Rólunk

UTSF Magazin

Oldalunk zászlóvivő hajóján az United Torrent Society – www.torrentek.info-n már 2009 óta kerülnek megosztásra hírek, egyéb információk, de saját, rendszeresen frissülő tartalommal csak jóval később, 2015 májusában jelentkeztünk. Ekkor Kapta Dark Angel az első infókat a készülő Insane V2.0-ről és így elsők között tesztelhettük le a készülő oldalt és oszthattunk meg veletek eddig sehol sem publikált kulissza titkokat: https://www.torrentek.org/forum/uts-exkluziv-hirek/56006-insane-v2-uj-forum-uj-kereso.html#post216097

A szerkesztőségünk alapítása is ezen idő tájékára tehető, bár ekkor még csupán az UTS exkluzív elnevezésű fórumban kerültek megosztásra híreink:

UTS Exkluzív Hírek

 

2018 októberében gondoltunk egy merészet és egy eddig kissé ismeretlen vizekre eveztünk. Új motort helyeztünk a cikkeink alá, így az UTS exkluzív fórumot lassan kiváltja egy modernebb, könnyeben emészthető megjelenés.

Fontos megemlíteni, hogy bár az oldalunk nagyon jó viszonyt ápol a nagy torrent oldalakkal, teljesen független. Próbálunk objektívek maradni, és mindenkinek teret engedni, hogy rajtunk keresztül mindenki elmesélhesse saját történetét, avagy a maga igazát. Igyekszünk a hazai torrentezés mellé a külföldi bittorrent eseményeket is elhozni nektek, persze magyar nyelvre lefordítva.

További tartalom:

Fórum: https://torrentek.info/forum/

Blog: https://torrentek.info/torrentblog

Facebook: https://www.facebook.com/Torrentekinfo/

Szerzői jogok:

Az oldalon található minden cikk, minden bejegyzés,  az UTS tulajdona! A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A laptól cikkeket, információkat  csak is az oldalra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy nem módosítja az eredeti információt, és a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

Kapcsolat:

Email: [email protected]

Interjú igénylés: Üzenet küldés