TV/Sorozat Angol/EN BroadcasTheNet | BTN | TV | 2023 Review

BroadcasTheNet | BTN | TV | 2023 Review

Logo/Logó




Tracker Leírás/Description

A BTN a legnagyobb sorozatokkal foglalkozó sorozatos tracker, a közössége elég aktív, ugyanis, aki bizonyos ideig nem használja az oldalt aktívan azt szeretik kitiltani az oldalról, bizonyos rang felett persze lehet elnézőbbek, de el lehet mondani, hogy jellemző az oldalon a túlkapás, vagyis ok nélküli bannok jellemzik. Bizonyára nem véletlen, hogy nem sok helyen kerül ki bemutató már. Átlagos sorozatnézőnek nincs szüksége az oldalra, mert a tartalom nagy része egy átlagos vegyes oldalon is megtalálható, illetve a BTN releasek is sok helyre felkerülnek. Támogatásért cserébe hívhatunk meg tagot, de ebben az esetben nagyon a körmére néznek mindkét tagnak, így nem ajánlom csak, ha makulátlanok vagyunk és személyes ismerőst akarunk meghívni. Az oldal aránymentes így arányproblémája biztos nem lesz senkinek és valljuk be, hogy egy sorozatos oldalon ez elég nagy plusz pont. Viszont összességében senkinek nem ajánlom az oldalra való csatlakozást, mert rizikós itt regisztrációt tartani, ugyanis szeretnek riportolni más oldalaknak is és így más értékes oldalakon is tilthatnak minket.


Home/Főoldal




Browse Torrent/Torrentek listája




Torrent description/Torrentek Adatlapja




Request Pages/Kérések




Forums/Fórum




Top 10




Bonus System/Bónuszrendszer




TV Series list/TV Műsorok




User Classes/Felhasználói rangok




Rules/Szabályzat




FAQ/GYIK




Stats/Statisztika




Tracker IRC
BroadcasTheNetIRC
Server irc.broadcasthe.net #BTN, #BTN-Support

Saját értékelés


BroadcasTheNetÉrtékelés
Sebesség 10/10
Tartalom10/10
Kinézet 10/10
Közösség10/8
Staff10/3

Link egy régebbi bemutatóról:

 
Last edited:
Jelenleg sehogy, nem is lehet vásárolni, de amúgy 200.000 lumen lenne egy meghívó, ha lenne megvásárolható, amit átlag felhasználó úgy se fog összehozni soha.
 
Amilyen nehéz rá bekerülni, olyan szar is, tipikusan az a tracker, aminek a tartalmát könnyedén beszerezheted máshol is.
Ptp sokkal egyedibb tracker a kategóriájába, nagyobb veszteség volna, ha bezárna.