Oldal: 1 / 3 123 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 15 (37) összesen
Ha Érdekesnek találtad a témát oszd meg ismerőseiddel is!

Téma: Predator: Avagy a Cinema.zsozso más néven?

 1. #1

  Predator: Avagy a Cinema.zsozso más néven?

  Sziasztok! A mai napon nagy vörös betűkkel az alábbi hír jelent meg a Diablo Torrent főoldalán:

  "Sziasztok.

  Mostanában elég gyakori lett a release hamisítás.

  A cinema.zsozso anyagokat kizárólag egy ember teszi fel ide az oldalra, és csak ide kerül fel legelőször.

  Ha úgy gondolod, hogy te vagy az az egy ember, akkor rosszul gondolod.
  Ha valahová máshová felkerül, és itt még nincs fent, akkor 100%-osan hamis a release, és ezt a staff is tudja.


  Tehát meg se próbáljatok máshonnan cinema.zsozso anyagot ide áthozni, mert úgyis törlésre kerül és még warnt/feltöltés tiltást is kockáztattok vele.

  Köszönjük."
  Link:

  https://www.torrentek.org/torrent-ol...o-release.html


  Ahogy már megszokhattátok ismét jövünk a hírek valódi okaival, kulisszatitkaival.

  Bizonyára sokan tudjátok, hogy a cinema.zsozso release-ek elsőként a netmozira, majd a torrentre szabás után, a Diablo Torrentre kerülnek fel!
  De sajnos vannak egyének és release csapatok, amik szintén szeretnének részesülni ebből a sikerből.

  Ahogy már korábban olvastátok, szerkesztőségünk megszellőztette a taxi 5 debütálásának az időpontját:


  https://www.torrentek.org/uts-exkluz...-taxi-5-a.html

  De valaki közzétett egy hiányos, rossz minőségű taxi 5 verziót cinema.zsozso néven, még a Diablo Torrentre kerülése előtt:  https://s1.gifyu.com/images/Teracod-...9_21.46.11.png

  Forrás: Teracod

  Az alábbi képen az látszik, ahogy a taxi 5 című film már május 27.-én megjelent többek között a Teracod torrent oldalon is

  (Az említett hamis torrent bejelentésre került a teracod torrent oldalon, így remélhetőleg el lesz távolítva)

  De az eredeti, torrent oldalakra szánt cinema.zsozso kiadvány csak május 29.-én debütált:  https://s1.gifyu.com/images/DiabloTo...9_22.22.37.png

  Forrás: Diablo Torrent

  Ez azt jelenti, hogy valaki elárasztotta a torrent világot hamis zsozso kiadványokkal. Az oldalak nem tehetnek arról, ha felkerül egy ilyen hamis kiadvány. Hiszen már maga a név is a cinema.zsozso minőség egyik garanciája.

  De mi azt javasoljuk, hogy ha már tradeltek, azt mindig a Diablo Torrent-ről tegyétek, mert a cinema.zsozso torrent oldalakra szánt anyaga ott jelenik meg először.

  Továbbá mindig ellenőrizzétek a fájlokat és a torrent méretét, hogy valóban megegyezik-e a Diablo Torrenten lévővel. Csak így maradhatnak tiszták az oldalak és csak így szoríthatjuk vissza az igénytelen hamisítványokat.

  De korábban is volt már példa, hogy komplett release csapatok használták fel zsozso anyagait a saját kiadványukhoz.

  Ezek a próbálkozások hamar szemet szúrnak mióta megjelentek a cinema.zsozso release-ek ben a híres netmozi vízjelek:
  https://s1.gifyu.com/images/vlcsnap-2018-05-29-21h37m34s496.png  Az fenti kép, a Darkest.Hour.2017.DVDScr.XviD.MD.HuN-Predator nevű kiadványból származik.

  De számunkra se ismeretlen a téma.
  Oldalunk hosszú évek óta harcol az álszentség álarca mögé bújó hamisítók ellen. Mi vagyunk az egyetlen olyan oldal a témában ami az önálló ötletek és gondolatok mellett tette le a voksát. Bár sokan próbáltak a nyomdokainkba lépni, és sokan áhítoztak a minket körülölelő sikkere és figyelemre, még se sikerült senkinek még csak megközelítenie sem az UTS hírét és hírnevét.

  Az ok egyszerű. Nem a név vagy a küllem teszi az oldalt, hanem az ember, a csapat ami működteti. Az ő munkájuk ami előreviszi a gépezetet. Így azok akik mások sikerén, munkáján akarnak felkapaszkodni örökös kudarcra vannak ítélve.

  Update:

  A teracod torrent oldal tiltólistára tette a Cinema.zsozso hamisítványokat, így jövőben minden bizonnyal törlésre fognak kerülni:  https://s1.gifyu.com/images/1111361fecca99461304.png

  Hasonló témák:

 2. # ADS
  Tárhely szolgáltató
  Csatlakozott
  Always
  Hozzászólások
  Many
  some_text
   

 3. Azt is kellene publikálni, ki volt a hamis release terjesztője.
  Életbe lépett az új adatvédelmi törvény, de ettől függetlenül publikálható a felh.neve..stb.. sz.tem..


 4. #3
  Elvileg az ismertebb oldalak közül a teracod-on tűnt fel elsőnek, 27.-én. Nekem őket nevezték meg mint forrásoldalt, de igazából lehetett volna akármelyik, hiszen valaki a diablóra is felrakta, de pár percig örülhetett csak neki XD) Ezek után úgy terjedt mint a pestis. Nem kímélt se nagy oldalt sem pedig kicsit XD

  De igazából senki nem hal bele a letöltésébe de azért riadóztattuk a nagyobb oldalakat, hogy elejét vegyük a további elméleteknek és vádaskodásoknak.

  Insane, bithorlo, ztracker, stb. Azonnal törölték.

  Az illető neve nem hiszem, hogy fontos, de állítólag a teracod vezetése ráírt a feltöltés után. Ennél mélyebben nem másztam bele, sokszor írtam már, hogy nem ismerkedem XD

  Nagyon sok az olyan veréb akinek fogalma sincs mik az írott és íratlan szabályok de ez nem gátolja meg őket, hogy feltöltsenek XD

  Részemről leszámoltam a torrent bűnözéssel. XD


 5. #4
  Majomparádé ganxsta7 avatara
  Csatlakozott
  Jun 2013
  Hozzászólások
  8
  Hírnév szint
  0
  Diablo és zsozso behisztizett?
  Sok oldalon tiltón van eleve
  Nem baszná tele reklámokkal talán mehetne is torrent oldalakon!!!!!!
  A torrent szégyene lett zsozso és a diablo!!!!!!

  Netmozi??? És csodálkoztok gyerekek, hogy a torrent világ haldoklik????
  Az ilyen faszkártyák miatt!! Ki fog torrentezni amikor megnézheti online is????
  Megjegyezném akkora jogsértést követ el mint a ház


 6. #5
  Hát izé. Minden találkozásunk valahogy így kezdődik, de valahol két anyázás között azért mindig elindul egy beszélgetés. XD Igazából kár is egy ilyen indulat beszédet érvekkel támadni, ugyanis tudom jól, hogy bizonyos szavakat a hirtelenség szüli.

  Inkább a lényeget próbálnám kiszedni a durva kéreg alól.

  Ebben nagy segítségemre lesz az, hogy már egy ideje ismerjük egymást és az is, hogy pár perce raktuk le a telefont. XD

  A melyik oldal szar meg miért szar szintén egy meddő vita. Hiszen, hogy kinek mi tetszik vagy mi nem, rendkívül szubjektív. A majomparádé fórum témában szintén találhatunk hasonló megnyilvánulásokat, csak ott pont a majmot savazzák. De mint mondottam vala, kinek a pap, kinek a papné. Akinek az egyik oldal szar, a másiknak még lehet aranybánya. XD

  Én csak a magam nevébe beszélhetek, mikor azt mondom, egy remek közösség a diabló, és a vezetéssel csak pozitív élményeim vannak. De nem fogok itt kortárs beszédet tartani, hiszen mindenki tud a közös utunkról, dolgainkról, így inkább a lényegre térek.

  Egy reakciót megítélni mindig nagyon sokrétű. Hiszen ez csupán attól függ, ki hogy értelmezi. Valóban tűnhet hisztinek a zsozso reakciója, de ennyi erővel a ganxsta7 reakcióját is érheti ez a vád. A lényeg az, hogy lássuk az okát és értsük meg, még ha számunkra piti dolognak tűnik is.

  Én úgy érzem, értem és látom, de minimum kapiskálom. Nyilván van amiben én is tévedek, vagy valamit nem jól gondolok, de majd kijavítotok XD

  A diablo estében úgy érzem minden világos, és a kiváltó ok az, hogy valaki előbb rakott fel egy zsozs "rízt" mint maga a zsozso. XD

  De az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az említett anyag valójában a netmoziról származik, így lényegében az is zsozso munkája. Más kérdés, hogy ő jobb minőséget szánt a torrent oldalakra és az ő engedélye nélkül került módosításra a munkája, amit mellesleg sehol se tüntettek fel az illető.

  Szóval ez egy nagyon érdekes kérdés, és igazából elég meddő vita. Hiszen azok se járnak messze az igazságtól akik azt mondják ez nem hamisítás. De valahol meg ezt a készítőnek a joga megítélni. Ebben én igazságot nem teszek, de látom és elfogadom az érveket.

  Őszintén szólva magam is le tudok menni dedóba, ha azon kapom valamelyik oldalt, hogy átírják a cikkeimet, vagy lehagyják a forrást. Van aki megérti ezt. Van aki meg azt mondja, örülj hogy viszik a szar cikkedet. XD Ezt úgy nevezik az egyén igazsága.

  A ganxsta7 esetében talán az online filmezés lehet a ludas. Ezt is nevezhetjük hisztinek, vagy irigységnek. Vagy a durva jelzők helyett megkereshetjük a valódi okot.

  ganxsta7 ! Az egyik mondatban arról írtál, hogy szerinted a torrentezést megöli az online filmezés. Pedig mind a kettő évek óta párhuzamosan működik. Tehát régen is voltak a netmozihoz hasonló oldalak. Mire alapozod akkor most ezen félelmedet?

  Engedjük el most a zsozsot meg a többi durvaságot, ezek helyett inkább írd le azt amit te tudsz, és szerinted nekünk is tudni kéne. Ugyanis a beszélgetésünkben többször is elhangzott, hogy téged nem az irigység motivál, hiszen a majomparádén régóta tiltva vannak a zsozso munkái.

  Én tudom, hogy nem nagyon szeretsz nyilvános helyeken kommentelni, (A fenti bejegyzésed után valahogy nem is nagyon hiányolom) de úgy érzem, itt az ideje, hogy legalább egy bejegyzést szánj arra, hogy leírd a véleményed ügyelve arra, hogy a jelzők ne vigyék félre a mondandódat.


  Tehát nem azt mondjuk, hogy szar a diablo, hanem abba fektetünk több energiát, hogy megértsük miért ez a vélemény. Mert csak így van értelme a beszélgetésnek.

  Persze ha van mit mondani a szarozáson kívül. XD


 7. #6
  NetMozi cinema.zsozso avatara
  Csatlakozott
  May 2018
  Hozzászólások
  5
  Hírnév szint
  0
  sziasztok...!!!!
  Hamarosan mi is közöljük az állás pontunkat.
  Gondolom ugy a ferr,ha azt mindenki megismeri.
  De a magyarázat sokkal egyszerübb,mint azt bárki is gondolná.A relase tiltás(zsozso)meg őszíntén nem érdekel.Sosem foglalkozunk másokkal,csak a dolgunkra koncentrállunk. 8. #7
  Mániákus Fórumozó HUmen avatara
  Csatlakozott
  Mar 2013
  Életkor
  38
  Hozzászólások
  249
  Hírnév szint
  6
  Sziasztok! Én addig nem mondok véleményt míg cinema.zsozso és a diablo nem közli az álláspontját.


 9. #8
  NetMozi cinema.zsozso avatara
  Csatlakozott
  May 2018
  Hozzászólások
  5
  Hírnév szint
  0
  Sziasztok!!!
  A téma amíről szó van elsősorban a kommunikáció hiánya.
  A jelölések eggyáltalán nem a torrentezésről szólnak.
  Sokan üldőztetésnek veszik a teljesen eggyértelmü dolgokat.Mindenki érdeke az,hogy mind a torrent,és mind az online filmek világában nyugodság legyen,és maradjon meg.
  A vízjelezéseket már legalább 2 hónapja nem is alkalmazzuk,és a felíratozás eltörléséröl is már elkezdtük a megállapodásokat.Mindenkinek le kell ülnie,és higgadtan elmondania mi a baja.Az hogy mi hol vagyunk tiltottak azok sosem érdekeltek,és nem is fognak.
  Nem vagyunk struccok,és nem dugjuk a fejünket a homokba.De a döntésbe nem engedünk bele szóllás-t.
  Tanuljuk meg egymást eggyenlően kezelni,mert abbol csakis jó dolgok alakulhatnak ki.Ezt a káoszt ami kialakult 18 hónapja eggyszer s mindenkkor le kell zárni!!!
  Javaslok egy nyított beszélgetést,amibe bárki bekapcsolodhat!!! 10. #9
  Regisztrált Felhasználó noemiii avatara
  Csatlakozott
  May 2018
  Hozzászólások
  1
  Hírnév szint
  0
  Szisztok! Én elolvastam mindent kétszer. De még mindig nem világos mi a gond a Diablóval.


 11. #10
  Annyival azért még megfejelném a történetet, hogy a (predator csapat ami a Majomparádét részesíti előnyben) elméletileg már nem használja fel zszozso képanyagát a munkáihoz.

  A majomparadén ugyanis tiltva vannak zszozso és a netmozi kiadványai:  https://s1.gifyu.com/images/Majompar...57b2614692.png


  Forrás: Majomparádé Információs Bázis

  Így érthető, hogy átcímkézve sincs helyük az oldalon.

  A hangot továbbra is felhasználják amiért viszont köszönetet is mondanak zszozsonak:

  "Respect to Majomparade!!!
  Minden felhasznalonknak jo szorakozast!
  FIGYELEM A KEP ES A HANG MOZIS!!!
  A FORRASERT NAGY KOSZONET: zsozsonak "  Forrás: predator-release info

  A lényeg ezekkel a dolgokkal addig nincs probléma míg nem köpjük magunkat szembe. Ha egy csapat tiltva van, akkor ne kerülhessen fel átcímkézve se.

  Az infóban pedig mindig legyen feltüntetve mi honnan származik. Evvel elkerülhetőek a sértődések és a vádaskodások.

  De ez az ügy már intézve lett házon belül. Az érintettek természetesen reagálhatnak ha akarnak, de arra kérném a kedves egyebe gyűlteket, hogy keressék is egymást. Nem olyan dolgok ezek amiket ne lehetne megbeszélni.


 12. #11
  NetMozi cinema.zsozso avatara
  Csatlakozott
  May 2018
  Hozzászólások
  5
  Hírnév szint
  0
  Viszont akkor szögezzünk le egy tényt....!!!!a zsozso anyagok SOHASEM TORRENTRE KÉSZÜLTEK!!!!
  Mindig is az online világban voltunk jelen,és nekünk ez a fő tevékenységünk.Viszont ha mi elkészítünk egy anyagot azt mi döntsük el,hogy felíratozunk-e.Nem hinném amikor valaki megy a fízetéséért bárki is oda állhatna azért hogy megmondja az illetőnek mit vegyen.


 13. #12
  A diabló és a netmozi remekül példázza azt, hogy ez a két tevékenység (online filmek és a torrent) remekül megfér egymás mellett.

  A netmozin megjelenik egy film, majd zsozso továbbítja az egyik feltöltőnek, így jut el a torrentes közösséghez.

  A dolog veszélyeit viszont ti ismeritek jobban, ti vállaljátok érte a felelősséget.

  Az én véleményem az, hogy a felhasználókat tekintve valóban biztonságosabb az online filmezés, ugyanis a felhasználó ez esetben nem seedel, nem tölt le, nem tárol semmilyen illegális fájlt a számítógépén.

  Viszont az online filmezés esetében is szükség van egy úgymond közvetítő oldalra, ami segíti össze hozni a keresletet a kínálattal. ( Az embereket a filmekkel)

  Ezt a szerepet a torrent világában a torrent oldalak töltik be. És ebből a szemszögből annyira még sem különbözik az online filmes oldalak és a torrent oldalak működése.

  De a legfontosabb megállapításom az, hogy a fim az csak egy a rengeteg egyéb kategóriából (zenék, játékok, programok, stb) amik egy torrent oldalon megtalálhatóak. Így nem gondolom, hogy az online filmezés minden igényt kielégítene, míg egy vegyes tartalmú torrent oldal kínálata elég széleskörű.

  Tehát lényegében oda jutottunk vissza ahonnan elindultunk. Meg kell találni a párhuzamos működés receptjét.

  A netmozi és a diabló egyenlőre jól működik így. Vannak akik azt mondják ebből baj lehet? Elképzelhető, nem látok a jövőbe, de ez egy ilyen hobbi. Kockázat csak akkor nincs, ha kihúzod a netet.


 14. #13
  UTS Belső kör Enigma Terminator Kecsi avatara V.I.P
  Csatlakozott
  Aug 2013
  Hely
  Jászszentandrás
  Életkor
  46
  Hozzászólások
  3,833
  Hírnév szint
  0
  Idézet ganxsta7 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  Sok oldalon tiltón van eleve
  Nem baszná tele reklámokkal talán mehetne is torrent oldalakon!!!!!!
  nCore, Bithumen, ztracker, teracod, insane, bithorlo, gigatorrents, MicroBit, Diablo, estone, BIGTorrent, Carpathians!

  Ha ezek nem normális oldalak akkor nem tudom melyik az!!! Gondolom egyedül a majomparádé!!

  Élj boldogan! Ezt viszont nem megtalálni, hanem megteremteni kell. Nem kívül, hanem belül. Kecsi Enigma Terminator

 15. #14
  Kecsi LOL! Rémélem azért utánanéztél és nem csak bemásoltad ide nekünk a tracker listát XD


 16. #15
  UTS Belső kör Enigma Terminator Kecsi avatara V.I.P
  Csatlakozott
  Aug 2013
  Hely
  Jászszentandrás
  Életkor
  46
  Hozzászólások
  3,833
  Hírnév szint
  0
  Tisztelt Dark Angel! Jelentem mindent ellenőriztem aki nem hiszi járjon utána. Bár az ncore most valamiért nem tölt be:
  A kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt

  A(z) ncore.cc helyen lévő kiszolgáló túl hosszú ideig nem válaszol.

  A webhely ideiglenesen nem érhető el vagy túlterhelt. Próbálja újra pár perc múlva.
  Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenőrizze a számítógépe hálózati kapcsolatát.
  Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal vagy proxy védi, ellenőrizze, hogy a Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés.

  Élj boldogan! Ezt viszont nem megtalálni, hanem megteremteni kell. Nem kívül, hanem belül. Kecsi Enigma Terminator

Oldal: 1 / 3 123 UtolsóUtolsó

Címkék ehhez a témához

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •