Privátba írogatni azért szoktak mert a staff nem szereti a kritikát de ez általánosan bevett etikett az összes privát oldalon ahol találkoztam.
A staffot is emberek alkotják és ugyanúgy hibáznak bár szeretik a szőnyeg alá söpörni a hibáikat mivel megtehetik.
Általában amikor valaki staff lesz vagy elszáll az esze vagy normálisan kezeli az usereket bár a beképzelt szőnyeg alá söprő típusból több van.
 
Ezek az oldalak csak addig jó fejek, amíg kellenek a userek. Volt erre ezer példa külföldi oldalakon. Amint meg van a megfelelő felhasználói aktivitás és van olyan hülye aki donatel is már szarnak a fejedre. Persze van kivétel is, de valljuk be nem a rendes staffból van több azért.
 
Azt azért tegyük hozzá, hogy komoly nyalifali és munka van abban, mire valaki moderátor lesz. Sokan bármit bevállalnak, hogy éreztessék hatalmuk van a másik felett, és az a baj, hogy idővel egyesek ezt el is hiszik. Aki segíteni akar a másiknak, azt rang nélkül is megteheti.

Ez a küldj nekem pm-et dolog csak a fontoskodásról szól. Aki így pasizik vagy csajozik, hogy valakire rá ír az nc fórumról (innen is üdvözlöm sivát) annak elég sivár lehet az élete hogy stílszerűek legyünk. Arról már nem is beszélve, hogy a privát levelekből ki is derül hogy mennyire nem ért a nőkhöz. XD

De ott van neki a bann gomb, az majd kielégíti, de esteként nem fogja átölelni. XD
 
A régieket emlegetik, de elhihetitek nekem, hogy ezalatt a tíz év alatt senki sem volt annyira hülye, hogy magára vegye azt az inget ami nem illet rá. De ugye meg kell mutatni az újaknak, hogy ki a főnök. Halkan súgom meg, nem ők. Ezek a modik jönnek és mennek, soha se volt és soha nem is lesz közük az ncore-hoz. Ezért mélyen megdöbbent, hogy pont azok veszik magukra az ncore keresztjét akiknek gyakorlatilag semmi közük hozzá.
Tudtommal amúgy Síva nem moderátor.
 
Én sem vagyok festő, de ha kell kifestem a lakást. Ha pedig festek, akkor éppen festő vagyok. Aki pedig moderál, az pedig moderátor. Tudjuk, jól hogy Síva elméletileg admin, gyakorlatilag meg a fórumban moderál. Más kérdés, hogy egy admin miért moderál, de erre is hamar rá fogunk térni.

Akik valódi adminisztrációs feladatokat látnak el, vagy az oldalt fejlesztik nem érnek rá a dedóra. Annak meg van a dolga, és a moderálást rá hagyja a moderátorokra.

Elég ritka ha a fejlesztő tesz rendet, vannak feladatkörök melyek valódi tudást igényelnek, nem neveznek ki minden jöttmentet. Erről a fórumról is lett már valaki ncore mod, majd admin, pedig értelmi fogyatékos volt. XD Most is van olyan segítő az nc-én aki a mod rangra hajt, aki innen tiltva lett mert csaló és gerinctelen.

Szóval ne gondoljuk, hogy ezeknek a rangoknak bármi jelentősége van. Többnyire azok foglalkoznak ilyen nevetséges ügyekkel akik a komolyabb feladatokra alkalmatlanok. Tisztelet a kivételnek.