Bithumen Pontvadász megoldások

Sziasztok! Az öreg motorosok köre, a UTSF vip szekciója, melynek képzeletbeli asztalánál a fórumozás krémje foglal helyet. Egyik fő szórakozásuk, hogy együtt megoldják a bithumen pontvadász feladványait. Bár ezt nem nyilvánosan csinálták, mégis híre ment, és sokan voltak kíváncsiak az ő tippjeikre. Ezért úgy döntöttünk, hogy az általuk helyesnek vélt tippeket megosszuk a közösséggel is. Ez a hagyomány most újra életre kél, és tag rangtól ismét elérhetőek a tippek minden péntek este:

https://www.torrentek.org/utsv4/forums/bithumen-pontvadasz-jatek.47/

Csak a megoldások, semmi rizsa, semmi nyilvános vergődés. Futószalagon szállítjuk a helyes válaszokat tagjainknak hiszen ez az ami benneteket érdekel. Viszont ez a szekció csupán tag rangtól érhető el.

De egy nappal később, érdemes felnézni a torrentek.info-ra is, mert szombat éjjel ott is közzétesszük a megoldásokat, melyek bárki számára elérhetők, még csak regisztrálni sem kell:

https://torrentek.info/bithumen-pontvadasz

Fontosnak érezzük elmondani, hogy aki a játék öröméért csinálja, az ne fossza meg magát a keresés izgalmától. Csak akkor tekintsétek meg tippjeinket ha 1-2 kérdősről lövésetek sincsen. Azt ajánljuk inkább amolyan ellenőrzés gyanánt használjátok.