Torrent oldalak

Már megint az enkór

Sziasztok!

Rengeteg üzenetet kapunk amit ismételten nagyon köszönnünk. De képtelenség mindegyikre azonnal választ adni, de senki nem fog kimaradni.

Azoknak akiknek a szokottnál is később adtam választ engesztelésül itt is megteszem.


 

Kérdezz-felelek

 

 

 

Mindig a legjobbkor. XD

 

 

 

Köszönjük, szeretjük a komoly és/vagy szánalmas dolgokat némi humorral megfűszerezni. Persze az szubjektív, hogy kinek mi a vicces, de ezeket a cikkeket olvassák a legtöbben. Ami nem is meglepő, hiszen ki nem szeret egy jót nevetni a magukat túlárazott tuskókon?

 

 

Ezzel tisztába vagyunk.

 

 

Hamarabb mint gondolnád.

 

 

Hát arról nehéz jót írni. XD

 

Majd lesz. Addig olvassátok a régieket. No meg kommentelni is jöhettek.

 

Biztos lesz. Jól áll neki a rivaldafény. XD

 

 

 

Erre mit mondjak? Köszönjük. XD

 

Van még bőven, és hát összességében a visszajelzések pozitívak. Nyilván aki a célkeresztben van az nem mindig tud nevetni magán, a nyaloncoknak meg kötelező még jobban megsértődni mint a gazdáiknak, de ez már csak így megy.


 

Szerkesszétek ti a műsort!

Nálunk ti vagytok a szerkesztők! Főleg azzal dolgozunk amit tőletek kapunk. Hát ne habozzatok ránk írni, felkeresni és megkeresni. Szeretünk tabukat döntögetni és minden határt átlépni.

Nem fogunk finomkodni és csak azért elnézőnek lenni, mert éveken át divat volt nem észre venni, hogy milyen selejtek bújnak meg az oldalak vezetésében. Mindenki szemet huny, mert az a film amit letölthet sokszor többet ér mint a saját méltósága.

De vannak még közösségek ahol emberszámba vesznek, és amiket nem agyatlan antiszemiták vezetnek. Ahol még figyelembe veszik mit akar a többség, és nem a tíz leghülyébb dönti el hogy mi a jó mindenkinek.

Hamarosan közzéteszünk egy fehér és egy fekete listát az oldalakról, így azért könnyebb lesz az eligazodás.

Addig is tartsátok nyitva a szemeteket és ha valami megdöbbent benneteket ígérem mi nem megyünk el mellette. A segítségetekkel eddig is sok kínos és fontos dologra derült fény.

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • Ezek mit szívnak?
  Nem tudom, de azt viszont igen, hogy a leghülyébbeknek volt az az elmélete, hogy itt mindenki én vagyok. Ez ismét azt a teóriámat támasztja alá, hogy a legsötétebb elemek agya valahol egy tőről fakad.

  Most is láthatjuk, hogy a fenti képen ott románoznak, meg ismét ott a félkegyelmű lajhárra recskázó, aki minden románozás követően berak egy szerkesztett képet a vezér után. Miközben arról beszélnek, hogy mindezeket mi szerkesztünk oda. XDDD

  Majd ha holnapra kijózanodnak ismét előállnak azzal, hogy mi szerkesztettük oda. XD

  Szóval valahol magukból indulnak ki és egymást inspirálják.
  Szerintem nem az anyagok hitelességét kérdőjelezi meg hiszen ő is tudja mit írt le. Csupán fél ide jönni mert attól tart szerkesztve lesz az írása.
  Vagyis nem akar alsót mosni?
  Ez csak egy kifogás, de annak is harmatgyenge. Nem azért mondom, de itt még azokat az nCore nyalonc hozzászólásokat sem moderáltuk amiket kellett volna, hiszen nyomdafestéket nem tűrő stílusban nyilvánultak meg.

  De mindenki adjon bele apait-anyait, hadd lássa a nép, hogy milyenek. Valójában még örülünk is neki. Hiszen mindenki önmagát minősíti.

  Szóval elég erős téveszme attól rettegni, hogy majd kijavítjuk a helyesírási hibáit. Majdnem akkora mint engem románnak nevezni vagy azt gondolni, hogy Cherry és én ugyan az a személy vagyunk.

  Ehhez azért nehéz mit hozzáfűzni. Bolondok kezén az nCore. De legalább tudjuk hogyan szűrik a dupla regeseket. Rocco az orákulum reggel felébred, és rámutat kit nick névre melyek szerinte azonosak.
  D