Támogatás!

Sziasztok!

Tíz éve már, hogy a legjobb oldalak összegyúrásából egy amolyan szuper groupot hoztunk létre. A csapattagok útközben cserélődtek,  de a banda az mindig egységes maradt és töretlenül haladt előre.

Régi álmainkat nem feladva rendületlenül törekedtünk mindig arra, hogy ez az oldal mindig valami újat adjon, egyre többet mutasson. Soha meg ne álljon, velünk együtt változzon, mindig nyitott maradjon és önmagához mindig hű maradjon.

Hisszük, hogy a torrent az csak egy újabb lehetőség arra, hogy az emberek egymásra találhassanak, közösséget alkothassanak. Ez csupán a kezdet, és mára már azt hiszem világos lett, hogy nálunk minden egyéb téma is otthonra lelt.

 

A UTS két arca!

Aki ide téved, az láthatja, hogy itt szinte mindenki komolytalan. De amikor kell, igenis képes vagyunk arra, hogy komoly és megosztó témákban is olyan érett véleményt alkossunk, ami már önmagában tiszteletet követel. Többek vagyunk annál mint amit rólunk elsőre gondolnál.

Mik a céljaink?

A mi elsődleges feladatunk, hogy legyen egy platformunk ahol megélhetjük magyarságunk, emberi mivoltunk, és hogy támaszai legyünk mindazoknak akik hozzánk segítségért fordulnak.

Szeretnénk megmutatni, hogy a torrentezés nem egyenlő a maffiával és egyéb népszerű sztereotípiákkal. Felszeretnénk hívni a figyelmet az esetleges problémákra, és a véleményünket kinyilvánítani minden általunk fontosnak gondolt témában.

Nálunk te is szabad vagy, és a véleményed is magasan szárnyalhat ha tiszteletben tartod az alapvető emberi normákat.

Kit vagy mit támogat aki nekünk segít?

Átlagembereket, akik pont olyanok amilyenek te is vagy.  Olyan gondolkodóakat akik még hiszeken a szólásszabadságban és az igazságos eljárásokban. Vert helyzetből indulva, egy olyan skatulyázva burkolózva amit a többség még mindig elítél, de a szavunk így is messzire elér. Mert vannak akik minket is segítenek és támogatnak a céljaink elérésében.

 

Mire fordítjuk a befolyt összeget?

A weboldalaink fenntartására:

Torrentek.org
Torrentek.org/utsv4
Torretek.info
Torrentek.info/forum
Torrenkereső.hu

A közösségi oldalainkra:

https://www.facebook.com/torrentek.org

https://www.facebook.com/torrenthirkereso/

https://www.facebook.com/buszkenmagyar/

https://www.youtube.com/channel/UCo2hBi4G7UmdyVVWPBDBoqA

 

Aki úgy dönt, hogy szeretné még sokáig az online térben tudni az oldalt, az kérem támogasson minket egy tetszőleges összeggel:

https://www.torrentek.org/utsv4/donate/tamogatas.1/donate

Előre is nagyon köszönjük!