N

NetMaxImi

Szerintem döbbenten tapasztalta hogy hiába vette el a jogaidat még tudsz írni. :D Riadtan kereste meg a törlésgombot hogy megállítson. :p
 

DarkƬ̵̬̊Angel

A provokátor - Egy kibaszott legenda
Staff
Főszerkesztő
May 23, 2010
13,645
550
torrentek.info
Líra
37,744
Neked fiókod is van, miért nem lépsz be? XD Amúgy mikor megtudtam, hogy egy komment miatt ez a siva keres engem jót nevettem. :D Ugyanis régen is csak a túlbuzgó modik vették a vállukra az ncore keresztjét. :D Aki számít az nem foglalkozik ilyen kommentekkel és cikkekkel. Ez azt hiszi az évszázad rejtélyét oldotta meg mikor kiderítette mi ott a nevem. :D Max előtte volt titok. LOL

Mellesleg nem tettem mást mint válaszoltam az üzenetére és felajánlottam, hogy beszéljünk privát. Én keressem meg? Nekem minden tetszik. :D Egy moderátorral se volt még bajom, most sincs. Én az ilyen dolgokon csak egy jót nevetek. Nem én vagyok aki karóval a seggébe ül le a géphez, és úgy moderál hogy elküld egy hsz-t egy darab ponttal mert ere jut csupán idő a fészkelődés közben. LOL

Nekem még ezzel a csuzi gyerekkel sincs gondom. Sőt, akár be is szólhat, talán még élvezném is :D De nem mindenki ilyen. És igen is joga van azoknak békében fórumozni akik senkinek nem ártanak.

Miért olyan nehéz ezt megérteni? Én értem, többet is a kelleténél. Mert én azzal is tisztában vagyok, hogy ma ez így megy. Aki nem tudja elviselni, hogy sértegeti, provokálják, piszkálják, az ne írjon az nc fórumba és kész.

Az én megoldásom célravezető. De valóban ez a jó megoldás? Nem az lenne a normális ha mindenki békében fórumozhatna anélkül, hogy provokálják? Oké, egyszer megtörténik, vagy kétszer. De hat éven át, aztán mással egy éven keresztül? Mit kéne erről gondolnom? Vagy nem érti a moderátor mi folyik vagy leszarja.

Ha leszarja, nem való moderátornak. Minek van ott? Ha nem, csak eddig nem tűnt fel, akkor az ilyen cikkekből lehet építkezni. Az ingből pedig csak azt vesszük fel ami ránk illik.

Ismétlem. Mi nem hat éve, csupán pár napja foglalkozunk csak a két modi viselkedésével. Ami annyira szíven találta őket, hogy egyből tudták mi a teendő ebben a helyzetben.

A mi kicsinyes bosszúnk valójában egy jól kivitelezett fricska, amiben ők is átélhették azokat a problémákat melyeket magasról leszarnak ha nem ők vannak érintve. Hiszen könnyű elnézőnek lenni és megbocsájtani a másik kárára. De érdekes, ugyan ebben a helyzetben nem voltak elnézőek. Sőt, úgy is igyekeztek megtorolni, hogy nem volt rá jogalap.

Azért töröl, mert egy külső fórumon megemlítettem? :D Édes jó Istenem. XD Gyere hozom a zsepit, mond el mi bánt.
 
B

Bodega

Tapasztaltam már én is Engin3 szarkavarásait...Belémkötött egy tag akinek nem tetszett egy játékhoz írt kritikám (masszívan le is kurv@ @nyázott miatta). Mondtam neki, hogy ez az én véleményem erről és ha nem tetszik akkor tovább lehet görgetni.
Erre hívta Engin3-at aki flegma stílussal számonkért. Mikor rákérdeztem, hogy miért engem vesz elő megfenyegetett. Akkor durrant el az agyam és mondtam neki, hogy ha nem tud moderátorként reálisan ítélkezni és viselkedni akkor tegye inkább zsebre a rangját mert nem érdemli meg. Erre warn-t dobott nekem.
Az az Engin3 egy masszív csicska
 

DarkƬ̵̬̊Angel

A provokátor - Egy kibaszott legenda
Staff
Főszerkesztő
May 23, 2010
13,645
550
torrentek.info
Líra
37,744
Ezzel most csorba esett a becsületemen mert eddig végig azzal példáztam, hogy csak akkor ismerik fel a személyeskedést ha ott a "kurva anyád". XD Erre nem megcáfol az élet? Hiába én mindig a legjobbat feltételezem és még túl is becsültem őket XD

Amúgy siva pont ennek az Engin3-nak kelt a védelmére, pedig nem bántottuk, csak pár hibájára felhívtuk a figyelmet. De az az érzésem, hogy sivának meg az a dolga, hogy tisztára mossa.

Nem egyformák a képességeink, de akinek nem megy a szövegértés, az kicsit szánjon több időt bizonyos helyzetek megértésére és kezelésére. Vagy kérjen segítséget, másodvéleményt.

Erről egy történet jut eszembe. Egy pistike oldal tulaját akartam elérni, volt egy ajánlatom XD Jött a tulajhelyettes, hogy vele kell beszélnem. Elmondtam, hogy felveszem őket a tracker listánkra bannerért cserébe.

Erre a válasz.. Küldjem a közleményt, és ő is küldi a sajátjukat. Mondom én nem közleményt akarok cserélni, és leírtam újra miért jöttem. A válasz.. Küldi a közleményt.. Mondom nincs valaki akivel beszélhetnék? Azt mondja de, ő vele kell mert ő a tulajhelyettes. Ezt értem, de te láthatóan nem amit én. Így mit kezdjek veled? Erre jött a tulaj és elintéztük :D
 
Top