Tracker info

A krokonuts francia fórum blokkolta miattunk a magyar ip címeket!

Sziasztok!

Vezető bittorrent hírportálként kötelességünknek érezzük, hogy mindent hírt és eseményt megmutassunk nektek. Persze nem mindenki örül a rivaldafénynek!

Amíg a felhasználók elégedettek, mert egy kicsit teljesebb képet kaphatnak erről a zárt világról, addig a mindenkori hatalom szeretne árnyékban maradni és benneteket boldog tudatlanságban tartani.

Ezért egyáltalán nem meglepő, hogy minden exkluzív anyag kikerülése után vegyesek a reakciók. Remeg a hatalom és örülnek a felhasználók. Persze csak az a réteg, aki a hivatalos propagandán kívül másra is vevő.

A krokonuts francia fórumról eddig soha senki nem közölt le nyilvános képeket és információkat. Mi megtettük, és elkészítettünk nektek egy bemutatót egy olyan oldalról, amit eddig csak a kiváltságosok tekinthettek meg:

https://www.torrentek.org/utsv4/threads/krokonuts-kkt-btforum-2023-exclusive-review.541015/

 

Lehullt a lepel, nincs itt semmi érdekes, amit rejtegetni kell, ez csak egy fórum, olyan mint másik félezer.

Az első alkalom mindig fáj


Mivel ez volt az első ilyen anyag, ezért nem is meglepő, hogy ez nemzetközi szinten is hatalmas szenzáció volt. Hiszen bár a fórumról mindenki hallott, mégsem tudhatta senki, hogy pontosan mi is van ott.

Elég a mendemondákból és az ostoba szájhagyományokból. Itt semmi sem felhájpolt, mi megmutatjuk nektek a valóságot. Persze ehhez a mítoszgyáros krokonuts staffnek is volt 1-2 szava.

Ezt követően ugyanis a krokonuts vezetése felkeresett minket és a képek eltávolítását és a forrásunk kiadását követelte. Természetesen ennek a „kérésnek” nem tettünk eleget, hiszen mi soha sem adjuk ki a forrásainkat.

Jönnek a véletlenek


A következő napokban az általunk preferált képfeltöltő oldal elkezdte törölni a publikált anyagokat. Elképzelhető, hogy véletlen, de szerencsére mi erre is fel voltunk készülve. Még aznap pótoltunk mindent és azon is elgondolkodtunk, hogy a szerkesztőségünkhöz eljuttatott róluk készült videót is közzétesszük.

Azt a videót, amiről azóta már legendák keringenek. Senki sem hisz a létezésében mégis remegve várják akár a messiást.

 

Magyarország kitiltva


Mivel az UTSF egy magyar fórum, így a krokonuts vezetése abban látta a megoldást, hogy az egész országot blokkolják!

Ez lényegében abban nyilvánul meg, hogy magyar ip címről nem lehet az oldalt elérni. Hát mit is mondjak, ez elég radikális. De ha egy magyar ember lenne a szivárogtató magyar ip címről, és ilyen módon lehetne blokkolni, akkor gondolom sikerült volna megtalálni. Ez színtiszta logika.

Szerencsére mi az oldalt nem kívülről akarjuk nézegetni hanem belülről. Így ez a kis incidens nem akadályozott meg bennünket abban, hogy az idén egy minden eddiginél részletesebb képet adjunk a krokonuts fórumról:

https://www.torrentek.org/utsv4/threads/krokonuts-kkt-btforum-2024-exclusive-review.546250/

Képmutatás a köbön


 

Már eleve azért furcsa ez az egész mizéria, mert a krokonuts szintén közöl híreket és bemutatókat zárt oldalakról:

 

 

Ezek éppen olyan bemutatók ami róluk is készült:

 

 

Nekik lehet mások tevékenységét dokumentálni, de az övékét nem lehet. Hát ez elég érdekes.

Epilógus


Az UTSF Magazin hazánk első számú bittorrent portálja. Aminek az elsődleges forrása a világ legnagyobb bt fóruma, az UTSForum. Amit a világ minden tájáról látogatnak, és a jelen pillanatban is több nyelven folyik itt a diszkurzus.

A legsokszínűbb  bittorrent közösséget pedig nem lehet megfélemlíteni sem pedig elhallgattatni. Továbbra is szót kap itt mindenki, és ha van valami érdekes, az a főoldalra is ki fog kerülni.

Amit aztán le lehet vetetni, de gyerekek, csak ne gondolja senki, hogy itt a neten bármit is nyomtalanul el lehet tüntetni.

 • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

  Rangok és titulusok:

  Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

  https://www.torrentek.org/utsv4/register/

  Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

 • Gratula a cikkhez. Vannak VPN és egyéb megoldások ezzel csak azt bizonyították mennyire hatástalan a blokkolásuk.
  Kis szégyenlős banda xD pedig van rajtuk fürdőruha a pálmafa alatt xD
  Nekem az összes ledobja a textilt. XD
  Kókuszgolyót használnak xD
  Jo hogy nem romaniat blokkolták XD
  Lehet kövi bemutatót én hozom :fetrengveröhög
  D