Ott rontottátok el srácok amikor felvállaltátok magatokat. Van az az élettelen moderátor aki megkeres hogy csontig benyaljon a többieknek.
 
Engem sokan ismernek, több nagy oldal tulajdonosával is kapcsolatban vagyok. Soha se rejtőztem el és úgy érzem nincs is miért. Nem ez volt az első eset, hogy bizonyos incidens kapcsán kemény kritikát fogalmaztam meg. Soha se kellett retorziótól tartani, hiszen a torrent társadalom átesett egy bizonyos törzsfejlődésen.

Az oldalak már nem vadásznak a cikkeket megírókra, az informátorokra, sem pedig a fórumok tulajdonosaira, inkább a kapcsolatot, a közös nevezőt keresik mert így viselkednek az intelligens felnőtt emberek. Az a vérpestike hozzáállás, hogy levadásszuk azt aki nekünk nem tetszőt ír, majd kirakjuk életképtelen és semmit nem old meg.

Ha egy hasonló ügy kipattant, az oldalakon belül mindenki tudta miről van szó, ismerték is a résztvevőket is, szóval az ilyen cikkek csupán azoknak szóltak akik nem bennfentesek. Tehát a többségnek.

Ismét ajánlom figyelmetekbe a kérdéses cikket, ami arra késztetett embereket, hogy szemben a mai normákkal a régi módszerekhez folyamodjanak, és tiltsanak mindenkit akik nem a szájuk íze szerint szólnak:

https://www.torrentek.org/2021/06/29/thechoosed-egy-megszallott-insane-rajongo-naplojabol/

Az én véleményem továbbra is az, hogy ha valaki hagyja, hogy embereket évekig zaklassanak, azt vagy nem érdekli, vagy nem jól végzi a dolgát. Ha van erre egyéb indok is én szívesen meghallgatom. Hiszen mit tudhatok, én csupán egy mezei user vagyok aki azt mondja, hogy minden embernek joga lenne úgy a fórumba írni, hogy valaki nem provokálja és sértegeti. Nevetségesnek tartom, hogy míg emberek az első hibájukért is warnt kaphatnak, addig a készakarva történő folyamatosan ismétlődő szabálysértések felett szemet hunynak.

Ha ezt leírni egyenlő azzal, hogy én leszaroztam az oldalt és a vezetést, és nem érzem ott jól magam az oldalon, akkor ismét csak azt mondom, hogy SZÖVEGÉRTÉS EMBEREK.

Engem nem zaklat senki. Engem nem kötnek le a játékok a fórumban. Én nem ismerem a vezetés minden tagját. Továbbra sincs senkivel sem semmi bajom. Én csupán tolmácsolom bizonyos emberek észrevételeit és próbálom kicsit a helyzetükbe képzelni magam. Ezért a véleményem változatlan. Mindenki joga van ahhoz, hogy védjék a szabályok.
 
Hülyék minden staffban vannak. A gáz az hogy a teljes vezetés nevében írkál mintha mindenki ráérne ilyen ökörségekkel foglalkozni.
 
Közben felhívnám egy másik érdekességre a figyelmet ami valamiért kimaradt XD

https://www.torrentek.org/utsv4/images/33.png

Sirenetta meghívottjáról érdeklődik, de ő senkit nem hívott meg az oldalra. :D A link amit mutogat az én profilom és én voltam Sirenetta meghívója. Hát igen, akiknek nem megy a szövegértés azoknak a meghívóból könnyen lesz meghívott. De hogy mi a külömbség a kettő között? Nos egyszer majd lerajzolom neki.

Természetesen meg van sértődve, de én csak néhány hete követem a munkásságát, olvasom a leveleit, bejegyzéseit. Mégis ennyi baklövésre derült fény. :D De mostantól ott leszek minden mozdulatánál. Ugyanis kifogyhatatlan humorforrás a gyerek. Az a típus aki annyira magasan hordja az orrát, hogy közben észre sem veszi, hogy nyakig gázol a szarban. XD

De aki az nc-én csajozik, és ennyire ráér a fórumban a leghülyébb témákba az egymondatos bölcsességeit leírni, az egy elég élettelen senki lehet. Ezt már akkor levágtam mikor megakarta tudni a nevem. :D

Egy intelligens ember megkérdezné. Egy még intelligensebb meg tudná, hogy kitörölheti vele. :D Régen is voltak ilyen majmok, akik olyanokat írogattok, hogy csak egy név meg cím kell és ő mindent elintéz. :D Istenem, hát ilyenek a nethuszárok. :D

Ez a szöveg meg hogy nála lehet érdeklődni stb, hát nem tudom. :D Elhiszem, hogy képes vagy elmagyarázni, hogy miért írtál meghívó helyett meghívottat, de én valahogy nem vagyok vevő a kamu dumákra. Majd ha megtanul fogalmazni, szöveget értelmezni, akkor talán majd beszélgethetünk. XD