TV/Sorozat Angol/EN BroadcasTheNet | BTN | TV | 2023 Review

BroadcasTheNet | BTN | TV | 2023 Review

Logo/LogóTracker NeveBroadcasTheNet
Tracker Rövidítése BTN
Tracker Nyelv Angol
Tracker Típusa Sorozatok
Tracker URL
SignupMeghívással
Meghívó TámogatássalVan
ArányrendszerAránymentes
Bonus SystemVan
Tracker IRCirc.broadcasthe.net #BTN, #BTN-Support
Pu Meghívó Fórum
Inaktivitás

Tracker Leírás/Description

A BTN a legnagyobb sorozatokkal foglalkozó sorozatos tracker, a közössége elég aktív, ugyanis, aki bizonyos ideig nem használja az oldalt aktívan azt szeretik kitiltani az oldalról, bizonyos rang felett persze lehet elnézőbbek, de el lehet mondani, hogy jellemző az oldalon a túlkapás, vagyis ok nélküli bannok jellemzik. Bizonyára nem véletlen, hogy nem sok helyen kerül ki bemutató már. Átlagos sorozatnézőnek nincs szüksége az oldalra, mert a tartalom nagy része egy átlagos vegyes oldalon is megtalálható, illetve a BTN releasek is sok helyre felkerülnek. Támogatásért cserébe hívhatunk meg tagot, de ebben az esetben nagyon a körmére néznek mindkét tagnak, így nem ajánlom csak, ha makulátlanok vagyunk és személyes ismerőst akarunk meghívni. Az oldal aránymentes így arányproblémája biztos nem lesz senkinek és valljuk be, hogy egy sorozatos oldalon ez elég nagy plusz pont. Viszont összességében senkinek nem ajánlom az oldalra való csatlakozást, mert rizikós itt regisztrációt tartani, ugyanis szeretnek riportolni más oldalaknak is és így más értékes oldalakon is tilthatnak minket.


Home/Főoldal
Browse Torrent/Torrentek listája
Torrent description/Torrentek Adatlapja
Request Pages/Kérések
Forums/Fórum
Top 10
Bonus System/Bónuszrendszer
TV Series list/TV Műsorok
User Classes/Felhasználói rangok
Rules/Szabályzat
FAQ/GYIK
Stats/Statisztika
Tracker IRC
BroadcasTheNetIRC
Server irc.broadcasthe.net #BTN, #BTN-Support

Saját értékelés


BroadcasTheNetÉrtékelés
Sebesség 10/10
Tartalom10/10
Kinézet 10/10
Közösség10/8
Staff10/3

Link egy régebbi bemutatóról:

 
Jelenleg sehogy, nem is lehet vásárolni, de amúgy 200.000 lumen lenne egy meghívó, ha lenne megvásárolható, amit átlag felhasználó úgy se fog összehozni soha.
 
Amilyen nehéz rá bekerülni, olyan szar is, tipikusan az a tracker, aminek a tartalmát könnyedén beszerezheted máshol is.
Ptp sokkal egyedibb tracker a kategóriájába, nagyobb veszteség volna, ha bezárna.
 
MTVn sok torrent elérhetetlen. tvvault arány alapú. Marad az elérhetetlen BTN. Itt van olyan tartalom is ami a tvvaultról hiányzott.
Itt leglább életben tartják a tartalmat és aránymentes.
 
Attól függ mit keresel. A sorozatok 80%-a megtalálható vegyes oldalon, aki szappanoperát, meg show műsorokat akar az vásárolja be magát btn-re. TV-Vault-on meg, ha kihasználod a freeleecheket nincs gond. Bár tény hogy a többi sorozatos vacak semmit nem ér, de senki nem mondta, hogy azokat használjuk. MTV-t meg majd meglátjuk össze szedi-e magát...