a testvérem. XD Őt ez sem zavarta volna de engem igen. Ezért bosszúból egy éves prémiumcsomagot vett az nc-én. XD

Magával hozta Alehandrót, a kertészét, hogy együtt elmondhassák nekem túl sok az ikszdé. XD Nagyon nem akarom lelőni a poént de Alehandró alias Csabi, Tamás, Bence, és Feri is szerelmes belém.

Feri nőnek képzel, nem akar szembenézni a valósággal, hogy a saját neméhez vonzódik.
Tamás gyűlöli ezért és engem is!
Bence mindenkit gyűlöl!
Csabi viszont miss dömper néven lép fel a travi klubokban.
 

Figyelem! Szexuális ragadozók az nCore-on! Kattints a képre!

Szexuális ragadozók az nCore-on!