Általános Csevegő Témák Saját publikációk Az újságírásnak csak oázisai lehetnek

Sziasztok!
Régen foglalkoztunk már közéleti témákkal, ezért itt az ideje, hogy ismét a lehető legtöbb oldalt és nézőpontot körbejárva, politikai nézetektől függetlenül írjam le a véleményem.
Ma az ATV-ben történt eseményekre reflektálnék. Aki nem látta, vagy csak az újságokból, különböző csatornákon informálódott, és nem egyenesen a forrás csapjából, annak azt hiszem érdemes megtekintenie az alábbi két videót, hogy értse amiről majd papolok:

Ha ezen túlesett, akkor itt látható a folytatás:

Most hogy megtörtént az alapozás ideje kicsit a mélyére ásni a dolgoknak.
Ok és okozat
Akár ez is lehetne a címe ennek a két videónak. Valakit megsértettek mind emberi, mind női mivoltában aki ezek után nem kívánt szóba állni azokkal a személyekkel akik őt vérig sértették. Magánemberként megértem és magam is úgy vélem, hogy a söpredéknek a szemétben a helye, felesleges foglalkozni vele.
De a politikusnak az a dolga, hogy ezen is felülemelkedjen, a mi érdekeinket képviselje minden...
https://www.torrentek.org/2022/11/15/az-ujsagirasnak-csak-oazisai-lehetnek/
 
Last edited:

Figyelem! Szexuális ragadozók az nCore-on! Kattints a képre!

Szexuális ragadozók az nCore-on!
Képtelen voltam végignézni a két videót, meg annyira nem is érdekel, hogy fél órát rászánjak, a lényeg azért lejött. Baranyi Krisztina reakciója szánalmas volt és szekunder szégyenérzetem támadt tőle.
Egyetértek, hogy a francba lehet valaki így polgármester?
Lehet, hogy a kérdés hamis vagy manipulatív volt (nem tudom, nem is érdekel), mert gyakori, de a megoldás nem a hiszti, hanem a kérdés kijavítása és a tájékoztatás. Hogy hogyan kellene egy ilyet lebonyolítani, arra a Jordan Peterson - Kathy Newman interjú kiváló példa. Nemmellesleg Peterson-t ezek rendkívül megviselik, megviselték, mégis elvállalta ezeket, mert "kötelessége", míg a tisztelt polgármesterasszonynak gondolkodás nélkül visszautasít mindent, ami egy kicsit is kényelmetlen helyzetbe hozza Nem gondolom, hogy bármilyen vezetői pozícióban helye lenne, hogy lehet egy ilyen embert megválasztani? Tarlósban, mint politikusban pl pont azt szerettem, hogyha meghallgattad mit mond, akkor láttad, hogy rendes ember.

Még Puzsér sétáló budapestes interjúit, beszélgetéseit hallgattam meg legutoljára, akkor az volt a tapasztalat, hogy tényleg csak oázisok vannak, kiemelnék egyet: Inforádió - Aréna - Exterde Tibor. Én teljesen meglepődtem, mikor hallgattam, hogy ilyen létezik? Hogy nem óvodás a műsorvezető, hanem egy értelmes ember, aki nem manipulatív módon kérdez, hanem segíti a vendéget, hogy a nézőpontját hatékonyan közölhesse?
 

Figyelem! Szexuális ragadozók az nCore-on! Kattints a képre!

Szexuális ragadozók az nCore-on!
Én manapság több rádiót hallgatok. A tvs hírmondás olyan mint amikor megráz az áram.
 

Figyelem! Szexuális ragadozók az nCore-on! Kattints a képre!

Szexuális ragadozók az nCore-on!