Sziasztok! Ezt el se akarom én hinni. Jóval keményebb hangvételű levelet is fogalmaztam már meg staff tagnak még se büntettek meg soha. Persze embere válogatja én biztos olyat fogtam ki aki megértő volt. Ezért szerintem se jár törlés hiszen fontos a kritika a kontrol h emberek néha szájaljanak magukba.Én nem akarom elhinni hogy nincs egy olyan admin aki szerint ezért nem jár törlés. Hiszen nem is az oldalra írtatok. Vagy most engem is megkeresnek mert ide mertem írni? Ez már egy bohózat.
 
Erről a kiváglakról az Independence jut eszembe. Vagy hirtelen nem ugrik be az oldal neve, de még jó régen volt, vagy 4oldala volt aztán lekapcsolták.
Ott is valami ilyesmi volt, csak ott maga a tulaj írt ilyet teljesen random: "Kussolj, vagy bannollak te g*ci!", pedig az illető semmi olyat nem kérdezett XD Na az még volt egy alja ember....
 
Hát vannak ilyen dolgok, de nem várhatod el, hogy mindenki elsőre elérkezzen erre a szintre. XD De azért jó úton haladnak XD

Számomra fontosabb a véleményem mint a fiókom. Aki valóban ért az emberekhez az tudja, hogy nagyon sokfélék vagyunk, így óriási hiba mindig magunkból kiindulni.

Vannak emberek akik lenyelik ha sérelem éri őket, vagy hamar feltudják dolgozni. De vannak akik nem, és kell róla beszélniük. Főleg ha egy nyilvános helyen írnak le róluk olyan dolgokat, hogy hazudnak, és ez a bejegyzés a mai napig ott díszeleg. Ez még testvérek között is rágalom ha nincs menten bizonyítva.

Mi az amit tehetsz? Írsz a moderátornak? A jutalmad egy warn, mert nem a megfelelő formában kérted a segítséget. Bocsánat, nem a megfelelő formában érdeklődtél, hogy ugyan miért nem segít neked az illető XD Már elnézést, de ki az aki higgadt tud maradni ha láthatón cserben hagyják és láthatóan azt védik aki őt rágalmazza. A rágalmazó írás pedig nincs moderálva.

Igen, itt a hogyan volt a lényeg nem pedig a miért. Ja, nem XD Ha valaki egy szakadékban ordibál, még fejbe is dobjuk egy kővel mert segítséget kérhetünk szépen csendben kulturáltan is? Aztán írsz egy másik moderátornak is, aki ismét benned látja a hibát SENKI MÁSBAN. Tehát hibáztassuk az áldozatot. Változtass azon aki vagy, és ezek a dolgok nem zavarnak többé. XD

Amikor a rendszer láthatóan cserben hagy ilyenkor jók a hozzánk hasonló oldalak, ahol az ember elsírhatja a bánatát, mi engedjük, és közzétesszük bárki igazságát. A moderátorok viszont elég beszűkült tudattal rendelkeznek ha ezek után is úgy intézik a dolgokat ahogy szerintük kell XD

Viszont a kis műsorunknak láthatóan sikerült bennük emberi érzelmeket kelteni, és most már ők maguk is látják, pont így érezte magát a másik is mikor őt kikezdték ki, kezelték le illetve cseszegették. Túl régóta sérthetetlenek így eddig át sem érezték milyen ha valakit sérelem ér. Könnyű a más kárára elnézőnek lenni. De valamiért ha őket éri sérelem, ők kerülnek ebbe a szerepbe akkor bezzeg nincs kegyelem. Érdekes, hirtelen tudják mit kéne tenni. Törölni, bannolni, rendet tenni. XD

Igen, ez a fajta moderálás kell a korsósan ismétlődő esetekben, HAT ÉVEN ÁT ISMÉTLŐDŐ ESETEKBEN. Nem pedig azokkal szemben akik erre felhívják a figyelmet.

A fenti levélben elhangzott, hogy Cherry problémája nem a fórumba való. Intézze privát. Nos, mikor fordult a kocka és a moderátorok gyöngyei kerültek hasonló helyzetbe ők sem privátot írtak, ŐK MAGUK IS A FÓRUMBAN REAGÁLTÁK LE. Pedig őket nem ott kezdték ki. Mégis valamiért a szabályokra fittyet hányva a fórumban üzengetnek egy külső oldalnak. Amire először és utoljára egy neve nincs fórumon volt példa, vagy 7 éve. Az ncore pedig nem ez a szint.

Tehát a fórumban reagáltak a sérelmeikre pont ahogy Cherry tette akit ezért moderálni kellett. Aki mellesleg tiltva volt tc barátunknál így nem is tehette meg azt h privát rendezze. De a moderátorok? Akik arra verik a nyálukat, hogy tudják kik vagyunk, ők vajon miért nem eresztettek meg egy privátot? Miért nem privát rendezték? Miért nem fogadták meg a saját tanácsukat?

Pont azért mert ők is nagyon jól tudták amit Cherry is, hogy mindenki látta az adott fórumban a rágalmakat. Ezért ő maga is ott kérte ki magának. Pont így reagáltak a moderátorok is. Mert ebből a két cikkből nagyon is kiderült, hogy ők is emberek, ők is hibáznak, oszthatják az észt, de hasonló helyzetben ők is pontosan így cselekednek.

Hát igen, rendkívül tanulságos eset volt. Szépen példázta milyen az, ha beszűkül a tudat, és ha semmi sem számít mint a látszat. De a hibák attól még megvannak, emberek naponta élnek át hasonlókat. És nem az a megoldás, hogy elhallgattatjuk azokat akiknek nem csak esze de szíve is van. Ideje tanulni a hibákból, különben csak a tc félék maradnak a fórumban.

A mi törlésünk azt üzeni az embereknek, hogy nem lehet negatív a véleményed, nem oszthatod meg a sérelmeidet. Mert ha ők egyszer valamit döntöttek, az úgy van. Ők soha se reagálnának a fórumban, nem állnának bosszút azokért akiket szeretnek, nem védenék meg kollégáikat és a szeretteiket. XD Vagy mégis? Nem ezt tették ők is?

Látjátok? Nem is különbözünk mi annyira.
 
Aki pedig szintén elmondaná a maga igazát, ne féljen a megtorlástól. Mi vissza fogjuk hívni az oldalra.