HumornCoreTorrent oldalak

nCore: Én vagyok az egyedüli teljes hatalmú tulaj

Sziasztok!

 

 

Ugye emlékeztek még arra, mikor egy nyílt levél keretein belül üzentünk az nCore rasszista vezetőségi tagjának?

Nyílt levél az nCore rasszista + HAZUDOZÓ vezetőségi tagjának!

 

Nem sokkal később megjelent az egyik nCore nyalis, aki csak azért regelt, hogy közölje mennyire hülyék vagyunk, mert nem tudjuk, hogy a Just Show Up az valójában nem admin hanem személyesen az nCore tulaj:

 

Már elnézést! Egy olyan oldalon, ahol mindenki hazudik, és a staff tagok betegesen rejtegetik, hogy éppen milyen rangban is vannak, mégis hogyan várható el egy sima felhasználótól, hogy tudja éppen melyiknek mi is a titulusa?

De nekem aztán édes mindegy hogy az nCore staff tagok miként szólítják egymást az ágyban. A szar az szar, nem számít milyen titulusokkal ruházzuk fel.

De legyen meg az örömük, ezért innentől fogva több ízben is tulajként hivatkoztunk a kedves Just Show Up-ra.


Levelet kaptam, lájf

Most jön a csavar. Kaptunk egy képet az nCore „díszkordról” amin látszólag most meg azzal van problémájuk, hogy a Just Show Up-ot admin helyett tulajnak neveztük:

 

 

Én vagyok a román? Mikor ők lengetik félpercenként a román zászlót. XD Ha pedig végre bekapnátok egymásnak akkor erről se fantáziálnátok állandóan.

Mellesleg azt helyesen nem úgy írjuk, hogy”fasszopó” hanem úgy, hogy faszszopó.

De aki tudja csinálja, aki nem tudja az csak tanítja. De te tudod, igaz-e Rocco? XD

Ej, ej srácok! Tudom, hogy nem vagytok a kulturált magyar beszédhez szokva, de ezért még nem írok egy másik nyelven.

Biztosíthatlak benneteket, hogy ez a valódi magyar beszéd. Látom azért ti is próbálkoztok vele, de elég kevés sikerrel.

De azért harmadszorra  csak sikerült leírnia, hogy a Just Show Up csak egy admin:

Nehéz is a magyar nyelv. XD  Vagy ő sem biztos benne, hogy a Just Show Up csak egy admin és önmagát is győzködi?


Háromszor

A mi Rocco barátunk legalább háromszor szerkesztette az írását, de még így is maradt benne helyesírási hiba. Én is hibázok, nem erről van szó, csak a különbség az, hogy én ezer szót írok le, míg ő egy mondatot sem képes hiba nélkül kinyomni. XD

Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de ez nekem már elég bizonyíték arra, hogy ő itt a szektavezér. XD Mindig a leghangosabb és a legprimitívebb példányt kell keresni. Ugyanis így jelzi a falkában a többi hím felé, hogy itt bizony ő a főnök.

Én még egy ilyen elbaszott társaságot nem láttam. Az még oké, hogy mi nem tudjuk éppen ki az aktuális nCore tulaj. De, hogy ők sem?

Ha sikerült végre eldönteni, hogy éppen ki vezeti az oldalt majd szóljatok. De egyenlőre nekem úgy tűnik, hogy elég sokan képzelik azt, hogy ők a tulajdonosok.

Ahogy a románokról és a homoerotikus vágyaikról is elég sokon fantáziálnak a magon. Nem mintha a másodikkal gond lenne. Csak akkor vállalják fel, ne vetítsék ki másokra.

Talán az lehet a baj, hogy önmegtartósztat az nCore staff, ezért nem engedik feltölteni az lmbtq anyagokat. Így kicsapni sem tudják mire. Ez lehet az oka, hogy állandóan frusztráltak és dühösek.

De legalább kiderült, hogy nem csak az államunk ezeréves, de az nCore diszkord is. Hát mindenesetre a színvonal azokat az időket idézi. XD


Bocsánatkérés

De én beismerem ha hibázok. Ha azért is elnézést kértünk, hogy adminnak neveztük a mi Just Show Up barátunkat, akkor azért pláne jár a bocsánatkérés, hogy tulajnak hívtuk.

Teljesen jogos a felháborodás, hiszen annál nagyobb sértés embert nem érhet, hogy az nCore tulajának nevezik.

Igazából két főbb dolgot állítottunk az nCore tulajáról.

Az egyik az volt, hogy románozott, a másik pedig az, hogy rasszista.

Most nézzétek meg újra a fenti képet:

Most pedig tegyétek a szívetekre a kezeteket. Állítottunk valótlant az nCore tulajról?

Látjátok? Ráhibáztunk.


A fejétől bűzlik a hal

Nem volt nehéz dolgunk, hiszen teljesen mind1, hogy a kkk-ban (Ku-Klux-Klan) kit nevezünk rasszistának, hiszen az összes köpenyes az. Mindegyik legitimálja és aktívan gyakorolja a végtelenül alpári és a kirekesztő viselkedést.

Bármelyik lehetne a tulaj, hiszen a fejétől bűzlik a hal, itt pedig már az összesnek elég erőteljes szaga van. Ha egy közösség tagjai rasszisták és végtelenül züllöttek, azért gyakran a vezetőt terheli a felelősség. Mert az ő példáját követik.

A tulaj hozzáállása, embersége és elhivatottsága, (vagy annak hiánya) nagyon sokban befolyásolja a beosztottak, vagy a társaság egészének a viselkedését, és a dolgokhoz való hozzáállását.


Álom, édes álom

Pedig én szinte már a lelki szemeim előtt láttam ahogy jön az nCore tulaj fehér lovon, és közli az első megérzésünk volt a helyes, miszerint a Just Show Up egy admin.

Ezek után szépen elnézést kér a Just Show Up és a társai rasszista, kirekesztő, alpári,  személyeskedő és a végtelenül inkompetens viselkedéséért.

Majd kikéri magának azon állításunkat, miszerint ő valaha is románozott. De mélységesen sajnálja ha a vezetés tagjai bárkit is megsértettek.

Ezt követően arról biztosít minket, hogy ő, mint az nCore első embere soha sem volt se kirekesztő sem pedig rasszista, és ezt a viselkedést a továbbiakban nem tolerálja sem az oldalon sem pedig az nCore discord szerverén.

De én már csak ilyen javíthatatlan álmodozó vagyok.

Ez a beszélgetés természetesen soha sem történt meg és a közeljövőben ezzel a felállással biztosan nem számíthatunk ilyesmire.

Most őszintén. Valóban sokat várok el?


Akkor Foglaljuk össze

Románoznak, homofób, és rasszista, antiszemita kijelentéseket tesznek, és úgy nyilvánulnak meg mint az állatok. És akkor nekik az a legnagyobb problémájuk, hogy éppen melyik taknyot milyen ranghoz kötjük?

Hölgyeim és uraim, íme az nCore staff és az elit. Ez a kifejezés azt hiszem mindent elmond és egyben le is fed.


Az nCore vezetéséből többen is lányokat molesztálnak

Csak úgy „mellékesen” arról ír az egyik nCore-os csaj, hogy a Rocco és egy másik admin molesztálja, és ő hiába szólt érte, akkor is tovább folytatják.

De úgy érzi el kell tűrnie, hogy a farkukat a képébe tolják, mert ők az nCore adminok:

Tehát itt az nCore tagjai adminként azonosították a mi Rocco barátunkat.

Gondolom amelyik két románozás között előkapja a farkát és nőket molesztál, azt az nCore tagok adminként definiálják. XD


Ez elég ijesztő

A legijesztőbb a dologban, hogy valójában senki sem tudhatja, hogy pontosan kik és milyen korúak rejtőznek a nick nevek mögött.

Tehát amikor a Rocco és társai kanosan idegeneket fűzögetnek, akkor igazából fogalmuk sincs arról, hogy a kiszemelt áldozat hány éves. Vagy nem is számít?

Ez a Kaleta style ahol még örülhetünk, hogy csak a gép előtt élik ki magukat?

Ilyen történetek után ki merem jelenteni, hogy az nCore biztosan nem a kiskorúaknak való.

Nem elég, hogy nincs garancia a gyermekeink biztonságára, de a vezetés az ékes bizonyítékát adta annak, hogy ők jelentik az egyik legnagyobb veszélyt a saját felhasználóikra.

Hiszen ahol egy fejlődésben lévő gyermek azt látja, hogy normális másokat a származásuk miatt szidalmazni, és férfi nemi szerveket egymásnak kéretlenül küldözgetni, azt én rendkívüli károsnak tartom.


Nekik más a fontos

Valóban számít, hogy  ki az admin vagy a tulaj? Nem az lenne inkább a fontos, hogy felelősségteljes emberként viselkedjünk?

De ha azt szeretnék, hogy mindenkit a rangjának megfelelően hívjunk, akkor talán nem rejtve, névtelenül, arctalanul, kamu profilokkal kellene írogatni.

De ha kell én a kis farkú kutyacárnak is szólítom „rokkót” a Vallabit, a szexuális ragadozót. Ezen már nem fog múlni.

De már kezdem sejteni, hogy miért van szükség a rejtőzködésre.

 


Mit foglalkozol még az nCore-ral

A minap valaki azt kérdezte tőlem, hogy mit foglalkozok még az nCore-ral, hiszem nem szép dolog a földön fekvőbe belerúgni.

Erre az volt a válaszom, hogy ez igaz, de ezek nem tudják, hogy már a földön vannak.

Nem tudják, hogy valakit a származása alapján bántani primitív bunkóság. Ahogy azzal sincsenek tisztában, hogy magasabb rangban, nőkre erőszakolni magunkat egy iszonyat tapintatlan és egyben végtelenül undorító dolog.

Nem azért tűri el az áldozat, mert ez tetszik neki, hanem azért mert azt érzi az adminok felette állnak és nekik bármit lehet, az usernek pedig tűrnie kell, nincs mit tenni.

Mégis kihez forduljon? Kitől kérjen segítséget? Mikor pont azok élnek vissza a helyzetükkel, akiknek az ilyen dolgokat éppenhogy meggátolni kéne.

Szégyellnék magukat ha képesek lennének felfogni a dolgok valódi súlyát. Olyanok akár a sárban dagonyázó disznók, akik nem tudják magukról, hogy ők a disznók.

Engem nevezhetnek hülyének, csak mert én mint kívülálló nem tudom egyiket megkülönböztetni a másiktól.

De én legalább tudom, hogy nem állunk bele senkibe a származása vagy a külső jegyei alapján. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok román.

Én azzal is tisztába vagyok, hogy a farkunkról képet küldeni idegeneknek felelőtlen dolog és még véletlenül sem számít udvarlásnak.

Ahogy avval is, hogy a nem, az nemet jelent! Soha se élném ki a beteges perverz vágyaimat valaki olyanon, aki ebben nem partner.

Hosszan sorolhatnám még, hogy mi az amit én tudok és a helyes viselkedés alapjaként definiálok és aminek a szöges ellentéte megy a magon.

Addig biztosan nem állunk le amíg bele nem verjük a fejekbe, hogy ezek a dolgok mennyire károsak és visszataszítóak. Senki se fogadhatja el normálisnak.


Epilógus

Ami fontos egy oldalon, az ritkán számít a való világban. Ki az admin, melyik a helpes, teljesen lényegtelen csak viselkedjen helyesen.

Szerencsére én a valóságban élek, nem egy képzelt világban építek karriert.

Ettől függetlenül az ember naivan azt gondolná, hogy a magon is tisztában vannak avval, hogy a ranggal, a titulusokkal felelősség is jár. Egyfajta erkölcsi példamutatás ahol a staff tag tereli a jó irányba a felhasználót.

Nem pedig arra használja a képzelt hatalmát, hogy minden eszközzel valódinak állítsa be, és másokon kiélhesse a vágyait vagy épp a frusztrációját.

Ti, akik követtek, már látjátok, hogy kik is rejtőznek a rangok és nick nevek mögött.

Így már azt is nagyon jól tudjátok, hogy semmiben nem állnak feletettek.

Ezért nem is szabad eltűrnötök sem a szidalmazást sem pedig a szexuális zaklatást, sem semmi mást amitől kellemetlenül érzitek magatokat.

Egy közösség, egy rang, egy letöltés nem éri meg, hogy feláldozzátok a méltóságotokat.

Hagyjátok meg a gyöngyöt a disznóknak, hadd dagonyázzanak csak a saját mocskukban.

Nézzük kintről, véleményezzünk és olykor nevessünk. Mi mást is tehetünk? Mi csak bemutatunk egy viselkedési formát, megváltoztatni őket nem tudjuk és nem is akarjuk.

De azért elrettentő példaként még szolgálhatnak.

 

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • Szar szar marad még akkor is ha felkerült a polcra és azt mondja magáról hogy torta......
  Visszatérő momentum a Blikk, az anyázás és a románozás. Elmondanék egy történetet ami segíthet megérteni, bár elfogadni nem ezeket jelzőket.

  Élt egyszer egy gyerek, a nevét nem említem, de a társai csak magosnak szólították a szokatlan méretű és formájú pénisze miatt. Az anyukája a testéből élt, és a kuncsaftjai főleg románok voltak.

  Képzeljük csak el ahogy a többi gyerek a jó magyar forintot mindenféle földi jóra váltotta. Miközben a mi kis magosunk könnyes szemmel szorongatta az anyukája által megkeresett jó román lej-t. Akkoriban még nem sok helyen tudták átváltani.

  Aztán jött a tragédia. Leégett a házuk, és a mi magosunk anyukája a Blikk-hez fordult. Az újság segítségével gyűjtést szerveztek, hiszen a drága jó mama otthon űzte az ipart, így addig dolgozni se tudott.

  A blikk cikke után mindenki megtudta, hogy miből, vagyis kiből él a magos család. Hatalmas megrázkódtatás ez egy gyereknek.

  Ez a kis magos nagy korára magnak kezdte magát szólítani, és egy olyan oldal alapjait kezdte el lerakni, ahol végre szabadon szidhatja a románokat, mások anyukáját és a Blikk napilapot.

  Ha figyeltek ti is láthatjátok mikor románoz, kurva anyáz és Blikket kiállt.
  Annak a korábbi "Nkór Shitpost" cikknek a képei alapján, szerintem másoknak se egyértelmű ez a tulaj dolog és a Rocco személye sem. Ahogy az sem, hogy egy vagy több tulaj van-e.

  Itt a képen is úgy beszélnek erről a Rocco-ról mint az "egyik" tulajról.  Nehéz őket megfejteni, ugyanis a magyart mindegyik csak töri. Ugye több forrásból is elhangzik, hogy az nCore egynél több tulajdonossal rendelkezik. De a rocco barátunk kiemeli, hogy teljes jogokkal csupán ő büszkélkedhet. Ezzel lényegében azt mondja, hogy a többiek csak díszfaxok. XD

  Én nem tudom, hogy az nCore nevű vállalkozáson ki mennyit keres, azt meg főleg nem, hogy melyik kaszál a legtöbbet. De hogy őszinte legyek én magasról teszek is rá.

  Csak az a vicces, hogy bujkálnak reszketve, közben meg elvárják, hogy mindenki tudja éppen melyiknek mi is a rangja.

  A hab a tortán, hogy mint kiderült az elit is csak találgat. XD Pedig azt gondolná az ember, hogy azért ők tudják kinek is kell benyalni.
  Amúgy én vagyok a tulaj. Balfasz01 néven megtaláltok ncoreon. Csak csajok írjanak, köszi.
  B