Képzelt riport az nCore torrentoldal tulajdonosával

Sziasztok!
Akik rendszeresen olvassák az oldalunkat, azoknak bizonyára nem lesz újdonság

az alábbi „képzelt riportban” elhangzó események nagyobbik része.
De mivel egy újszülöttnek minden vicc új,

gondoljunk azokra is akik még nem olyan tájékozottak mint Ti, kedves állandó látogatóink.
Humor rovatunk mai anyaga egy képzelt riport az nCore torrentoldal tulajdonosával.
Minden állítás  VALÓS eseményen alapszik.
A cikkben elhangzó események

különböző helyeken és időben történtek,

de most összegyúrtuk egybe

és egy képes „képzelt”
riport formájában elhoztuk Nektek,

egy picurka iróniával megfűszerezve.

Üdvözlettel:

                            Cherry

 

 

  • Sziasztok! Csupán a kattintható nevű személyek a hitelesített és ellenőrzött, regisztrált felhasználók! A szűrke színű egyének regisztráció, és bármiféle ellenőrzés nélkül írogatnak, többnyire nem létező e-mail címekről.

    Rangok és titulusok:

    Ezzel szeretnénk tájékoztetni és egyben motiválni benneteket arra, hogy regisztráljatok minél többen:

    https://www.torrentek.org/utsv4/register/

    Köszönjük a figyelmet, és további jó kommentelést mindenkinek.

  • staff in action :D
    Most is értünk dolgoznak XD
    Persze, mint mindig. Téged is nagyon nagyon szeretnek Dark :D

    Az nekünk nem újdonság, hogy az enkóron imádják Darkot. :D
    A belső fórumot nem szoktad olvasni NHK?

    Ajánlom figyelmedbe azt a topicot aminek az a címe, hogy: Az enKÓRon nincs karácsony "sem" Dark Angel nélkül :D
    Persze, mint mindig. Téged is nagyon nagyon szeretnek Dark :D    Ilyen az amikor nem olvasnak? :D

    Komolyan minden bejegyzésében megemlít a szerencsétlen? LOL

    Mély traumát okozhattam a sivár kis életében.

    A félreértések elkerülése végett közlöm, hogy nem voltam jelen Tschizzey barátunk újabb rohamánál, szóval nem nekem írta ezeket a fennkölt sorokat.

    Max oda képzelt, ami viszont kórós elmebajra utal. Ő az a figura, aki a galambokkal is üvöltözik. Az meg hogy helikopternek képzeli magát miközben a farkát pörgeti egy újabb olyan momentum, amit max ő tart szokványos hétköznapi elfoglaltságnak.


    Indul a mandula

    Azt közölni, hogy valamit szar hulladéknak nevezni nem magyarázat, az nem tudatlanság drága Tschizzey, ez csupán egy olyan észrevétel, ami minden normális ember fejében szöget ver. Mentségedre szóljon, hogy te korántsem vagy nevezhető normálisnak.

    Ha csak a lámákra maszturbálás nem számít annak:    Anyázás

    Tudom, hogy mindenki a hozott anyagból dolgozik, de most azért mert a Tschizzey család "hölgy" tagjai a testükből élnek, még nem kéne azt feltételezni, hogy mindenkinél ez a helyzet.

    Ha ez egy burkolt célzás volt arra, hogy szívesen beszerveznétek anyámat is, (legyen valaki aki a fején zsák nélkül is vállalható) hogy meglegyen az apró a nyerőgépekre, akkor sajnos kosarat kell adnom.


    Tegyük tisztába

    Soha sem állítottam, hogy volt vírus. Csupán ironikusan megjegyeztem, hogy ez a valami nem magyarázat. Amit Tschizzey félék ha ezerévig élnek sem értenek meg, hiszen számukra ez a normális kommunikáció.

    Nem az a lényeg, hogy volt-e vírus vagy nem. Téves volt-e vagy sem. Hanem az, hogy ilyen alpári, rasszista selejtek vannak az nCore staff-ban mint ez a Tschizzey! Akik két mondatot nem tudnak leírni valami alpári személyeskedő szösszenet nélkül. Ez minden csak nem tájékoztatás.

    Most láthatja mindenki. Ismét anyázik, minősít, személyeskedik, miközben nem sokan vannak alatta a törzsfejlődésben. A mellét döngeti, mert annyit értett meg az egészből, hogy neki lett igaza és senki másnak :D Gondolom éppen most írja fel szarral a háza falára.


    Miközben ő nem csinált mást csupán szarnak nevezte a vírusirtót és sértegette azokat akik használják:    Egyszerű megoldás egy egyszerű embertől. Ne használjatok ilyen vírusirtókat, sőt semmilyet se és nincs probléma.

    Szerencsére azért vannak az nCore staff-ban akik képesek emberi nyelven is kommunikálni, és nem érték be a dilletáns barátunk magyarázatával, megoldásával, miszerint szar és nem kell használni.

    Ezért normálisan utánajártak és így végre kiderült, hogy elvileg jelentették az oldalt és ezt vélhetően sikerült is tisztázni. De nem neki, neki köze nincs az egészhez. A vírusirtó úgy működött ahogy megtervezték, tehát nem volt hibás. Lehet pont a Tschizzey barátunk miatt jelzett be. Vagy azért ilyen jól informált mert ő maga jelentette be az oldalt részegen.

    Tehát véletlenül sem arról volt szó, hogy szar, vagy hogy nem jól működik. Arról meg pláne nem, hogy az volna a megoldás, hogy ne használjuk.

    Akkor lett volna igaza a mi kis mocskos szájú barátunknak, ha valami olyat ír, hogy mindenki nyugodjon meg, ez csupán valami félreértés lehet, (gondolom tévesen jelentették) és a vezetőség már felvette a kapcsolatot a gyártóval, hogy tisztázva legyen.

    De valamit hulladéknak nevezni, és azt ajánlani megoldásnak, hogy ne használd, miközben sértegeted akinek segítened kéne, az minden csak nem hozzáértő vélemény és még véletlenül sem segítség.

    Hála istennek mindig vannak olyanok akik megoldják a problémákat. És persze nem hiányozhatnak a Tschizzey félék sem, akiknek max nagy vonalakban elmondják mi volt, ő meg a maga egyszerű nyelvén megpróbálja, két anyázás között továbbadni.

    Aztán nagyon boldog, mert abban a téveszmében szenved, hogy ő is ezt mondta. Mit is mondott? Ugattak a kutyák, nem hallottam. Ja, hogy az az ugatás tőle származott?

    Majd ha ott tart az evolúcióban mint mi többiek, akkor majd beszélgetünk. Addig is nem tudok mit kezdeni vele. Max hozom a pórázt és elviszem sétálni ha melegszik az idő.

    No meg majd kalapozunk neki, hogy a házmester ki ne rakja. XD
    D