Olvass tovább...Sziasztok!
Én magam is szívesen állok nyíltan olyan ügyek mellé, amikben hiszek. Nem az érdekel engem, hogy SD vagy HD legyen, csupán az, hogy ez egyéni döntés lehessen.
Ne szabja meg senki sem, hogy mi a jó nekem, mit tehetek meg a szabadidőmben, és mi az amit nem. Ez a magánélet szentsége, amibe nincs joga beleszólni senkinek sem.
De még jó, hogy a véleményem nem érdekel senkit se. Mert a végén még a Discord-on, otthon a budin ülve, én lennék felemlegetve, minden elhangzott szóért százszor is megfeszítve, de akár mennyire is büszkévé tenne, ez az érdem nem csak engem illet meg.
Véleményformáló a jellemem, és talán káros a tevékenységem a bigottságra nézve, még sem egyedüli az amit képviselek. Csak kimondom amit érzek, és bizony sokan így gondolkodnak és hasonló véleményen vannak.
Ők azok, akik szerint nem az a normális, ha megszabják mit tehettek, és nem is az ha...
Last edited:
Még mindig ezeket a faszságokat cikkezed öreg? A hírt elolvasó userek kevesebb mint 1%-a kelt ki magából, párszáz user az 500k-ból. Az pedig szintén nagy butaságra vall, hogy demokráciát vársz egy torrent oldaltól. Egy minőségi torrent oldalon sem kérik ki a userek véleményét. Semennyit nem fejlődne az oldal, ha random userek határoznák meg, hogy merre menjen az oldal. Az XviD kivezetésnél is ugyanígy hőbörgött a sok idióta, mégsem mentek máshova.
Az pedig szintén nevetséges, hogy a jótékony hatása semennyire nincs megemlítve az SD tiltásnak. Ha SD-t töltők nagy része elkezd HD-kat szedni, akkor jelentősen javul a seed retention. Ugyanis az 500k user ellenére nagyon silány csomó torrent elérhetősége, mert jelentősen butábbak a felhasználók, mint nemzetközi oldalakon, köszönhetően a pár éve felduzzasztott user base-nek.
Az pedig szintén nevetséges, hogy a jótékony hatása semennyire nincs megemlítve az SD tiltásnak. Ha SD-t töltők nagy része elkezd HD-kat szedni, akkor jelentősen javul a seed retention. Ugyanis az 500k user ellenére nagyon silány csomó torrent elérhetősége, mert jelentősen butábbak a felhasználók, mint nemzetközi oldalakon, köszönhetően a pár éve felduzzasztott user base-nek.
Na az a lényeg, hogy nem foglalkoznak másokkal 

Még mindig ezeket a faszságokat cikkezed öreg? A hírt elolvasó userek kevesebb mint 1%-a kelt ki magából, párszáz user az 500k-ból. Az pedig szintén nagy butaságra vall, hogy demokráciát vársz egy torrent oldaltól. Egy minőségi torrent oldalon sem kérik ki a userek véleményét. Semennyit nem fejlődne az oldal, ha random userek határoznák meg, hogy merre menjen az oldal. Az XviD kivezetésnél is ugyanígy hőbörgött a sok idióta, mégsem mentek máshova.
Amúgy ezt a szöveget melyik soromra érted? LOL Szerintem eltévesztetted a cikket. XD Sőt, messzebb megyek. Úgy reagáltál hogy még csak egy sort sem olvastál el belőle. XD
Senki sem vár demokráciát, de a kereslet és a kínálat az biza fennáll. Ezt nem figyelembe venni az igazi ostobaság. De titeket nem érdekel, ha az userek lemorzsolódnak, hiszen pont ennek örülnétek.
Ameddig a buta felhasználóktól függtök, addig pedig több tiszteletet. XD
Mellesleg ezután a bemutatkozás után téged minek nevezzelek?

Gondolom előre megírta. Várta, mikor jön már a cikk. XD
Sőt, kétszer is elküldte, de egyszer is sok volt. Amúgy azért van ennyi user, mert senkit sem törölnek, hátha egyszer még támogató leszel. XD Szóval nézzük már meg, hogy mennyi ebből az 500 k -ból az aktív. Utána újra kiverhetjük a statisztikára. XD
Eleve faszság, hogy bemutatkozást vársz a felhasználóktól, esszét vártál?
Amúgy nyilván nem olvasom végig, ugyanaz megy napok óta kb. Megint csak az XviD-et tudom hozni példának, ahol talán még nagyobb hőbörgés is volt. Max 100-200 user megy át emiatt máshova, ennyit megér a jobb seed retention.
Amúgy nyilván nem olvasom végig, ugyanaz megy napok óta kb. Megint csak az XviD-et tudom hozni példának, ahol talán még nagyobb hőbörgés is volt. Max 100-200 user megy át emiatt máshova, ennyit megér a jobb seed retention.