Ha akarják elveszik a fórum hozzászólás jogát a szerintük nem odaillő embereknek ráadásként adnak egy warnt. Nem tudom miért kellett kirúgni az aranytojást tojó ludat az oldalról.
Ezzel a kirúgással az ncore csökkenti a saját bevétel forrását. Értem én hogy vita van, de figyeljenek a tulajdonos által kért dolgokra is.
A kecske is jóllakik, a káposzta is megmarad szólást olyan helyzetre használják, amikor a résztvevő felek egyike sem jár rosszul, mindkét félnek megfelelő megoldás születik.
 
Nade most mér bántjátok azt a szegény endzsin móderátort? :D
Lehet csak azér védi azt a csúzlit vagy kit,mert az apja.
Mint a csillagok háborújában Luke skywalker apja is egy maszkos ember. :bruhaha
 
Ha akarják elveszik a fórum hozzászólás jogát a szerintük nem odaillő embereknek ráadásként adnak egy warnt. Nem tudom miért kellett kirúgni az aranytojást tojó ludat az oldalról.
Ezzel a kirúgással az ncore csökkenti a saját bevétel forrását. Értem én hogy vita van, de figyeljenek a tulajdonos által kért dolgokra is.
A kecske is jóllakik, a káposzta is megmarad szólást olyan helyzetre használják, amikor a résztvevő felek egyike sem jár rosszul, mindkét félnek megfelelő megoldás születik.
Ezekkel nem tudsz beszélni. Annyi a válasz, hogy ők is hibáznak. De mikor és miben? :D Arra soha nem érkezik válasz. Még az nc vip tagok körében sem kis elégedetlenség van a jelenlegi fórum moderálással kapcsolatba. Nem a szabályzattal van a baj, az a régi. Ezzel a bevett eljárással, hogy amiért az egyik warnt kap, a másik nem, az egyik moderátor moderál valamit a másik pedig nem. Valakinek szabad hat éven át provokálni a népet, valakinek nem.

Ozzynak is mit írtak mikor jelezte, hogy a csúzi rasszista kijelentéseket tett és durván általánosított? Hát azt, hogy törölje a barátlistájáról és akkor nem látja a hírfolyamát :D Hát igen, ez a megoldás. Amúgy a csúzi attól még warnt kapott, de ennek nem kéne ilyen nehezen mennie. De láthatóan vele kapcsolatosan elég nyögvenyelősen járnak el.

Az pedig oké, hogy elveszik az ncore torrent oldalon a hsz jogát annak aki viccelődik velük, vagy kritikát fogalmaz meg. De velünk ezt úgy tették meg, hogy nem is írtunk a fórumba. :D Mi egy külső fórumon írtuk le a véleményünket. Ezért valakit kirúgni nem szabályszerű. Megteszi, mert megteheti. Majd olyan dolgokkal magyarázza, hogy mi nem érezzük jól magunkat az oldalon meg szidtuk a staffot. Gyerekek, a staff nem belőletek áll, nem két emberből áll, ahogy az ncore se csak a fórumból.

Megfélemlítéssel próbálkoznak, hogy többé senki ne merje kiteregeti a szennyeset és leírni a véleményét. Ma Magyarországon sok helyen úgy megy, hogy ha a vezető megtudja, hogy valamely dolgozója másra szavaz mint ő, más a véleménye mint neki, akkor elvesztheti az állását. Ilyen világot élünk. Újságírókat rúgatnak ki, ha olyan dolgokról írnak, ami egyeseknek nem tetszik. Hol marad a szabad véleménynyilvánítás? Csak szép és kedves dolgokról szabad írni mert a két modi megkeres? :D Hát keressen. A hatalmatok az nc-n kezdődik és ott is ér végett. Sehol máshol nem lehet igazatok.

A Charlie Hebdo gúnyos képekben fejezi ki a véleményét, mi pedig az ilyen gúnyos cikkekben és kommentekben. Ezért jár a törlés aminek nincs más célja mint a bosszú és megfélemlítés. De látható hogy reszketek. :D

Sőt, tag rangból felhasználók lettünk. :D Pedig a tag rang az 1 év és 250 giga ha jól emlékszem, de kitudja én is tévedhetek! Az én fiókom több éves és majdnem 20 terrám volt. :D

Nincs olyan, hogy valaki csak úgy hirtelen felhasználó lesz, és eltűnnek pontjai. Csupán akkor történik ilyen, ha valakit a sértett egója vezérli, és azt gondolja az óvódás bosszújával mást is elérhet mint önmaga lejáratását.

Mi elértük a célunkat, mindenki ránk figyel, még ők is. Annyi eszük nem volt hogy tudják minden csoda három napig tart. Tehát előbb vagy utóbb úgy is ráununk a témára.

De mivel vissza éltek a hatalmukkal, a maguk defektes módján elismerték hogy igazunk van, hogy zavarja őket a mi tevékenységünk, így új lendületet adtak az egész témának.

A megoldás miszerint a fiókjával zsarolni valakit elhallgattat minket életképtelen próbálkozás.
 
Szerintem döbbenten tapasztalta hogy hiába vette el a jogaidat még tudsz írni. :D Riadtan kereste meg a törlésgombot hogy megállítson. :p
 
Neked fiókod is van, miért nem lépsz be? XD Amúgy mikor megtudtam, hogy egy komment miatt ez a siva keres engem jót nevettem. :D Ugyanis régen is csak a túlbuzgó modik vették a vállukra az ncore keresztjét. :D Aki számít az nem foglalkozik ilyen kommentekkel és cikkekkel. Ez azt hiszi az évszázad rejtélyét oldotta meg mikor kiderítette mi ott a nevem. :D Max előtte volt titok. LOL

Mellesleg nem tettem mást mint válaszoltam az üzenetére és felajánlottam, hogy beszéljünk privát. Én keressem meg? Nekem minden tetszik. :D Egy moderátorral se volt még bajom, most sincs. Én az ilyen dolgokon csak egy jót nevetek. Nem én vagyok aki karóval a seggébe ül le a géphez, és úgy moderál hogy elküld egy hsz-t egy darab ponttal mert ere jut csupán idő a fészkelődés közben. LOL

Nekem még ezzel a csuzi gyerekkel sincs gondom. Sőt, akár be is szólhat, talán még élvezném is :D De nem mindenki ilyen. És igen is joga van azoknak békében fórumozni akik senkinek nem ártanak.

Miért olyan nehéz ezt megérteni? Én értem, többet is a kelleténél. Mert én azzal is tisztában vagyok, hogy ma ez így megy. Aki nem tudja elviselni, hogy sértegeti, provokálják, piszkálják, az ne írjon az nc fórumba és kész.

Az én megoldásom célravezető. De valóban ez a jó megoldás? Nem az lenne a normális ha mindenki békében fórumozhatna anélkül, hogy provokálják? Oké, egyszer megtörténik, vagy kétszer. De hat éven át, aztán mással egy éven keresztül? Mit kéne erről gondolnom? Vagy nem érti a moderátor mi folyik vagy leszarja.

Ha leszarja, nem való moderátornak. Minek van ott? Ha nem, csak eddig nem tűnt fel, akkor az ilyen cikkekből lehet építkezni. Az ingből pedig csak azt vesszük fel ami ránk illik.

Ismétlem. Mi nem hat éve, csupán pár napja foglalkozunk csak a két modi viselkedésével. Ami annyira szíven találta őket, hogy egyből tudták mi a teendő ebben a helyzetben.

A mi kicsinyes bosszúnk valójában egy jól kivitelezett fricska, amiben ők is átélhették azokat a problémákat melyeket magasról leszarnak ha nem ők vannak érintve. Hiszen könnyű elnézőnek lenni és megbocsájtani a másik kárára. De érdekes, ugyan ebben a helyzetben nem voltak elnézőek. Sőt, úgy is igyekeztek megtorolni, hogy nem volt rá jogalap.

Azért töröl, mert egy külső fórumon megemlítettem? :D Édes jó Istenem. XD Gyere hozom a zsepit, mond el mi bánt.