nCore nCore – Furcsa születésnap, avagy a nem születésnapi party

Mindenképp örömömet szeretném kifejezni, hogy az nCore olyan komoly "pillérekre" is építhet, mint a Gumiszobában állandóan résztvevő, aktív felhasználók, akik a nehezedő élet és körülmények közepette is megsokszorozták erőfeszítéseiket, és nem a menekülést választották. Talpon maradtak. Gratulálok nekik is, az oldalnak is.
Egy év alatt összegyűl ott jó bő ötven oldal szófosás a semmiről, hiszen a kiemelt hózzászólásban is tudatják velünk, hogy "a topicban - a nevéből adódóan - kicsit szabadabban értelmezendő a káromkodás tilalma. (Amíg nem durvul el nagyon a dolog, nem lesz szankcionálva.)"
És figyelmeztetik a kedves olvasót: "Megtekintés saját felelősségre!"
Nem akarok gonosz lenni, lehet hébe-hóba magas filozófiai eszmecseréket is olvashatunk ott, de akkor is túlzásnak tartom, hogy erre építeni kellene vagy lehetne bármit is.
A Discord szerverük látogatói is gondolom sokat letettek az asztalra, ha már azok is támaszpontot jelentenek.
A torrent hozzászólásokról -" a kommentszekcióban bármelyik megosztó film alatt "- azt kell mondjam, hogy van ott olyan felhasználó, aki kiérdemelten rég kaphatott volna VIP rangot a fáradhatatlan tevékenységéért, de nem kapott. És megy sokszor ott a rasszizta megnyilvánulás is, és a sok értelmes kritika mellett sokkal nagyobb arányban találkozunk értéktelen beköpésekkel.
Ezek voltak jelenleg a meglátásaim, amiket emberi jogaimmal élve megfogalmaztam és saját véleményemkénk megosztottam veletek.
Boldog születésnapot nCore!:koccint
 
Talán meg kéne tanulni használni a Fórumot és akkor nem írnál baromságokat. :)
A Kilencediken kívül (ha az ideit nem nézzük) mindegyik szülinapi hír január 16-án lett kiírva.

https://i.kek.sh/v8P76Tb46sJ.png
https://i.kek.sh/MTAymbnAezM.png
https://i.kek.sh/eAP1WWWj5m5.png
https://i.kek.sh/iUu320qbX73.png
https://i.kek.sh/rtJDHwwPQVe.png

Nem hiszem, hogy érdemes lenne végigolvasnom a "cikket", ha már rögtön a legelején ennyi pontatlanságot tartalmaz.

Mégis ki mondta hogy mindet akkor írták ki? Hol látsz leírva olyat? Annyit írtam akkor tartották ami a bejegyzés is tanúsítja. :D (amig nincs lezárva addig tart a buli, hiszen van aki májusban is reagált)

De te magad igazolod, hogy legalább kétszer nem jókor írták ki. Tehát amit megakartál cáfolni pont magad bizonyítottad. A gazdáid megdicsérni nem fognak.

Hát egy férfitól még kínosabbak ezek az állandó hisztirohamok, miután kijön egy új hír a magon.
Addig nem megy ki az írásod míg nem engedélyezem hiába küldöd el kétszer nem ártan megtanulni használni a fórumot. Igen, ez hiszti, te aztán értesz a nők nyelvén. A faszszopó haveroknak is mond el akik szemetelnének. :D

Örülök, hogy ismét betalált amit írtam és hogy ennyire hidegen hagy titeket. :D
 
Last edited by a moderator:
Csúnya enkórosok, elhallgattassák a véleményt! A torrentek.org az egyetlen igaz és moderálatlan platform!
 
Így van, megmutatom milyen vélemények nem mentek ki eddig:

https://i.ibb.co/ZgnVj3H/Screenshot-2023-01-19-at-15-28-09-7-hozz-sz-l-s-UTSF-Magazin-Word-Press.png

Ezeket hiányolod? Ez a szint az nc-én? :D
 
Indokolatlanul sok az "XD"-k száma :(

A cikk egy alpári lejárató semmi hasznos információt nem tartalmazó fröcsögés, de még helyesírási hibákkal és rengeteg pontatlan hivatkozással van tele.
Ha valamit fikázni akarsz legalább kérlek előtte nézz utána, mert ez rohadtul szánalmas, hogy egy 8 éves értelmi szintjén vagy és azt hiszed te fostad a spanyol viaszt.
 
Mégis ki mondtam hogy mindet akkor írták ki? Hol látsz leírva olyat? Annyit írtam akkor tartották ami a bejegyzés is tanúsítja. :D De te magad igazolod, hogy legalább kétszer nem jókor írták ki. Tehát amit megakartál cáfolni pont magad igazoltad. A gazdáid megdicsérni nem fognak.
Nem a staff tartotta akkor, hanem az a legutolsó bejegyzés, ami érkezett a témában. Ahhoz a staffnak semmi köze.
Szöveget is megtanulhatnál értelmezni: "a napokban az nCore 18 éves lett". Ergo nem azt állítják, hogy pontosan aznap lett az oldal 18 éves, amikor a hírt kiírták.
De minek magyarázni neked, te csak annak élsz, hogy az nCore-t ekézd, még ha hülyét is kell hozzá magadból csinálni.