BudaésPest

Staff
Moderátor
Feb 9, 2015
5,021
548
Líra
46,258
Erről a kiváglakról az Independence jut eszembe. Vagy hirtelen nem ugrik be az oldal neve, de még jó régen volt, vagy 4oldala volt aztán lekapcsolták.
Ott is valami ilyesmi volt, csak ott maga a tulaj írt ilyet teljesen random: "Kussolj, vagy bannollak te g*ci!", pedig az illető semmi olyat nem kérdezett XD Na az még volt egy alja ember....
 

DarkƬ̵̬̊Angel

A provokátor - Egy kibaszott legenda
Staff
Főszerkesztő
May 23, 2010
13,645
550
torrentek.info
Líra
37,744
Hát vannak ilyen dolgok, de nem várhatod el, hogy mindenki elsőre elérkezzen erre a szintre. XD De azért jó úton haladnak XD

Számomra fontosabb a véleményem mint a fiókom. Aki valóban ért az emberekhez az tudja, hogy nagyon sokfélék vagyunk, így óriási hiba mindig magunkból kiindulni.

Vannak emberek akik lenyelik ha sérelem éri őket, vagy hamar feltudják dolgozni. De vannak akik nem, és kell róla beszélniük. Főleg ha egy nyilvános helyen írnak le róluk olyan dolgokat, hogy hazudnak, és ez a bejegyzés a mai napig ott díszeleg. Ez még testvérek között is rágalom ha nincs menten bizonyítva.

Mi az amit tehetsz? Írsz a moderátornak? A jutalmad egy warn, mert nem a megfelelő formában kérted a segítséget. Bocsánat, nem a megfelelő formában érdeklődtél, hogy ugyan miért nem segít neked az illető XD Már elnézést, de ki az aki higgadt tud maradni ha láthatón cserben hagyják és láthatóan azt védik aki őt rágalmazza. A rágalmazó írás pedig nincs moderálva.

Igen, itt a hogyan volt a lényeg nem pedig a miért. Ja, nem XD Ha valaki egy szakadékban ordibál, még fejbe is dobjuk egy kővel mert segítséget kérhetünk szépen csendben kulturáltan is? Aztán írsz egy másik moderátornak is, aki ismét benned látja a hibát SENKI MÁSBAN. Tehát hibáztassuk az áldozatot. Változtass azon aki vagy, és ezek a dolgok nem zavarnak többé. XD

Amikor a rendszer láthatóan cserben hagy ilyenkor jók a hozzánk hasonló oldalak, ahol az ember elsírhatja a bánatát, mi engedjük, és közzétesszük bárki igazságát. A moderátorok viszont elég beszűkült tudattal rendelkeznek ha ezek után is úgy intézik a dolgokat ahogy szerintük kell XD

Viszont a kis műsorunknak láthatóan sikerült bennük emberi érzelmeket kelteni, és most már ők maguk is látják, pont így érezte magát a másik is mikor őt kikezdték ki, kezelték le illetve cseszegették. Túl régóta sérthetetlenek így eddig át sem érezték milyen ha valakit sérelem ér. Könnyű a más kárára elnézőnek lenni. De valamiért ha őket éri sérelem, ők kerülnek ebbe a szerepbe akkor bezzeg nincs kegyelem. Érdekes, hirtelen tudják mit kéne tenni. Törölni, bannolni, rendet tenni. XD

Igen, ez a fajta moderálás kell a korsósan ismétlődő esetekben, HAT ÉVEN ÁT ISMÉTLŐDŐ ESETEKBEN. Nem pedig azokkal szemben akik erre felhívják a figyelmet.

A fenti levélben elhangzott, hogy Cherry problémája nem a fórumba való. Intézze privát. Nos, mikor fordult a kocka és a moderátorok gyöngyei kerültek hasonló helyzetbe ők sem privátot írtak, ŐK MAGUK IS A FÓRUMBAN REAGÁLTÁK LE. Pedig őket nem ott kezdték ki. Mégis valamiért a szabályokra fittyet hányva a fórumban üzengetnek egy külső oldalnak. Amire először és utoljára egy neve nincs fórumon volt példa, vagy 7 éve. Az ncore pedig nem ez a szint.

Tehát a fórumban reagáltak a sérelmeikre pont ahogy Cherry tette akit ezért moderálni kellett. Aki mellesleg tiltva volt tc barátunknál így nem is tehette meg azt h privát rendezze. De a moderátorok? Akik arra verik a nyálukat, hogy tudják kik vagyunk, ők vajon miért nem eresztettek meg egy privátot? Miért nem privát rendezték? Miért nem fogadták meg a saját tanácsukat?

Pont azért mert ők is nagyon jól tudták amit Cherry is, hogy mindenki látta az adott fórumban a rágalmakat. Ezért ő maga is ott kérte ki magának. Pont így reagáltak a moderátorok is. Mert ebből a két cikkből nagyon is kiderült, hogy ők is emberek, ők is hibáznak, oszthatják az észt, de hasonló helyzetben ők is pontosan így cselekednek.

Hát igen, rendkívül tanulságos eset volt. Szépen példázta milyen az, ha beszűkül a tudat, és ha semmi sem számít mint a látszat. De a hibák attól még megvannak, emberek naponta élnek át hasonlókat. És nem az a megoldás, hogy elhallgattatjuk azokat akiknek nem csak esze de szíve is van. Ideje tanulni a hibákból, különben csak a tc félék maradnak a fórumban.

A mi törlésünk azt üzeni az embereknek, hogy nem lehet negatív a véleményed, nem oszthatod meg a sérelmeidet. Mert ha ők egyszer valamit döntöttek, az úgy van. Ők soha se reagálnának a fórumban, nem állnának bosszút azokért akiket szeretnek, nem védenék meg kollégáikat és a szeretteiket. XD Vagy mégis? Nem ezt tették ők is?

Látjátok? Nem is különbözünk mi annyira.
 

szappanoskrumpli

UTS VIP
Legenda
Mar 23, 2016
1,575
70
Líra
821
Ha akarják elveszik a fórum hozzászólás jogát a szerintük nem odaillő embereknek ráadásként adnak egy warnt. Nem tudom miért kellett kirúgni az aranytojást tojó ludat az oldalról.
Ezzel a kirúgással az ncore csökkenti a saját bevétel forrását. Értem én hogy vita van, de figyeljenek a tulajdonos által kért dolgokra is.
A kecske is jóllakik, a káposzta is megmarad szólást olyan helyzetre használják, amikor a résztvevő felek egyike sem jár rosszul, mindkét félnek megfelelő megoldás születik.
 

Mr Skyline

Felhasználó
Felhasználó
Jul 7, 2021
3
4
Líra
22
Nade most mér bántjátok azt a szegény endzsin móderátort? :D
Lehet csak azér védi azt a csúzlit vagy kit,mert az apja.
Mint a csillagok háborújában Luke skywalker apja is egy maszkos ember. :bruhaha
 

DarkƬ̵̬̊Angel

A provokátor - Egy kibaszott legenda
Staff
Főszerkesztő
May 23, 2010
13,645
550
torrentek.info
Líra
37,744
Ha akarják elveszik a fórum hozzászólás jogát a szerintük nem odaillő embereknek ráadásként adnak egy warnt. Nem tudom miért kellett kirúgni az aranytojást tojó ludat az oldalról.
Ezzel a kirúgással az ncore csökkenti a saját bevétel forrását. Értem én hogy vita van, de figyeljenek a tulajdonos által kért dolgokra is.
A kecske is jóllakik, a káposzta is megmarad szólást olyan helyzetre használják, amikor a résztvevő felek egyike sem jár rosszul, mindkét félnek megfelelő megoldás születik.
Ezekkel nem tudsz beszélni. Annyi a válasz, hogy ők is hibáznak. De mikor és miben? :D Arra soha nem érkezik válasz. Még az nc vip tagok körében sem kis elégedetlenség van a jelenlegi fórum moderálással kapcsolatba. Nem a szabályzattal van a baj, az a régi. Ezzel a bevett eljárással, hogy amiért az egyik warnt kap, a másik nem, az egyik moderátor moderál valamit a másik pedig nem. Valakinek szabad hat éven át provokálni a népet, valakinek nem.

Ozzynak is mit írtak mikor jelezte, hogy a csúzi rasszista kijelentéseket tett és durván általánosított? Hát azt, hogy törölje a barátlistájáról és akkor nem látja a hírfolyamát :D Hát igen, ez a megoldás. Amúgy a csúzi attól még warnt kapott, de ennek nem kéne ilyen nehezen mennie. De láthatóan vele kapcsolatosan elég nyögvenyelősen járnak el.

Az pedig oké, hogy elveszik az ncore torrent oldalon a hsz jogát annak aki viccelődik velük, vagy kritikát fogalmaz meg. De velünk ezt úgy tették meg, hogy nem is írtunk a fórumba. :D Mi egy külső fórumon írtuk le a véleményünket. Ezért valakit kirúgni nem szabályszerű. Megteszi, mert megteheti. Majd olyan dolgokkal magyarázza, hogy mi nem érezzük jól magunkat az oldalon meg szidtuk a staffot. Gyerekek, a staff nem belőletek áll, nem két emberből áll, ahogy az ncore se csak a fórumból.

Megfélemlítéssel próbálkoznak, hogy többé senki ne merje kiteregeti a szennyeset és leírni a véleményét. Ma Magyarországon sok helyen úgy megy, hogy ha a vezető megtudja, hogy valamely dolgozója másra szavaz mint ő, más a véleménye mint neki, akkor elvesztheti az állását. Ilyen világot élünk. Újságírókat rúgatnak ki, ha olyan dolgokról írnak, ami egyeseknek nem tetszik. Hol marad a szabad véleménynyilvánítás? Csak szép és kedves dolgokról szabad írni mert a két modi megkeres? :D Hát keressen. A hatalmatok az nc-n kezdődik és ott is ér végett. Sehol máshol nem lehet igazatok.

A Charlie Hebdo gúnyos képekben fejezi ki a véleményét, mi pedig az ilyen gúnyos cikkekben és kommentekben. Ezért jár a törlés aminek nincs más célja mint a bosszú és megfélemlítés. De látható hogy reszketek. :D

Sőt, tag rangból felhasználók lettünk. :D Pedig a tag rang az 1 év és 250 giga ha jól emlékszem, de kitudja én is tévedhetek! Az én fiókom több éves és majdnem 20 terrám volt. :D

Nincs olyan, hogy valaki csak úgy hirtelen felhasználó lesz, és eltűnnek pontjai. Csupán akkor történik ilyen, ha valakit a sértett egója vezérli, és azt gondolja az óvódás bosszújával mást is elérhet mint önmaga lejáratását.

Mi elértük a célunkat, mindenki ránk figyel, még ők is. Annyi eszük nem volt hogy tudják minden csoda három napig tart. Tehát előbb vagy utóbb úgy is ráununk a témára.

De mivel vissza éltek a hatalmukkal, a maguk defektes módján elismerték hogy igazunk van, hogy zavarja őket a mi tevékenységünk, így új lendületet adtak az egész témának.

A megoldás miszerint a fiókjával zsarolni valakit elhallgattat minket életképtelen próbálkozás.
 
Top